سه توصیه به نامزدهای ریاست‌جمهوری عکس: Leader.ir

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری: مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) صبح روز گذشته با حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به میدان، با حضور بر مزار شهیدان گمنام و قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس را گرامی داشتند و از خداوند متعال، علو درجات آنان را مسألت کردند.

فرمانده کل قوا سپس از یگان‌های حاضر در میدان سان دیدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین جانبازان سرافراز حاضر در میدان و چند تن از فرزندان شهیدان مدافع حرم را مورد تفقد قرار دادند.

در این مراسم، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به عوامل اقتدار کشور و ملت ایران و علت مخالفت بدخواهان با این عوامل اقتدار، به تبیین «اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت» دشمنان نظام اسلامی پرداختند و با تاکید بر اینکه امنیت و آرامش موجود کشور در منطقه پرآشوب، یکی از افتخارات جمهوری اسلامی است که مورد هدف قدرت‌های استکباری نیز قرار دارد، کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری را به چند موضوع مهم از جمله «اعلام صریح و قاطعانه اینکه مسائل اقتصادی و معیشت مردم در اولویت آنها است»، سفارش کردند و گفتند: امنیت ملی و آرامش کشور بسیار مهم است و کاندیداهای محترم مراقب باشند به‌خاطر خطای در تشخیص، گسل‌های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی و قومی را تحریک نکنند و در مسیر طراحی ناتمام دشمن قرار نگیرند، زیرا اگر کسی بخواهد برخلاف امنیت کشور اقدام کند، قطعا با سیلی سختی مواجه خواهد شد.

رهبر انقلاب اسلامی با تبریک ایام سالروز ولادت حضرت بقیه‌الله(عج)، به عوامل اقتدار کشور اشاره کردند و با تاکید بر اینکه دشمنان همواره نسبت به عوامل اقتداربخش جمهوری اسلامی بغض و کینه دارند، افزودند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از عوامل اقتدار کشور است که نشانه خشم و ناراحتی از آن، در تبلیغات بین‌المللی و اظهارات سیاسیون استکبار کاملا آشکار است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «علم و پیشرفت علمی» را از دیگر عوامل اقتدار کشور برشمردند و خاطر نشان کردند: به همین علت است که آنها با اعزام مزدوران خود، دانشمندان هسته‌ای ما را ترور کردند، چون نسبت به پیشرفت علمی ایران، غضب و کینه دارند.

ایشان با تاکید بر اینکه «اقتصاد قوی و مستقل» از جمله عوامل اقتدار است، گفتند: علت تحریم ایران و اتخاذ تدابیر گوناگون برای ضربه زدن به اقتصاد کشور، همین موضوع است و ‌ای کاش اقتصاددانان مومن کشور، تدابیر مختلف بدخواهان را به‌منظور ضربه زدن به اقتصاد، برای مردم کشور تشریح کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، به «قدرت نظامی» به‌عنوان یکی دیگر از عوامل اقتدار اشاره و خاطر نشان کردند: جنجال‌های گسترده‌ای که در مورد توان موشکی جمهوری اسلامی به‌راه انداخته می‌شود، به‌دلیل خشم و کینه‌ای است که از این عامل اقتدار در دل دارند.

فرمانده کل قوا تاکید کردند: ما موشک داریم و موشک‌های ما بسیار دقیق است و اهداف مورد نظر را از فاصله هزاران کیلومتری با دقت بالا، هدف قرار می‌دهد و این توانایی را با قدرت حفظ خواهیم کرد و با قدرت هم آن را افزایش خواهیم داد.

