به گزارش «ایرنا» اسماعیلی افزود: نیلوفر بیانی فرزند یوسف به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به ١٠ سال حبس و رد وجوه دریافتی از دولت آمریکا محکوم شده است.

وی اضافه کرد: هومن جوکار، فرزند هوشنگ به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به هشت سال حبس و طاهر قدیریان به جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا به هشت سال حبس محکوم شده‌اند. اسماعیلی اظهار کرد: سام رجبی تبریز فرزند پرویز به ۶ سال حبس، سپیده کاشانی به ۶ سال حبس، امیرحسین خالقی حمیدی به جرم جاسوسی به ۶ سال حبس و عبدالرضا کوهپایه به جرم اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت به ۴ سال حبس محکوم شده‌اند. متهمان این پرونده زمستان سال ۹۶ بازداشت شدند.

آمار کشته‌شدگان آبان ماه

سخنگوی قوه‌قضائیه درادامه این نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اعلام آمار کشته شدگان اغتشاشات آبان ماه گفت: این موضوع تعیین تکلیف شده و در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و طی دو مرتبه در شورای امنیت کشور در دی ماه اعلام کرد که متولی این موضوع، خود شورای امنیت است.

اسماعیلی اظهار کرد: اعلام آمار نیاز به تفکیک و تعیین تکلیف دارد؛ زیرا برخی کشته شدگان جزو مامورانی بودند که به شهادت رسیده و برخی مردم بودند و توسط اغتشاشگران کشته شده و برخی از خود اغتشاشگران بوده‌اند. وی ادامه داد: اعلام این آمار بعد از بررسی‌ها و تکمیل آن به موجب مصوبات به متولیان امر بر‌می‌گردد. سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به پرونده لیدرهای اغتشاشات آبان گفت که دراین ارتباط باند تبهکار معروف به «امیر آلمانی» که در اغتشاشات حضور داشتند شناسایی و بازداشت شده است. اسماعیلی اظهار کرد: در این پرونده کیفرخواست صادر شده است و محاکمه ۱۳ اسفند برگزار می‌شود و این افراد در زندان هستند.

آخرین وضعیت پرونده روح‌الله زم

به گزارش «ایرنا» سخنگوی قوه‌قضائیه درادامه این نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پرونده سایر افراد بازداشت‌شده در پرونده روح‌الله زم از جمله عبدالرضا داوری گفت: در این پرونده فقط برای زم کیفرخواست صادر شده و به‌زودی درباره افراد بازداشتی این پرونده کیفرخواست دیگری صادر می‌شود. وی خاطرنشان کرد: این پرونده جزو پرونده‌های ادامه‌دار خواهد بود.

آزادی بهاره هدایت

سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به سوالی در ارتباط با بازداشت چند تن از فعالان سیاسی از جمله بهاره هدایت و اینکه آیا این بازداشت‌ها با انتخابات مرتبط است یا نه گفت: هیچ ارتباطی بین این اقدامات با انتخابات وجود ندارد. وی ادامه داد: در ارتباط با خانم بهاره هدایت بازداشت در حراست دانشگاه انجام نشده و بازداشت خارج از دانشگاه بوده و اگر ادعایی در مورد ضرب و شتم این خانم هنگام انتقال به زندان اوین وجود دارد ما طبق قانون به این موضوع رسیدگی می‌کنیم. اسماعیلی همچنین ازاحتمال آزادی بهاره هدایت با تامین قرار وثیقه خبرداد. سخنگوی قوه‌قضائیه در ارتباط با ندا ناجی، یکی از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر نیز گفت: حکم قطعی ایشان صادر شده و دادگاه تجدید نظر محکومیت دادگاه بدوی را در ارتباط با ایشان به نصف تقلیل داد و حکم به اجرای احکام ارسال شده است. درهمین حال به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، بهاره هدایت که چندی پیش بازداشت شده بود، عصردیروز با تودیع وثیقه آزاد شد.

بازداشت ٢٠ مدعی نفوذ در احراز صلاحیت‌ها

سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به سوال دیگری درباره کلاهبرداری از نامزدهای انتخابات درخصوص احراز صلاحیت‌ها گفت: تا کنون حدود ٢٠ نفر شناسایی و دستگیر شده‌اند و برخی با قرار تامین مناسب آزاد شده‌اند و چهار یا پنج نفر هنوز در بازداشت هستند. وی ادامه داد: آنچه بررسی کردیم به ارتباط با نهاد نظارتی انتخابات به هیچ عنوان نرسیدیم و تحقیقات ما چنین نتیجه‌ای را حکایت نمی‌کند. سخنگوی قوه‌قضائیه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده علی اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: بخشی از این پرونده چند ماه قبل منتهی به صدور کیفرخواست شد و به دادگاه رفت اما دادگاه تحقیقات دادسرا را ناقص دانست و پرونده را برای رفع نقص به دادسرا اعاده کرد. وی ادامه داد: در رفع نواقص، افراد دیگری تحت تعقیب قرار گرفتند و بازداشت و برخی نیز با قرار مناسب آزاد شدند.