بزرگترین بانک اتریش در ایران سرمایهگذاری میکند
وزیر دارایی اتریش طی دیدار با وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان از اختصاص یک میلیارد یورو از سوی بزرگترین بانک این کشور به منظور تامین مالی و توسعه همکاریهای دو کشور خبر داد. به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی، در دیدار علی طیبنیا با هانس یورگ شیلینگ همچنین طرفین بر توسعه هر چه بیشتر روابط بانکی، به ویژه روابط کارگزاری دو کشور ایران و اتریش تاکید کردند. در جریان این دیدار، وزرای دارایی ایران و اتریش درخصوص انجام برخی تغییرات به منظور امضای توافقنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و توسعه همکاریهای گمرکی در چارچوب قوانین اتحادیه اروپا به توافق رسیده و طرف اتریشی، پیشنهادهای خود را در این زمینه به وزیر اقتصاد کشورمان ارائه داد.
وزیر دارایی اتریش طی دیدار با وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان از اختصاص یک میلیارد یورو از سوی بزرگترین بانک این کشور به منظور تامین مالی و توسعه همکاریهای دو کشور خبر داد.به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی، در دیدار علی طیبنیا با هانس یورگ شیلینگ همچنین طرفین بر توسعه هر چه بیشتر روابط بانکی، به ویژه روابط کارگزاری دو کشور ایران و اتریش تاکید کردند.در جریان این دیدار، وزرای دارایی ایران و اتریش درخصوص انجام برخی تغییرات به منظور امضای توافقنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و توسعه همکاریهای گمرکی در چارچوب قوانین اتحادیه اروپا به توافق رسیده و طرف اتریشی، پیشنهادهای خود را در این زمینه به وزیر اقتصاد کشورمان ارائه داد.
بنا بر این گزارش، علی طیبنیا طی سخنانی در این دیدار، با اشاره به مذاکرات سال گذشته خود با همتای اتریشی در جریان سفر به وین، خواهان تسریع در توسعه هرچه بیشتر همکاریهای اقتصادی، متناسب با روابط حسنه دو کشور شد.وزیر اقتصاد در ادامه با اشاره به وقایع تروریستی روزهای اخیر گفت: «در این خصوص، مبارزه با پولشویی و حمایت مالی از تروریسم بهعنوان یکی از برنامههای اصلی جمهوری اسلامی و به ویژه وزارت اقتصاد تدوین شده و در تمامی سازمانها و نهادها، به ویژه نظام بانکی، مطابق با استانداردهای بینالمللی و با جدیت در حال اجرا است.»او با بیان اینکه بانکهای ما در حال حاضر به نرمافزارهای لازم برای شناسایی معاملات مشکوک و تامین مالی تروریسم و پولشویی مجهز شدهاند، گفت: «در حال حاضر تمرکز ما بر اجرای کاملتر این ضوابط، مطابق با استانداردهای نهادهای بینالمللی و بهرهمندی از تجارب کشورهای توسعهیافته در این ارتباط است.»هانس یورگ شیلینگ، وزیر دارایی اتریش نیز که در راس یک هیات عالیرتبه از مقامات دولتی و تعدادی از نمایندگان شرکتها و بانکهای بزرگتجاری اتریش به تهران سفر کرده است، از عزم جدی دولت این کشور برای توسعه مراودات و همکاریهای اقتصادی با ایران خبر داد.وزیر دارایی اتریش با بیان اینکه دولت و شرکتهای بزرگ این کشور، بسیار علاقهمند به تسریع هر چه بیشتر در توسعه روابط اقتصادی دو کشور و گسترش همکاریهای دوجانبه هستند، اعلام کرد: «بانک «اوبر بانک» اتریش بهعنوان بزرگترین بانک این کشور، یک میلیارد یورو برای تامین مالی پروژههای سرمایهگذاری در ایران اختصاص داده است.» هانس یورگ شیلینگ از نهایی شدن توافقات بین بانکهای مرکزی دو کشور در این ارتباط خبر داد.
او همچنین از اشتیاق شدید تعدادی دیگر از بانکهای اتریشی برای توسعه همکاریها از جمله برقراری روابط کارگزاری با بانکهای ایرانی نیز پرده برداشت.
افتتاح حساب ۲۲ بانک ایرانی در اتریش
همچنین در دیدار رئیسکل بانک مرکزی با همتای اتریشی وی، سیف از افتتاح حساب اوربانک اتریش برای بانک مرکزی و ۲۲ بانک کشورمان خبر داد.
«نو وتنی» پس از دیدار با رئیسکل بانک مرکزی کشورمان گفت: علاوهبر اینکه بانک مرکزی ایران نزد بانک مرکزی اتریش افتتاح حساب کرده، یک برنامه آموزشی مشترک با بانکهای ایرانی نیز اجرا کردهایم.
به گزارش «ایبِنا» رئیس بانک مرکزی اتریش با تاکید بر اینکه همکاریهای خوب بانکی با ایران گسترش مییابد، افزود: همکاریهای خوب بانکهای مرکزی دو کشور ایران و اتریش از یک سال پیش آغاز شده و رو به گسترش است.
وی با اشاره به همراهی نمایندگان بانکهای تجاری اتریش در این سفر گفت: پشتوانه افزایش و گسترش همکاریهای بانکی دو کشور، علاقه بسیار زیاد شرکتهای اقتصادی اتریشی برای همکاری با ایران و همچنین شرکتهای ایرانی با شرکتهای اتریشی است.
همچنین ولیالله سیف پس از دیدار با وزیر دارایی اتریش بیان کرد: این همکاریها به خصوص در زمینه آموزشی - بانکی در مسیر تطبیق بانکهای ایرانی با استانداردهای روز بینالمللی آغاز شده و ادامه دارد. وی با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته اقدامات خوبی انجام شده است، افزود: بانکهای ما برای همکاری گستردهتر با بانکهای اتریشی آماده میشوند.سیف با بیان اینکه اور بانک اتریش هماینک برای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و ۲۲ بانک ایرانی حساب باز کرده و روابط کارگزاری ایجاد کرد، گفت: همچنین قرار است همکاری بانکی با رافهاینزر بانک اتریش در آینده ای نزدیک آغاز شود.
رئیسکل بانک مرکزی با اشاره به موافقت اولیه دو کشور برای امضای موافقتنامه مالیاتی افزود: میتوان گفت مشکلات بانکی دو کشور ایران و اتریش برداشته شده و مسیر برای حرکت باز است.
ارسال نظر