با تصویب متمم قانون اختیارات اطلاعاتی
کنگره آمریکا مجوز حمله به ایران را صادر نمیکند
قانونگذاران کنگره آمریکا با هدف تصویب ممنوعیت هرگونه اقدام نظامی علیه ایران متممی را به تصویب رساندند که از مدیر اطلاعات ملی آمریکا میخواهد ارزیابی نهادهای اطلاعاتی این کشور از عواقب حمله به ایران را گزارش کند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه تحلیلی تینک پراگرس، مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه در رایگیری که به صورت شفاهی برگزار شد، تصویب کرد که متممی به قانون اختیارات اطلاعاتی (IAAct) افزوده شود که مستلزم این است که مدیر اطلاعات ملی آمریکا گزارشی را شامل ارزیابی نهادهای اطلاعاتی آمریکا از عواقب حمله به ایران ارائه دهد. بنا بر این گزارش، «جان کونیرز» نماینده دموکرات میشیگان، «کیت الیسون» نماینده دموکرات مینسوتا و «باربارا لی» نماینده دموکرات کالیفرنیا به طور مشترک این اصلاحیه قانون اختیارات اطلاعاتی آمریکا را ارائه کردهاند. این گزارش افزود: کونیرز و الیسون به طور مشترک همچنین از روند تصویب این متمم برای ضمیمه کردن آن به قانون اختیارات دفاعی آمریکا نیز که یک لایحه تخصیص بودجه عظیم است که احتمالا به زودی نیز تصویب میشود، استفاده کردهاند تا این لحن را که کنگره مجوز جنگ با ایران را صادر نمیکند به این قانون بیفزایند. کونیرز نماینده دموکرات میشیگان در جلسه استماع کنگره پیش از برگزاری رایگیری درباره این متمم قانون اعلام کرد: مقامات اطلاعاتی و نظامی کنونی و سابق آمریکا و اسرائیل نگرانیهایی را درباره این موضوع مطرح کردهاند که حمله به ایران میتواند احتمالا به ضربه سنگینی به اقتصاد جهانی منجر شود و یا حتی جنگی منطقهای را تحریک کند و حتی ایران را به ساخت سلاح هستهای تحریک کند. وی افزود: با چنین عواقب شدیدی که توسط کارشناسان امنیت ملی داخلی و خارجی مطرح شده است، بسیار مهم است که نظرکارشناسی و منطق جمعی جامعه اطلاعاتی ما نیز به این مباحث افزوده شود. در همین حال، دیروز خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت گزارش داد که قرار است یک کتاب جدید هفته آینده در ایالاتمتحده منتشر شود، کتابی که از ارتباطات ایالاتمتحده با حملات سایبری علیه جمهوری اسلامی ایران طی سه سال گذشته، پرده برمیدارد.
بنابراین گزارش، نیویورک تایمز روز جمعه گزارش داد که بنابراین کتاب، باراک اوباما، رییسجمهوری آمریکا به شکل محرمانه دستور داده است تا حملات پیچیدهای علیه رایانههایی که برنامه هستهای ایران را اداره می کنند، انجام شود.
این کتاب، ایالاتمتحده را به ویروس استاکسنت ربط داده و اضافه میکند که کارشناسان اسرائیلی نیز در تولید این ویروس دست داشتهاند. از استاکسنت به عنوان قویترین ابزار سایبری برای ضربه زدن به تاسیسات هستهای ایران نام برده شده است.
ارسال نظر