رحمانیفضلی:
در امر به معروف و نهی از منکر نیروی انتظامی باید آخر خط باشد
گروه خبر: جلسه روسا و دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر کشور، روز گذشته در شرایطی در وزارت کشور برگزار شد که برخی عملکرد نهادها در حوزه امر به معروف و نهی از منکر با انتقاد وزیر کشور روبهرو شد. عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور در این باره تاکید کرد که روش برخورد گاهی اوقات نامناسب بوده و روشها در این باره قابل بازنگری و آسیبشناسی است. او در ادامه به برخوردهای نیروی انتظامی درباره امر به معروف و نهی از منکر نیز اشاراتی داشت؛ به باور وزیر کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر استفاده از نیروی انتظامی، باید آخرین خط فعالیتهای ما باشد و این در حالی است که سال قبل از تعداد زیادی از جوانان تعهد گرفته شد.
گروه خبر: جلسه روسا و دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر کشور، روز گذشته در شرایطی در وزارت کشور برگزار شد که برخی عملکرد نهادها در حوزه امر به معروف و نهی از منکر با انتقاد وزیر کشور روبهرو شد. عبدالرضا رحمانیفضلی وزیر کشور در این باره تاکید کرد که روش برخورد گاهی اوقات نامناسب بوده و روشها در این باره قابل بازنگری و آسیبشناسی است.او در ادامه به برخوردهای نیروی انتظامی درباره امر به معروف و نهی از منکر نیز اشاراتی داشت؛ به باور وزیر کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر استفاده از نیروی انتظامی، باید آخرین خط فعالیتهای ما باشد و این در حالی است که سال قبل از تعداد زیادی از جوانان تعهد گرفته شد.
وزیر کشور یادآوری کرد: وقتی که پروندهای برای این جوانان تشکیل شود، ممکن است به احساس یأس در میان آنها بینجامد. براساس آنچه «ایسنا» از این جلسه گزارش داده رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه نباید امر به معروف و نهی از منکر را در دو، سه موضوع خاص خلاصه کرد، گفت: اگر مبتنی بر فطرت انسانها حرکت و تلاش کنیم و دلها را به دست آوریم، همه استقبال خواهند کرد و اسلام با سرعت بیشتری در قلوب انسانها رشد پیدا میکند برای انجام این کار لازم است ما مسوولان کار خود را خوب انجام دهیم و انتظار داریم موضوع امر به معروف و نهی از منکر در دستگاههای اجرایی و اداری کشور اجرا شود اما این اتفاق نیفتاده است و نباید به دنبال دلایل آن باشیم.رحمانیفضلی یکی از دلایل اجرا نشدن امر به معروف و نهی از منکر را در دستگاههای اجرایی اعتقاد و ایمان به این موضوع دانست و تاکید کرد: پیگیری بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر موثر است و تجربه نشان داده روشهای در پیش گرفته شده موفق نبوده است. وزیر کشور تاکید کرد: آسیبشناسی باید مورد توجه قرار گیرد و روی ضعف و کاستیهای خود کار کنیم. اتفاقاتی که در ۳۷ سال اخیر در جامعه افتاده، یک شبه رخ نداده است و با گذشت این مدت مسائلی به ارزش تبدیل شدهاند که کاملا ضدارزش هستند. وزیر کشور همچنین با بیان اینکه دایره امر به معروف و نهی از منکر خیلی وسیع است و همه کارهای ما باید براساس قانون باشد، تاکید کرد: اگر هرکسی سلیقهای امر به معروف و نهی از منکر را اجرا کند ما به جایی نمیرسیم.
واکنش وزیر کشور به اظهارات دادستان تهران
وزیر کشور در حاشیه این جلسه به اظهارات دادستان تهران مبنی بر لزوم «اقدامات سرهنگی» در حوزه عفاف و حجاب واکنش نشان داد. به گزارش «ایلنا» رحمانیفضلی در این باره گفت: اول باید این موضوع را از خود دادستان بپرسید، منظور ایشان شاید این باشد، اگر موضوع فساد سازمان یافته و تشکیلاتی و برنامهریزی قصد چنین کاری باشد، قانون حتما برخورد میکند. پیش از این جعفر دولتآبادی دادستان تهران در جلسهای با مسوولان دستگاههای اجرایی، فرهنگی و پلیس تاکید کرده بود: «اگر چه اقدامات فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب راهکار اساسی است، اما در مواردی که کانون برنامهریزی و تمرکز دشمن در رواج بیعفتی است اقدامات مقابلهای و با به قول معروف اقدامات سرهنگی نیز ضروری است.»
ارسال نظر