واکنش ایران به احتمال قرار گرفتن سپاه درفهرست گروههای تروریستی
او با بیان اینکه مواضع دولت نسبت به سپاه بسیار روشن است و سپاه یک ارگان رسمی، انقلابی و ارزشی نظام است، افزود: سپاه یک ارگان انقلابی است و یکی از مولفههای قدرت و دفاع ملت بعد از انقلاب بوده است و جهان باید با چشم واقعبینانه سپاه و مواضع ملت را در مبارزه با تروریستها بررسی کند.
در این میان دوشنبه شب انتشار تصاویری از دیدار گرم محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه و سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه درحاشیه نشست هماهنگی برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در رسانهها با بازتاب زیادی مواجه شد. در حاشیه همین دیدار بود که ظریف در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیما، در واکنش به تصمیم دولت ترامپ برای قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی، سپاه را یک افتخار برای کشور و ضامن دفاع از کشور و تداوم انقلاب و دفاع از مرزهای کشور توصیف کرد. به گزارش خبرگزاری فارس، وی با بیان اینکه نقش سپاه در جنگ تحمیلی نقش بسیار درخشانی بود، افزود: آمریکاییها با چنین اقداماتی، خودشان را منزویتر میکنند و در چشم مردم ایران منفورتر میشوند.
وزیر امورخارجه با تاکید بر اینکه اگر چنین اشتباه راهبردی از سوی مقامات آمریکایی صورت بگیرد، حتما جمهوری اسلامی اقدام متقابل انجام خواهد داد، گفت: اقداماتی در این زمینه طراحی شده و در زمان لازم اعلام خواهد شد. سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده سپاه نیز در حاشیه این دیدار تاکید کرد که «آقای ترامپ مطمئن باشند که ما با وزارت امور خارجه و دولتمان یکدل هستیم.»
فرمانده سپاه روز یکشنبه نیز در جلسه شورای راهبردی سپاه در واکنش به ادعای آمریکاییها مبنی بر قراردادن سپاه در لیست گروههای تروریستی تاکید کرده بود: «در صورتی که اخبار پراکنده موجود درخصوص حماقت دولت آمریکا مبنی بر درنظر گرفتن سپاه بهعنوان گروه تروریستی صحیح باشد، سپاه نیز ارتش آمریکا را در سراسر جهان بهویژه منطقه خاورمیانه، همسنگ داعش درنظر خواهد گرفت.» درهمین حال روز گذشته برخی از مقامات سیاسی کشور به تصمیم احتمالی آمریکا در مورد سپاه واکنش نشان دادند. درهمین ارتباط حسامالدین آشنا، مشاور رئیسجمهور با انتشار تصویری از فرمانده کل سپاه و وزیر امورخارجه در کانال تلگرامی خود نوشت: «بزرگترین دستاورد سپاه در منطقه کمک به ملتهای سوریه و عراق و پیشگیری از فرآیند فروپاشی تروریستی ساختار دولت – ملتهای منطقه است. اگر سپاه نبود تروریستها به تخریب حرم زینبیه بسنده نمیکردند و سلطه خود را نه تنها بر کربلا و نجف و کاظمین و سامرا که بر حرمین شریفین نیز تحمیل میکردند و در انتهای یک سلسله جنگهای پایانناپذیر چیزی جز سرزمینی سوخته از خانه ابراهیم و محمد(ص) باقی نمیگذاشتند.» ازسوی دیگر علیاکبر ولایتی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم روز گذشته گفت: «سپاه استوانه مقاومت در ایران و منطقه است، بدون تردید اگر تعلیمات و مشورتهای سپاه نبود امروز داعش بر سوریه و عراق حاکم بود، بنابراین آمریکاییها که حامیان اصلی داعش هستند از دست سپاه ناراحت هستند.» همچنین به گزارش «ایرنا»
او افزود: «آمریکاییان بدانند که سپاه نماینده مردم ایران در کل جبهه مقاومت در برابر زیادهخواهیها و توسعهطلبیهای آمریکایی و صهیونیستیها و اذنابشان در منطقه است.»
به گزارش «ایرنا» علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز دیروز در جلسه این کمیسیون در مورد زمزمههای قراردادن نام سپاه در لیست گروههای تروریستی گفت: هرگونه اتهام تروریستی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دستاندازی به امنیت ملی کشور تلقی شده و بهشدت محکوم میشود. از سوی دیگر محمدجواد جمالی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درگفتوگو با جماران اعلام کرد: در صورت قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی، قطعا ارتش آمریکا را در فهرست گروههای تروریستی قرار میدهیم.
ارسال نظر