دنیای اقتصاد: رئیس قوه‌قضائیه، آمریکا و اذناب منطقه‌ای آن به ویژه عربستان سعودی را داعش بین‌المللی توصیف کرد و گفت حوادث تروریستی اخیر در تهران فاقد هر گونه ارزش نظامی بود. به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه‌قضائیه، آیت‌الله آملی لاریجانی در جلسه روز گذشته مسوولان عالی قضایی، با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری مبنی بر مراقبت نسبت به عوض نشدن جای جلاد و شهید در تاریخ انقلاب، اظهار کرد: گاه برخی افراد تحلیل‌هایی از دهه ۶۰ ارائه می‌کنند که کاملا در این تحلیل‌ها جای ظالم و مظلوم عوض می‌شود. چنین تحلیل‌هایی دقیقا همانند همان تفکری است که می‌گوید ایران به‌دلیل حمایت از تروریسم مستحق حمله تروریستی است؛ بنابراین از همه اهل فضل و دلسوزان آشنا با تاریخ انقلاب و همه کسانی که در صحنه انقلاب حضور داشته‌اند انتظار می‌رود که اجازه ندهند تاریخ انقلاب اسلامی تحریف شود.

وی همچنین با انتقاد از طرح پاره‌ای ادعاها و انتشار برخی اسناد در شبکه‌های اجتماعی منسوب به مسوولان کشور مبنی‌بر اطلاع داشتن همه قوا و دفتر مقام معظم رهبری از مفاد سند ۲۰۳۰ تصریح کرد: گاهی انسان از نحوه بیان و مغالطه در برخی موضوعات تعجب می‌کند. آنچه در مورد سند ۲۰۳۰ برای قوه‌قضائیه آن هم استحضارا و صرفا جهت اطلاع ارسال شد، مصوبه هیات‌وزیران مبنی‌بر تشکیل کارگروه ملی آموزش ۲۰۳۰ پس از امضای این سند بود و بر این اساس قوه‌قضائیه هیچ دخالت و اطلاعی پیرامون جزئیات و محتوای این سند نداشته است.

رئیس قوه‌قضائیه اطلاع داشتن دستگاه قضایی از جزئیات این سند لااقل به استناد آنچه در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند را دروغ محض دانست و توصیه کرد: انتظار می‌رود که دولت محترم با خودداری از تبلیغات رسانه‌ای و بیان حرف‌های مغالطه‌آمیز، مسوولیت کار خود را در این زمینه بر عهده گیرد و به‌دنبال پیدا کردن شریک جرم نباشد. امیدواریم با تاکیدات رهبر معظم انقلاب نیز همه دستگاه‌های مسوول، فارغ از بررسی دقیق و جدی مفاد مرتبط با سند ۲۰۳۰ مسیری را که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده‌اند دنبال کنند و مسوولان نیز در فضایی که نیاز به وحدت و همدلی دارد، از طرح برخی ادعاها که موجب اختلاف و مقابله میان قوا می‌شود پرهیز کنند.

آیت‌الله آملی لاریجانی همچنین تعبیر «آتش به اختیار» در سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان را مورد اشاره قرار داد و گفت: اجرای فرمان آتش به اختیار، متوقف بر تشخیص درست موضوعات و فهم صحیح مسائل است.