ایشان، «عناصر نظامی فداکار» همچون شهیدان صیاد شیرازی و شوشتری را از دیگر عوامل اقتدار دانستند و افزودند: «ایمان، حیا و اخلاق جوانان» و همچنین «روحیه جهاد و مقاومت در ملت»، از دیگر عوامل اقتدار هستند و به همین علت است که به روحیه مقاومت و جهاد، تهمت «خشونت و تندروی» می‌زنند و متاسفانه برخی هم این ادبیات استعماری را در داخل تکرار می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، «مجموعه‌های حافظ امنیت» از جمله «نیروهای مسلح» را از دیگر عوامل اقتدار برشمردند و تاکید کردند: بستر امنیت برای هر کشوری، لازم‌تر و مهم‌تر از هر چیزی است، زیرا اگر امنیت نباشد، پیشرفت علمی و اقتصاد هم وجود نخواهد داشت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بعد از برشمردن عوامل اقتدار به تبیین موضوع «دولت مقاومت» پرداختند و گفتند: امروز جمهوری اسلامی ایران، دولت مقاومت است و دولت مقاومت یعنی تسلیم زورگویی نشدن و در موضع اقتدار ایستادن.

ایشان با تاکید بر اینکه دولت مقاومت با عنصر یا سازمان مقاومت در فلان کشور قابل مقایسه نیست ،خاطرنشان کردند: دولت مقاومت دارای سیاست، اقتصاد، نیروهای مسلح، تحرک بین‌المللی و منطقه نفوذ وسیع است.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه دولت مقاومت همواره از طرف قدرت طلبان و نوکران آنها هدف دشمنی قرار دارد، گفتند: دولت مقاومت، نه اهل سلطه‌طلبی و دست‌اندازی به کشورها است و نه اهل قرار گرفتن در موضع دفاعی و انفعالی.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: برخی تصور می‌کنند برای اینکه خود را از تهمت سلطه‌طلبی و اقتدارطلبی بین‌المللی و منطقه‌ای دور کنیم باید در لاک دفاعی فرو برویم درحالی‌که چنین تفکری اشتباه است.

ایشان با اشاره به آیاتی از قرآن‌کریم، خاطرنشان کردند: موضع دولت مقاومت، «قدرت بازدارنده» و «اقتدار بازدارندگی» است و جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته، مسیر «اقتدار بازدارنده» را با اتکا به همت و تلاش و ابتکار و استعدادهای خود ادامه خواهد داد.

رهبر انقلاب اسلامی هدف از سیاست «قدرت بازدارنده نظام اسلامی» را جلوگیری از تصور تعرض به ایران از جانب زورگویان بین‌المللی دانستند و تاکید کردند: دشمنان بدانند اگر به فکر تعرض به ایران بیفتند، با واکنش سختی مواجه خواهند شد زیرا همانطور که قبلا هم گفته شده، دوران «بزن دررو» گذشته است و آنها ممکن است شروع‌کننده باشند اما پایان کار دست آنها نخواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس به تبیین اهداف دشمن در مقابله با جمهوری اسلامی پرداختند و افزودند: دشمن، سه هدف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را در دستور کار خود قرار داده است که هدف کوتاه‌مدت آنها «برهم زدن امنیت کشور و ایجاد آشوب و فتنه» است. ایشان با تاکید براینکه یکی از افتخارات جمهوری اسلامی به‌وجود آوردن محیطی امن در منطقه پر‌از ناآرامی و دنیای پر ‌از تشنج کنونی است، گفتند: این امنیت را ملت و مسوولان دلسوز به‌واسطه آگاهی‌ها و هوشیاری‌ها و به روز بودن‌ها ایجاد کرده‌اند.

رهبر انقلاب اسلامی، موضوع «اقتصاد و معیشت مردم» را هدف میان‌مدت دشمنان خواندند و خاطرنشان کردند: در طراحی بدخواهان، اقتصاد کشور نباید حرکت کند، معیشت مردم باید لنگ بماند، کار و تولید رونق نگیرد و بیکاری به‌عنوان یک بلا باید عمومیت پیدا کند تا در نهایت، مردم از جمهوری اسلامی ناامید شوند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تنها راه مقابله با این هدف دشمن را «اجرای شعار سال» و «عمل به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی» و «رونق تولید ملی و ایجاد اشتغال» دانستند و تاکید کردند: اگر این مسیر دنبال شود، قطعا دشمن به هدف خود نخواهد رسید.

