علیرضا کاظمی ابدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند در مخالفت با تصمیم مزبور، ضمن نامشروع خواندن تشکیل تیم تحقیق و شناسایی سازمان و انتقاد از گزارش جانبدارانه و خلاف واقع این تیم علیه سوریه که این کشور را متهم به استفاده از سلاح‌های شیمیایی در شهر لطامنه کرده است، تصمیم مذکور را غیر‌متوازن، دارای انگیزه‌های سیاسی و غیر‌قابل قبول خواند و گامی در راستای سیاسی کردن سازمان و اختلاف افکنی بین اعضای آن اعلام کرد.

سفیر کشورمان در لاهه اضافه کرد که تصمیم جدید، عوامل بسیاری از جمله تلاش‌های وسیع سوریه در همکاری با سازمان منع سلاح‌های شیمیایی که در گزارش‌های مدیرکل سازمان نیز به آنها اشاره شده را نادیده گرفته است.

کاظمی ابدی در پاسخ به اظهارات سفیر آمریکا در انتقاد از مواضع کشورمان گفت: «استفاده از سلاح‌های شیمیایی توسط رژیم صدام در دهه ۱۹۸۰ علیه ایران و مردم ایران کشورها را واداشت تا به ضرورت انعقاد کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی پی ببرند. بسیاری از کشورهایی که مواد و تسلیحات شیمیایی برای صدام فراهم می‌کردند و به او اطلاعات می‌دادند تا به نقاطی که بیشترین تأثیر را علیه مردم ایران داشته باشد حمله کند، اکنون جزو کشورهایی هستند که از این تصمیم حمایت می‌کنند.»  تصمیم مزبور باید در بیست و پنجمین کنفرانس کشورهای عضو سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در آذر ماه سال جاری به تصویب نهایی برسد.