توضیحات بروجردی درباره تجهیز ارتش لبنان
میزان: روز هجدهم دی ماه بود که برخی از رسانهها از قول رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از آمادگی تهران برای تسلیح ارتش لبنان خبر دادند. شبکه المنار همچنین از قول این مسوول ایرانی عملی شدن یا نشدن این موضوع را به تصمیم دولت لبنان وابسته دانست. این نقل قول در جریان سفر منطقه ای(سوریه و لبنان) هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست علاءالدین بروجردی مطرح شد.
علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی، با تصحیح خبر فوق گفت: «موضوع تجهیز ارتش لبنان از طرف ما مطرح نشده بود، بلکه از طرف خود آنها گفته شده بود.
میزان: روز هجدهم دی ماه بود که برخی از رسانهها از قول رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از آمادگی تهران برای تسلیح ارتش لبنان خبر دادند.شبکه المنار همچنین از قول این مسوول ایرانی عملی شدن یا نشدن این موضوع را به تصمیم دولت لبنان وابسته دانست. این نقل قول در جریان سفر منطقه ای(سوریه و لبنان) هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به ریاست علاءالدین بروجردی مطرح شد.
علاءالدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی، با تصحیح خبر فوق گفت: «موضوع تجهیز ارتش لبنان از طرف ما مطرح نشده بود، بلکه از طرف خود آنها گفته شده بود.» رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس این موضوع را قدیمی خواند و بیان کرد: «بحث تجهیز ارتش لبنان از سوی ایران مساله جدیدی نیست.» بروجردی درخصوص سطح تجهیزاتی که ایران برای دادن آن به لبنان آمادگی دارد، افزود: «این مورد به وزارت دفاع مربوط است.» پیش تر نیز بروجردی در تشریح وضعیت امنیت در داخل کشور، گفته بود: «به خاطر لطف خداوند، اشراف اطلاعاتی و رصد همهجانبه و کار کنترل و شنود و در نتیجه داشتن امنیت پایدار، تقریبا هفتهای یک بار یک تیم تروریستی در ایران دستگیر میشود؛ رئیس سرویس اطلاعاتی فرانسه در سفر به ایران از ما میپرسید چطور ایران با وجود شرایط منطقه از امنیت برخوردار است.»
سفیر جدید ایران در عراق مشخص شده است
از سوی دیگر هفته گذشته بود که برخی از رسانهها، از انتصاب سردار سرتیپ ایرج مسجدی، مشاور عالی سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه در سمت سفارت ایران در عراق خبر دادند. این خبر که تاکنون از سوی هیچ مقام رسمی وزارت خارجه تایید نشده واکنشهایی را به همراه داشت. در همین زمینه علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری میزان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا انتصاب یک فرد نظامی مانند سردار مسجدی بهعنوان سفیر ایران در عراق معمول است یا خیر، بدون اشاره به نام وی گفت: «این انتخاب(انتخاب فرد نظامی در مقام سفیر) بهواسطه ویژگیهای عراق معمول است و اینکه افراد نظامی سفیر بشوند نیز در دنیا امری متداول است و مشکلی ندارد.»او افزود که در حال حاضر نیز برای سفیر عراق فرد جایگزین مشخص شده است. بروجردی در پایان تاکید کرد: «نحوه انتخاب سفرای عراق و سوریه ارتباطی با هم ندارند و به لحاظ نوع کشور دو مقوله متفاوت هستند.»
ارسال نظر