ایشان هدف بلندمدت دشمنان را «از بین بردن اصل نظام» بیان کردند و با اشاره به اینکه این موضوع بر خلاف سال‌های اول انقلاب، دیگر صراحتا اعلام نمی‌شود، خاطرنشان کردند: اکنون مقابله با اصل نظام از طریق «تغییر رفتار» در دستور کار آنها قرار گرفته است و تغییر رفتار هم یعنی با راه اسلام و انقلاب و خط امام به‌تدریج زاویه ایجاد شود و در نهایت، در مسیر مقابل انقلاب حرکت شود.

رهبر انقلاب اسلامی سپس به موضوع «انتخابات ۲۹ اردیبهشت» اشاره کردند و گفتند: انتخابات یکی از زمینه‌هایی است که هم می‌تواند مایه اعتلا و آبروی کشور شود و هم می‌تواند مایه ضعف و سستی و ایجاد مشکلات شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: اگر مردم در انتخابات حضور یابند و این حضور همراه با «نظم و اخلاق و رعایت حدود اسلامی و قانون» باشد، قطعا انتخابات مایه آبرو و عزت نظام جمهوری اسلامی خواهد شد، اما اگر در انتخابات، قانون‌شکنی و بداخلاقی شود و با حرف‌های خود، دشمن را امیدوار کنیم، انتخابات به ضرر ما تمام خواهد شد.

ایشان با تاکید بر اینکه نظام اسلامی در برگزاری انتخابات، تازه کار نیست و در ۳۸ سال گذشته انتخابات متعددی را برگزار کرده و با محیط‌های فکری و وسوسه‌ها آشنا است، گفتند: من چند توصیه به آقایان محترم نامزدها دارم؛ نخست آنکه قاطعانه در برنامه‌ها و اظهارات خود بگویند «مسائل اقتصادی و معیشت مردم اولویت آنها است و برای حل مشکلات اقتصادی تلاش خواهند کرد.»

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: توصیه دوم آن است که باید در اظهارات و برنامه‌های نامزدها، موضوع «استقلال ملی و عظمت و سربلندی ملت ایران»، خودنمایی کند و برجسته باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: ملت ایران یک ملت انقلابی و سرافراز است و نباید این ملت را در مقابل قدرت‌های بزرگ به تسلیم واداشت و آن را تضعیف و سرشکسته کرد، زیرا ملت ایران به اقتدار زنده است و اگر این اقتدار نبود، دشمن همچون برخی کشورهای وابسته و مزدور منطقه، بر کشور مسلط می‌شد.

ایشان گفتند: آقایان نامزدها باید صراحتا نشان دهند که در مقابل زیاده‌خواهی آمریکا و خباثت صهیونیست‌ها ایستاده‌اند.

توصیه سوم رهبر انقلاب اسلامی به کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری، «حفظ امنیت ملی و آرامش کشور» بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: آقایان کاندیداها مراقب باشند «گسل‌های اعتقادی، جغرافیایی، زبانی و قومی» را در کشور تحریک نکنند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دشمن، سال‌های متمادی به‌دنبال این هدف بوده است اما مردم مومن کُرد، مردم غیور آذربایجان، مردم عرب خوزستان و مردم بلوچستان و ترکمن به‌عنوان صاحبان انقلاب با مشت به دهان دشمن کوبیدند و در مقابل او با قدرت ایستادند.

ایشان با تاکید بر اینکه موضوع امنیت بسیار مهم است، افزودند: کاندیداها مراقب باشند به‌خاطر خطای در تشخیص، طراحی نیمه‌کاره دشمن را تکمیل نکنند.

رهبر انقلاب اسلامی، مسوولان امنیت و آرامش کشور به‌ویژه قوه‌قضائیه، نیروی انتظامی و وزارت کشور را به مراقبت و حفظ کامل امنیت توصیه موکد کردند و گفتند: اگر کسی بخواهد در انتخابات برخلاف امنیت کشور اقدامی انجام دهد، قطعا با واکنش و سیلی سختی مواجه خواهد شد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تاکید بر اینکه دشمنان در سال ۸۸ حماقت به خرج دادند و کشور با عظمت ایران را با برخی کشورهای دست چندم که قبلا با چند ده میلیون دلار، در آنها آشوب و ناامنی ایجاد کرده بودند، اشتباه گرفتند، افزودند: نتیجه آن حماقت، برخورد با دیوار مستحکم اراده و عزم ملی مردم بود.

