با این حساب، مجموع بیماران کووید-۱۹ در کشور به ۳۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر رسیده است. لاری با بیان اینکه در طول این ۲۴ ساعت، ۱۱۸ بیمار کووید-۱۹ جان خود را از دست دادند، اعلام کرد: مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۲۲ هزار و ۴۴ نفر رسیده است. معاون وزیر بهداشت همچنین گفت ۳۶۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

۲۸ استان در وضعیت قرمز و هشدار

بنابر آخرین آمار وزارت بهداشت و بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، همچنان ۱۳ استان تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند. همچنین ۱۵ استان آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان نیز در وضعیت هشدار کرونایی قرار دارند. از سوی دیگر، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت استان‌ها از لحاظ رنگ‌بندی کرونا گفت: طبق آخرین اطلاعات دریافتی از وضعیت بیماری در استان‌ها، در حال حاضر۹۹ شهرستان در وضعیت قرمز و ۸۳ شهرستان در وضعیت هشدار بیماری قرار دارند. بقیه شهرستان‌های کشور نیز در وضعیت زرد یعنی با خطر متوسط و سفید یعنی با خطر کم قرار دارند. او ادامه داد: شهرستان‌هایی که در هفته گذشته به وضیت قرمز تبدیل شدند شامل شهرستان ملکان در استان آذربایجان شرقی، چالدران در استان آذربایجان غربی، شهرستان‌های چادگان و خوانسار در استان اصفهان، فیروزکوه در استان تهران، شهرستان‌های اردل و فارسان در استان چهارمحال و بختیاری، نهبندان در استان خراسان جنوبی، سبزوار در استان خراسان رضوی، شهرستان‌های امیدیه و بهبهان در استان خوزستان، شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان، اقلید در استان فارس، سیرجان در استان کرمان، سنقر در استان کرمانشاه، گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد، الیگودرز در استان لرستان، شهرستان‌های تنکابن، جویبار و عباس‌آباد در استان مازندران و شهرستان‌های بستک و رودان در استان هرمزگان هستند.

نقطه عاری از کرونا نداریم

سادات لاری در ادامه گزارش خود افزود: تاکید می‌شود که هیچ نقطه سبز یعنی منطقه عاری از بیماری در کشور وجود ندارد و وضعیت اکنون بیماری در کشور بازتاب رفتار ما طی هفته‌های گذشته بوده و هر گونه تغییر رفتار ما در برابر این ویروس یک تا دو هفته بعد اثرش را در تعداد موارد بستری و حدود ۴ تا ۶ هفته بعد در تعداد موارد مرگ‌و‌میر نشان خواهد داد.

روایت انتقادی نمکی از بودجه تخصیصی به کرونا

از سوی دیگر سعید نمکی وزیر بهداشت، در یادداشتی به میزان بودجه تخصیص‌یافته به مبارزه با کرونا در ایران پرداخت و گفت: طی هفت ماه از شیوع کرونا و با وجود مجاهدت‌های مدافعان سلامت، اما تاکنون ۳۰ درصد یک میلیارد دلار تخصیصی را دریافت کرده‌ایم. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نمکی افزود: فراموش نکنیم که دولت انگلیس فقط برای بخش سلامت بیش از ۲۲ میلیارد دلار هزینه کرد و ما پس از حدود ۷ ماه از یک میلیارد دلار تخصیصی کمتر از ۳۰ درصد را گرفته‌ایم.