نظر آیتالله لاریجانی درباره سفر وزیر آلمانی به ایران
ایسنا: رئیس قوه قضائیه با انتقاد شدید از اظهارات اخیر وزیر اقتصاد آلمان مبنی بر لزوم به رسمیت شناختن اسرائیل و طرح برخی ادعاهای حقوق بشری علیه ایران گفت: «اگر به جای دولت محترم و وزیر امور خارجه بودم قطعا اجازه نمیدادم چنین شخصی وارد کشور شود. » آیتالله صادق آملیلاریجانی در جلسه مسوولان عالی قضایی با انتقاد شدید از اظهارات اخیر وزیر اقتصاد آلمان، تاکید کرد: «وزیر اقتصاد آلمان در سخنانی نادرست، غیرمنطقی و غیرصحیح گفته است که اگر ایران میخواهد راه تعاملات تجاری باز شود باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد.
ایسنا: رئیس قوه قضائیه با انتقاد شدید از اظهارات اخیر وزیر اقتصاد آلمان مبنی بر لزوم به رسمیت شناختن اسرائیل و طرح برخی ادعاهای حقوق بشری علیه ایران گفت: «اگر به جای دولت محترم و وزیر امور خارجه بودم قطعا اجازه نمیدادم چنین شخصی وارد کشور شود.» آیتالله صادق آملیلاریجانی در جلسه مسوولان عالی قضایی با انتقاد شدید از اظهارات اخیر وزیر اقتصاد آلمان، تاکید کرد: «وزیر اقتصاد آلمان در سخنانی نادرست، غیرمنطقی و غیرصحیح گفته است که اگر ایران میخواهد راه تعاملات تجاری باز شود باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد.
ظاهرا ایشان در خواب سنگینی به سر میبرد و نمیداند که ایران سی و چند سال است که برای مقاومت در برابر چنین خواستههایی فشارهای زیادی را در مسیر اعتقاد خود تحمل کرده است.» آملیلاریجانی با اشاره به ادعاهای حقوق بشری این وزیر آلمانی و همچنین اتحادیه اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: «این شخص و اتحادیه اروپا آیا کشته شدن مردم بیگناه یمن به دست عربستان و پشتیبانی آمریکا را نمیبینند؟ آیا این کودکان چند روزه و چند ماهه که خود سازمان ملل کشتارشان را تایید کرد اما با فشار دلارهای سعودی مجبور به عقبنشینی شد، حقوق بشر ندارند؟ آیا پناهجویانی که به اروپا رفتهاند و علت آوارگیشان نیز دقیقا اقدامات جنگطلبانه اروپا و آمریکا بوده است و امروز نیز تلاش میشود که قوانین سخت گیرانهای علیه آنان تصویب شود، حقوق بشر ندارند؟ آیا سیاه پوستان آمریکا که همواره از سوی پلیس این کشور هدف تهدید و کشتار قرار میگیرند، حقوق بشر ندارند؟ آیتالله آملیلاریجانی با اشاره به اظهارات این قبیل افراد در مورد اعدامها در ایران نیز تاکید کرد: «هیچکس در کشور، از اعدام خوشش نمیآید و از آن دفاع نمیکند؛ اما در مقابل این مجازات باید دید که مواد مخدر چگونه به جان جوانهای ما افتاده و اگر سهلانگاری در این زمینه صورت گیرد تخریب نیروی جوان کشور و خانوادههای آنان شدت خواهد گرفت. یک معتاد چندین خانواده را درگیر و قربانی میکند بنابراین ما باید با اتخاذ سیاستهای لازم مقابل این موضوع بایستیم و این نکته را نیز باید درنظر داشت که قوه قضائیه در این امور مجری قوانین مربوط به مجازات اعدام (در باب مواد مخدر یا غیر آن) است و خود نمیتواند تصرفی در آنها داشته باشد. برخی از این قوانین مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام است و برخی هم مجلس. انتظار تخلف قانونی از دستگاه قضا نیز انتظار نابحق دیگری است.» رئیس قوه قضائیه افزود: «برخورد با مقوله موادمخدر در بسیاری از کشورهای دیگر از جمله کشورهای شرق آسیا به مراتب سختتر از برخورد جمهوری اسلامی است.» آیتالله آملیلاریجانی افزود: «مقامات جمهوری اسلامی به امثال وزیر آلمان اجازه دخالت در امور داخلی خود را نخواهند داد و بنده به دولت و وزیر خارجه پیشنهاد میکنم که اجازه ندهند چنین افرادی وارد کشور شوند؛ افرادی که کشورهایشان در طول چندین سال به بهانههای واهی از جمله موضوع سلاحهای هستهای که رهبر معظم انقلاب بارها فرمودند «آن را حرام میدانیم»، کشور ما را مورد تحریم قرار دادند و در حال حاضر برای حضور در بازارهای ما به جای آنکه عذرخواهی کنند با لحن طلبکارانه سخن میگویند.»
ارسال نظر