ایشان بار دیگر تاکید کردند: امنیت برای کشور و مردم و به تبع آن برای من بسیار مهم است و باید در انتخابات، امنیت به‌طور کامل حفظ شود.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، سپاهیان دانشجو در دانشگاه افسری امام حسین(ع) را به مغتنم شمردن فرصت ارزشمند تحصیل در این دانشگاه توصیه و خاطرنشان کردند: این دانشگاه می‌تواند انسان‌های مستعد را به نقطه‌ای برساند که هر انسان با معرفت و حکیم و عالمی به آن جایگاه غبطه بخورد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین ماه شعبان را ماه بارش رحمت الهی خواندند و با سفارش به همه مردم به‌ویژه جوانان برای استفاده از برکات این ماه به‌ویژه اعمال شب نیمه شعبان گفتند: ماه شعبان سراسر الطاف الهی و شادی است اما متاسفانه امسال با حادثه معدن در استان گلستان و حادثه شهادت مرزبانان در استان سیستان‌وبلوچستان، مواجه شدیم ولی به هر حال این ماه، ماه دلباختگی به اهل‌بیت علیهم‌السلام است.

ایشان توسل به امام زمان(ع) را وسیله‌ای برای اظهار ارادت و عبودیت در پیشگاه خداوند متعال دانستند و تاکید کردند: معتقدین به ظهور، هیچ‌گاه دچار یأس و ناامیدی نمی‌شوند و می‌دانند که بعد از ظلمت، قطعا خورشید طلوع خواهد کرد و این وعده قطعی پروردگار است.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ما مامور به انتظار هستیم، خاطرنشان کردند: انتظار به معنای بی‌صبری کردن نیست بلکه انتظار به معنای «آماده‌باش دائمی» است و منتظر باید به‌گونه‌ای عمل و خود را اصلاح کند که دل آن بزرگوار را شاد کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تاکید کردند: قدرت و دل‌ها متعلق به خداوند متعال است و ملت ایران با اتکا به لطف الهی مسیر خود را با قدرت طی خواهد کرد و در این مسیر، جوانان نقش برجسته‌ای دارند.

در این مراسم، سردار سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه در سخنانی با اشاره به پیروزی‌های پی در پی جبهه انقلاب اسلامی در مقابل نظام سلطه، راهبرد کنونی دشمن علیه ملت را «فشار اقتصادی» دانست و گفت: امروز مردم ما خرسندند که شهرهای موشکی پشتوانه و ضامن امنیت شهرک‌های صنعتی در کشور است.

فرمانده سپاه افزود: سپاه خود را موظف می‌داند پناهگاه و تکیه‌گاه محرومان و مستضعفان باشد و معتقدیم زدودن فقر و محرومیت از جامعه، همچون نشانه گرفتن حیفا و تل‌آویو، یک هدف اصلی و اساسی است.

سردار دریادار پاسدار مرتضی صفاری فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) نیز گزارشی را از اقدامات و برنامه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و تقویت توان رزمی این دانشگاه بیان کرد.

در این مراسم تعدادی از فرماندهان، مدیران و پژوهشگران نمونه دانشگاه امام حسین(ع) هدایای خود را از دست فرمانده معظم کل قوا دریافت کردند و دو نماینده دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) نیز مفتخر به دریافت درجه و سردوشی شدند. اجرای طرح «خرمشهرها در پیش است» و اجرای میثاق پاسداری با حضور فرزندان شهدای مدافع حرم، از جمله برنامه‌های مراسم روز گذشته میثاق پاسداری دانشجویان دانشگاه افسری امام حسین(ع) بود.

همچنین در این مراسم، یگان‌های حاضر در میدان از مقابل فرمانده کل قوا رژه رفتند.

سه توصیه به نامزدهای ریاست‌جمهوری