ایسنا: حمید بعیدی‌نژاد، سفیر ایران در لندن در یادداشتی کانال تلگرام خود با اشاره به حضور دوباره ایران در انجمن جهانی هسته‌ای پس از سال‌ها نوشت: «امروز یک تحول مهم درخصوص ارتقای بحث صنعت هسته‌ای ایران در دوره پسابرجام اتفاق افتاد. ایران که برای سال‌های سال نمی‌توانست در جمع بین‌المللی شرکت‌ها و کمپانی‌های عمده جهانی در توسعه انرژی هسته‌ای حضور یابد، امروز در بالاترین سطح در جلسه بین‌المللی انجمن جهانی هسته‌ای که در لندن برگزار می‌شود، شرکت کرد.

بعیدی‌نژاد با بیان اینکه در این انجمن همه بزرگان توسعه جنبه‌های مختلف انرژی هسته‌ای از ۳۵ کشور جهان که بیش از ۸۰ درصد جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند جمع هستند، نوشت: کمپانی‌ها و شرکت‌های غول هسته‌ای مانند «روس اتم» از روسیه، «یورنکو» از اروپا، آژانس‌های انرژی اتمی از چین، آمریکا، ژاپن، انگلستان، فرانسه، قزاقستان و البته حالا ایران در انجمنی گرد آمده‌اند تا درخصوص جنبه‌های مختلف به‌کارگیری از انرژی هسته‌ای از استخراج سنگ معدن اورانیوم گرفته تا غنی‌سازی اورانیوم و تولید مواد غنی‌شده و تولید سوخت هسته‌ای تا انبار کردن و انهدام سوخت مصرف شده با هم به تبادل‌نظر و همکاری بپردازند. این انجمن با تشکیل گروه‌های کاری همه ساله کمک زیادی به استفاده بهتر و موثرتر از انرژی هسته‌ای می‌کند.»

وی در ادامه این یادداشت نوشته است: «شرکت ایران در این اجلاس به‌خوبی می‌رساند که پیشرفت دانشمندان هسته‌ای کشورمان که پیچیده‌ترین قله‌های دانش هسته‌ای را فتح کرده‌اند، حالا در دوره پسابرجام بیش از پیش مورد تقدیر کشورهای بزرگ جهان قرار می‌گیرد و این انجمن به همین دلیل از دکتر صالحی به‌عنوان ریاست سازمانی که در تمامی عرصه‌های هسته‌ای از استخراج معدن اورانیوم تا تولید سوخت هسته‌ای تا انبار و سوخت مصرف شده برنامه‌های مدونی دارد، برای شرکت و سخنرانی در انجمن دعوت به‌عمل می‌آورد. خوشحالیم که در دوره پسابرجام شاهد حضور ایران در عالی‌ترین سطح همکاری‌های فنی و علمی توسعه انرژی هسته‌ای هستیم که خود به استفاده دانشمندان ایرانی از آخرین فناوری‌های جهان کمک خواهد کرد.» علی‌اکبر صالحی در ادامه سفر خود به اروپا روز پنج‌شنبه به منظور شرکت و سخنرانی در انجمن هسته‌ای جهانی وارد لندن شد. همچنین روز گذشته، ۵ کشور دارای سلاح اتمی به مناسبت هفتمین نشست مشترک خود در واشنگتن، بیانیه‌ای منتشر و در آن به مسائل مربوط به جنبه صلح‌آمیز انرژی اتمی اشاره کردند. در این بیانیه به معاهده منع اشاعه اتمی (NPT) به‌عنوان مبنایی قابل قبول برای فعالیت‌های اتمی همه کشورها اشاره شده و آمده که ۵ کشور هسته‌ای هم به این روند کمک خواهند کرد.