حسینی فعالیت رسمی گذرگاه ریمدان-گبد را اقدامی موثر و مهم در رابطه با افزایش و تقویت همکاری‌های ایران با همسایگان دانست و گفت: با توجه به اهمیت روابط ایران با پاکستان طبیعتا فعالیت این گذرگاه جدید آثار و تبعات مفیدی برای هر دو ملت و دو کشور دارد. او افزود: همکاری‌های اقتصادی و تجاری از این طریق افزایش خواهد یافت، شاهد کاهش قاچاق نیز خواهیم بود، ارتباطات مردم با مردم که موضوع بسیار مهمی است، تقویت می‌شود. علاوه بر این وضعیت معیشت مرزنشینان دو کشور و وضعیت امنیتی در نقاط مرزی بهبود و افزایش پیدا خواهد کرد.

سفیر ایران گفت: از آنجا که گذرگاه ریمدان-گبد هم به بندر چابهار در ایران و بندر گوادر در پاکستان نزدیک است بنابراین می‌تواند کمک خوبی برای زیرساخت‌های ترانزیتی این دو بندر هم باشد. او افزود: در صورت استفاده از گذرگاه ریمدان بار ترافیکی و تراکم تردد و حمل‌ونقلی در تنها مرز رسمی دو کشور واقع در میرجاوه-تفتان کاهش یافته و بخشی از آن به دومین مرز منتقل می‌شود که باعث تسهیل تردد و روان‌تر شدن حمل‌ونقل خواهد شد.

سفیر ایران در پاکستان اظهار کرد: افزایش گذرگاه‌ها و همزمان توسعه بازارچه‌های مرزی اساسا باعث تامین منافع دو کشور به‌ویژه موجب تقویت بیشتر امنیت دو کشور در نوار مشترک مرزی خواهد بود. او گفت: با فعالیت گذرگاه جدید مرزی و تقویت بازارچه‌ها می‌توانیم شاهد رونق تجاری و اقتصادی میان دو کشور باشیم، به‌ویژه استان‌های همجوار مرزی بتوانند از این رونق بهره‌مند شوند.

حسینی تاکید کرد: انتظار ما این است که یک تلاش و همکاری مشترک با شتاب مناسب صورت بگیرد. هم گذرگاه‌های مرزی دو کشور افزایش و رونق پیدا کند و هم بازارچه‌های مرزی ما تقویت شود و افزایش پیدا کند. از این طریق به توسعه و آبادانی این مناطق کمک می‌شود که تاثیر مستقیمی در وضعیت معیشت مردم خواهد داشت و موجب ایجاد اشتغال برای مرزنشینان دو کشور و فرصت‌های شغلی متنوعی خواهد شد. براساس این گزارش، مرز «ریمدان» ایران و «گبد» پاکستان با حضور «محمد اسلامی» وزیر راه‌وشهرسازی، خانم «زبیده جلال» وزیر تولیدات دفاعی پاکستان و سایر مسوولان و معاونان وزرای کشور، خارجه و صنعت و معدن به‌صورت رسمی افتتاح شد. با افتتاح مرز رسمی ریمدان-گبد تبادل کالا به‌صورت قانونی انجام و تردد مسافر نیز با گذرنامه صورت خواهد گرفت. مرز ریمدان در محدوده شهرستان دشتیاری از سال ۸۷ راه‌اندازی شد و فاقد هرگونه امکانات و زیرساخت‌ها بود تا اینکه در سال ۹۵ با پیگیری‌های مسوولان و مردم با رسمی شدن این مرز برای جابه‌جایی کالا و مسافر بین ایران و پاکستان از سوی دولت موافقت شد و هم اینک فعالیت‌های تجاری در این مرز درحال انجام است.

مرز ریمدان در نقطه صفر مرزی ایران و پاکستان بهترین مسیر و راه دسترسی ایران به ۳۷ درصد جمعیت جهان (پاکستان، چین و هند) است، بنابراین توجه به زیرساخت‌های این مرز برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی از الزامات است. این مرز به‌عنوان یکی از مبادی رسمی برای افزایش مبادلات بازرگانی با پاکستان و اتصال آن به بندر مهم اقتصادی پاکستان یعنی کراچی نقش مهمی دارد و زمینه را برای اتصال چین و کشورهای جنوب شرق آسیا به شرق اروپا فراهم خواهد کرد. سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان نیز ساعاتی پیش از گشایش دومین گذرگاه رسمی مشترک کشورش با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که گشایش مرز ریمدان-گبد گامی بلند برای تقویت ارتباطات مردم دو کشور همسایه است. «زاهد حفیظ چودری» روز شنبه در گفت‌وگو با «ایرنا» در اسلام‌آباد اظهار کرد: افتتاح گذرگاه جدید مرزی بخشی از همکاری‌های برنامه‌ریزی شده ما با کشور همسایه ایران است که شاهد اجرای آن هستیم. او افزود: گشایش رسمی گذرگاه ریمدان-گبد موجب افزایش مراودات تجاری میان ایران و پاکستان و تسهیل در رفت و آمد شهروندان دو کشور خواهد شد.