گزارش نظارتی دیوان محاسبات درباره اقتصاد مقاومتی
رئیس دیوان محاسبات با اعلام اینکه دیوان درخصوص پرداخت پاداش در قوه قضائیه به مدیران و قضات گزارش نداده است، گفت: اولین گزارش دیوان محاسبات درباره اقتصاد مقاومتی تا پایان تابستان سال جاری ارائه میشود.
به گزارش «ایبِنا» عادل آذر از ارائه اولین گزارش دیوان محاسبات درباره اقتصاد مقاومتی تا پایان تابستان سال جاری خبر داد و گفت: اولین گزارش نظارتی دیوان محاسبات با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال حداکثر تا پایان تابستان امسال تقدیم مجلس و نهاد رهبری خواهد شد. رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: در ابتدای امسال براساس رویه دائمی ارائه برنامه حسابرسی، تفریغ بودجه و نظارت مالی، برنامه جامعی تحت عنوان برنامه جامع حسابرسی تهیه شده به تمامی واحدهای ذیربط، حسابرسان و دادسرا ها ابلاغ شده است.
رئیس دیوان محاسبات با اعلام اینکه دیوان درخصوص پرداخت پاداش در قوه قضائیه به مدیران و قضات گزارش نداده است، گفت: اولین گزارش دیوان محاسبات درباره اقتصاد مقاومتی تا پایان تابستان سال جاری ارائه میشود.
به گزارش «ایبِنا» عادل آذر از ارائه اولین گزارش دیوان محاسبات درباره اقتصاد مقاومتی تا پایان تابستان سال جاری خبر داد و گفت: اولین گزارش نظارتی دیوان محاسبات با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال حداکثر تا پایان تابستان امسال تقدیم مجلس و نهاد رهبری خواهد شد. رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: در ابتدای امسال براساس رویه دائمی ارائه برنامه حسابرسی، تفریغ بودجه و نظارت مالی، برنامه جامعی تحت عنوان برنامه جامع حسابرسی تهیه شده به تمامی واحدهای ذیربط، حسابرسان و دادسرا ها ابلاغ شده است. وی با اشاره به پیشبینی صورت گرفته درباره اهمیت اقتصاد مقاومتی در برنامههای حسابرسی گفت: موضوع کار و معماری جدید اقتصادی محور اصلی این برنامه جامع حسابرسی قرار گرفت و در زمان تدوین برنامه در پایان سال ۹۶ در نظر گرفته و به هیاتهای حسابرسی استانی ابلاغ شد.
رئیس دیوان محاسبات بیان کرد: این برنامه جامع حسابرسی با رویکرد اقتصاد مقاومتی است و زمانی که شعار سال از جانب مقام معظم رهبری مشخص شد، پیوستی برای این برنامه ابلاغ کردیم که براساس آن اعلام شد معیار ما در حسابرسی در واقع موفقیت و کارآمدی دستگاههای اجرایی و مدیرانی است که از بودجه عمومی کشور استفاده میکنند. آذر درباره بررسی این معیارها افزود: دو موضوع اصلی مورد توجه ماست. نخست آنکه چقدر این دستگاهها بودجه را در تولید ملی و خلق ثروت استفاده کردند و دوم آنکه این دستگاهها تا چه اندازه توانستهاند شغل ایجاد کنند.
وی اضافه کرد: البته برخی برنامهها فرهنگی، اجتماعی یا امنیتی هستند مانند ماموریتهایی که وزارت کشور، دستگاههای نظامی و انتظامی، نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات دارند و خیلی اندازهگیری آنها با تولید شغل معنا ندارد، اما اثر این برنامهها در ایجاد امنیت تولید، فضای کار و آرامش روانی معیار خوبی برای این بررسی است. رئیس دیوان محاسبات گفت: این برنامه اکنون دستورالعمل کاری حسابرسان ما است و به امید خدا در روزهای پایانی تابستان اولین گزارش آن را ارائه خواهیم کرد.
عادل آذر با اشاره به وظیفه و رسالت دیوان محاسبات در پاسداری از بیت المال در قالب بودجه کل کشور افزود: دیوان محاسبات با توجه به وظیفه نظارتی میتواند نقش خوبی در شکلگیری این شعار ایفا کند، چرا که مقام معظم رهبری شعاری را برای امسال انتخاب کردهاند که دو مشخصه بسیار روشن و قابل اندازهگیری دارد و با سنوات گذشته متفاوت است. وی تصریح کرد: این دو موضوع معیار و متر مشخص دارند یعنی تولید کاملا قابل اندازهگیری است و اشتغال نیز بهعنوان بزرگترین و مهمترین موضوع کشور قابل بررسی است. به نظر من چالش اصلی کشور اشتغال برای جوانان تحصیلکرده است که در این چارچوب وظیفه نظارتی دیوان محاسبات بسیار جدی است.
رئیس دیوان محاسبات کشور درباره سازوکارهای اجرایی برنامه جامع حسابرسی در حوزه اقتصادمقاومتی گفت: ستادی در کشور وجود دارد تحت عنوان ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که معاون اول رئیسجمهوری، رئیس این ستاد است؛ در این ستاد ۱۲۰ طرح مصوب شده که به طرحهای اقتصاد مقاومتی مشهور است.
ارسال نظر