در عوض، به گفته ۶ مقام آمریکایی آشنا با این موضوع، دولت او به‌زعم خود در حال ترسیم یک مسیر میانه است؛ مسیری که با حمایت کلامی از معترضان ایرانی و اعمال برخی تحریم‌ها، از یک کمپین فشار همه‌جانبه برای منزوی‌کردن دولت ایران یا کنارگذاشتن مذاکرات هسته‌‌‌‌‌‌ای با ایران اجتناب می‌کند.  انتظار می‌رود این هفته دولت بایدن از تحریم‌های بیشتری علیه تهران به بهانه اعتراضات اخیر رونمایی کند. این استراتژی کلی موجب سرخوردگی محافل تندرو خواهدشد، اگرچه واشنگتن در این اندیشه است که با گذر تهران از ناآرامی‌‌‌‌‌‌های اخیر، برنامه هسته‌‌‌‌‌‌ای و فعالیت هسته‌‌‌‌‌‌ای خود را با شدت بیشتری دنبال کند. به گفته افراد آگاه، مقامات دولت بایدن در این رویکرد متحد است. یک مقام وزارت ‌خارجه گفت: «کارزاری در کار نیست.»

مقامات آمریکایی در این پندارند که باید همه‌چیز را در نظر بگیرند، از مسائل داخلی ایران تا ترجیح ایالات‌متحده برای استفاده از دیپلماسی برای حل مساله برنامه اتمی ایران و تصمیم [ادعایی] ایران برای فروش هواپیماهای بدون‌سرنشین و سایر تسلیحات به روسیه نیز تصویر را پیچیده می‌کند. برخی از مقامات آمریکایی خاطرنشان کردند حتی دونالد ترامپ، رئیس‌‌‌‌‌‌جمهور سابق که از توافق هسته‌‌‌‌‌‌ای ۲۰۱۵ ایران خارج شد و سیاست «فشار حداکثری» را علیه ایران اتخاذ کرد، به‌طور رسمی خواستار تغییر رژیم نشد، اگرچه دولت ترامپ ۱۲خواسته را از ایران مطرح کرد، تا جایی‌که برخی تحلیلگران گفتند که این خواسته‌‌‌‌‌‌ها در عمل به منزله حمایت از رژیم‌چنج است، اما دولت او با دقت از واژه‌‌‌‌‌‌ها استفاده کرد و ادعا کرد به ‌دنبال «تغییر رفتار» است.

به دلیل تهاجم ایالات‌متحده به عراق و فاجعه وحشتناک پس از آن، اصطلاح «تغییر رژیم» در واشنگتن سمی است.  بر اساس گزارش پولیتیکو، اگرچه دولت بایدن در همان روزهای اول ناآرامی‌‌‌‌‌‌ها در ایران موضع‌‌‌‌‌‌گیری کرد، اما تمایلی به گوش دادن به خواسته‌های برخی از محافل تندرو مبنی‌بر دور شدن از هدف دیرینه خود برای احیای توافق هسته‌ای ایران ندارد، اگرچه هم‌‌‌‌‌‌زمان مقامات آمریکایی بیش از هر چیز خاطرنشان می‌کنند که مذاکرات برای احیای توافق حتی قبل از اعتراضات متوقف‌شده بود و واشنگتن هیچ پیامی برای از سرگیری مذاکرات به ایران ارسال نکرده است.

با این حال برخی محافل تندرو بر افراد پشت این سیاست متمرکز شده‌اند و از بایدن می‌خواهند رابرت مالی، نماینده ویژه خود در امور ایران را برکنار کند. مالی رهبری تلاش‌های تیم ایالات‌متحده برای بازگرداندن توافق هسته‌‌‌‌‌‌ای را بر عهده داشته است. مالی در روزهای اخیر به دلیل توییت‌‌‌‌‌‌های مرتبط با اعتراضات در ایران مورد حمله تندروها قرار گرفت، اما یک مقام ارشد وزارت امورخارجه بایدن شایعات درباره برکناری مالی را رد کرد. این مقام گفت: «راب یک کارمند دولتی فوق‌‌‌‌‌‌العاده است که رهبری او به‌عنوان نماینده ویژه باقی خواهد ماند.»