رئیس‌جمهوری با اشاره به معرفی عبدالناصر همتی به‌عنوان رئیس کل بانک مرکزی گفت: دکتر همتی فردی با تجربه در زمینه مسائل بانکی، مالی و پولی است و از آقای دکتر سیف نیز به‌خاطر زحمات پنج ساله گذشته قدردانی می‌کنیم. ایشان به‌خوبی به وظیفه خود عمل کردند و تلاش زیادی در مبارزه با فساد در زمینه موسسات غیرمجاز انجام دادند و نام ایشان در این عرصه در تاریخ ایران ماندگار خواهد بود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، روحانی با بیان اینکه «دکتر سیف با همه توان در مسیر مبارزه با فساد گام برداشت»، اظهار کرد: علت اینکه برخی‌ها از دکتر سیف ناراحتی دارند، به‌خاطر مقابله ایشان با فساد است. در دولت یازدهم نیز جزو افرادی بود که تلاش کرد تا تورم را کنترل کنیم و اینکه در حدود ۳ سال، تورم تک‌رقمی داشتیم، آقای سیف در این زمینه سهم و نقش موثری داشتند.

محکم‌ترین پاسخ به سخنان ترامپ

رئیس‌جمهور دربخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه تهدیدات پوچ و بی‌پایه و اساس برخی حاکمان آمریکا ارزش پاسخ دادن ندارد، اظهار کرد: باید در عمل به آنها پاسخ دهیم. ایستادگی، وحدت، انسجام و بی‌اعتنایی ملت ایران به تهدیدات و طرح‌های آنها و انتخاب مسیر ایستادگی و تلاش برای خنثی کردن توطئه‌های دشمنان، قدرتمندترین پاسخ به سخنان سخیف حاکمان آمریکایی‌ خواهد بود. حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت، گفت: ملت ایران از ابتدا در مقابل لجاجت و بدرفتاری حاکمان آمریکا و نقض عهد آنها در همه زمینه‌ها ایستادگی و مقابله کرده و همواره راه مقاومت را انتخاب کرده است. امروز هم برخی حاکمان آمریکا حرف‌های زیادی می‌زنند که بی‌پایه و اساس است و تهدیدات پوچ از طرف برخی از این حاکمان، نیازی به پاسخ دادن و دهن به دهن شدن با آنها ندارد و انسجام و انتخاب مسیر وحدت و ایستادگی، محکم‌ترین پاسخ به سخنان سخیف آنها خواهد بود.

عملیات مرصاد

رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود به جریان عملیات مرصاد اشاره کرد و گفت: ظاهر این عملیات این است که در مقطعی عراقی‌ها با همکاری منافقین از غرب کشورمان رخنه کردند و از اسلام‌آباد غرب به سمت کرمانشاه روانه شدند. در جریان این عملیات نیروهای مسلح کشورمان اعم از سپاه، ارتش، نیروی هوایی، زمینی و هوانیروز با قاطعیت در مقابل این حمله ایستادگی کردند و حتی آیت‌الله ‌هاشمی‌رفسنجانی به‌رغم خطراتی که وجود داشت در منطقه عملیاتی، حضور پیدا کرد و در تماسی که با ایشان درخصوص خطرات این حضورشان در منطقه داشتم، با قاطعیت و شجاعت اعلام کردند که حتما باید آنجا کنار مردم کرمانشاه و رزمندگان باقی بمانند و این روحیه و شهامت از سوی ایشان که در آن مقطع جانشین فرمانده کل قوا بودند برای همه ما درس‌آموز است. روحانی خاطرنشان کرد: در جریان این عملیات عراقی‌ها صبح روز عملیات فرودگاه همدان را بمباران کردند تا هواپیماهای جنگنده ما نتوانند از آن استفاده کنند اما نیروی هوایی کشورمان کار بسیار عظیمی در این خصوص انجام دادند که تحسین امام راحل را هم به همراه داشت. رئیس‌جمهور گفت: مرصاد پایان جنگ ۸ ساله عراق علیه ایران و آخرین عملیات بود. ما در ۲۷ تیر سال ۶۷ قطعنامه را پذیرفتیم و زمانی که دو طرف، آن را قبول می‌کنند به معنای پایان جنگ محسوب می‌شود، اما در آن مقطع عراقی‌ها اشتباه محاسباتی انجام دادند و چنین تصور کردند که پذیرفتن قطعنامه از سوی ایران به معنای این است که ما ضعیف شده‌ایم. بنابراین از جنوب و غرب حملاتی علیه کشورمان انجام دادند. این درحالی است که صدام در طول دوران جنگ و پس از فتح خرمشهر، مدام از آتش‌بس و صلح سخن می‌گفت و این حمله نشان داد که صدام دروغ می‌گوید و صلح‌خواه نیست. رزمندگان غیور کشورمان با روحیه بالا در مقابل حمله صدام و منافقین ایستادگی کرده و در هر دو منطقه آنها را شکست دادند و خواست خدا بود که جنگ با پیروزی بزرگ ملت ایران به اتمام برسد و این تصور باطل را از بین ببرد که قبول قطعنامه از سوی ایران به‌خاطر ضعف قوای ایرانی بوده است. روحانی تصریح کرد: پایان جنگ درس دیگری است برای آنهایی که در تصورات خود به‌دنبال تجاوز به حقوق ملت ایران هستند.