رئیس کل جدید بیمه مرکزی منصوب شد
دنیای اقتصاد: پرویز خسروشاهی، قائم مقام پیشین بیمه مرکزی ایران به سمت ریاست بیمه مرکزی ایران منصوب شد. به گزارش «ایسنا» به دنبال استعفای محمدابراهیم امین، رئیس پیشین بیمه مرکزی ایران و موافقت علی طیبنیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی با این استعفا، پرویز خسروشاهی، قائم مقام پیشین رئیس بیمه مرکزی ایران به سمت رئیس کل بیمه مرکزی ایران منصوب شد.
به گزارش خبرنگار ما، رئیس کل بیمه مرکزی ایران روز گذشته استعفای خود را درحالی به وزیر اموراقتصادی ودارایی تقدیم کرد که وزارت اقتصاد در بیانیه خود اعلام کرد: «مستندات موجود نشان میدهد آنچه در رسانهها بهعنوان حقوقهای «چند ده میلیون تومانی» از آن یاد شده است، برداشتی نادرست بوده و در تمام سالهای ۱۳۹۲ تاکنون متوسط پرداخت مدیران بیمه مرکزی رقمی معادل یکپنجم تا یکدهم مبلغی بوده که در فیش اسفندماه ۱۳۹۴ منظور شده است.
دنیای اقتصاد: پرویز خسروشاهی، قائم مقام پیشین بیمه مرکزی ایران به سمت ریاست بیمه مرکزی ایران منصوب شد. به گزارش «ایسنا» به دنبال استعفای محمدابراهیم امین، رئیس پیشین بیمه مرکزی ایران و موافقت علی طیبنیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی با این استعفا، پرویز خسروشاهی، قائم مقام پیشین رئیس بیمه مرکزی ایران به سمت رئیس کل بیمه مرکزی ایران منصوب شد.
به گزارش خبرنگار ما، رئیس کل بیمه مرکزی ایران روز گذشته استعفای خود را درحالی به وزیر اموراقتصادی ودارایی تقدیم کرد که وزارت اقتصاد در بیانیه خود اعلام کرد: «مستندات موجود نشان میدهد آنچه در رسانهها بهعنوان حقوقهای «چند ده میلیون تومانی» از آن یاد شده است، برداشتی نادرست بوده و در تمام سالهای ۱۳۹۲ تاکنون متوسط پرداخت مدیران بیمه مرکزی رقمی معادل یکپنجم تا یکدهم مبلغی بوده که در فیش اسفندماه ۱۳۹۴ منظور شده است. پس از انتشار فیش حقوقی مدیران ارشد بیمه مرکزی، گروهی با نگاهی انتقادی خواستار رسیدگی دولت به این پرداختها شدند اما بسیاری از کارشناسان میگویند: «موضوعات اخیر در مورد بیمه مرکزی میتواند درس بزرگی برای مدیریت صنعت بیمه بازرگانی و مدیریت کلان دولتی محسوب شود.» این گروه بر نگاه موشکافانه دولت دراین خصوص اصراردارند. برخی گمانهزنیها از دریافتیهای مدیران بیمه مرکزی این است که «پشت صحنه این ماجرا مسائلی است که باید به دقت بررسی شود.» بیمه مرکزی در دو سال گذشته، بیشترین تلاش را برای نظارت مالی و فنی بر صنعت بیمه کشور داشته است تا ضمن جلوگیری از معضلاتی نظیر بیمه توسعه در دیگر شرکتهای بیمه نسبت به ساماندهی و نظارت مالی با توجه به میزان توانگری در شرکتهای بیمه مستقیم که یکی از مهمترین وظایف بیمه مرکزی است، نهایت تلاش را کرده تا بیمهگذاران با شناخت هرچه بیشتر نسبت به انتخاب بیمهگر خود اقدام کنند و محمد ابراهیم امین بهطور رسمی اعلام کرد: «تا زمانی که او رئیس کل بیمه مرکزی است اتفاق بیمه توسعه تکرار نمیشود.» اعلام کتبی بیمه مرکزی در مورد کسری ذخایر شرکتهای بیمه به شرکتهایی که در محاسبه ذخیره خسارت دقت کافی نداشتهاند تا جایی که مبلغ این کسری به حدود ۳۷۰۰۰ میلیارد ریال برآورد میشود، یکی از بزرگترین اقدامات در شفافیت مالی درشرکتهای بیمه است. بررسی وضعیت نمایندگان شرکتهای بیمه که بیش از ۵۰۰۰ نفر آنان دو شغله محسوب میشوند و فعالیت آنها براساس ضوابط غیرقانونی است، بههمراه تلاش برای تدوین قانون بیمه شخص ثالث، جلوگیری از نرخشکنی بیمههای مستقیم در بیمههای شخص ثالث و پیگیری حق بیمه بدنه خودروهای صفر کیلومتر و... از اقدامات موثری است که طی دو سال اخیر انجام شده و باید با شتاب بیشتری ادامه یابد. علیرضا نخستینمرتضوی، رئیس انجمن شرکتهای خدمات بیمهای بیمه آسیا نیز با انتشار بیانیهای از وزیر اقتصاد خواسته بود تا با استعفای محمد ابراهیم امین، رئیس کل بیمه مرکزی موافقت نکند. نخستینمرتضوی در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» گفت: بیمه مرکزی طی دو سال گذشته کارهای زیادی در راستای ساماندهی بازار بیمه بهویژه شبکه فروش انجام داده و مسیر پرفراز و نشیبی را طی کرده است. وی گفت: هرچند ساماندهی بازار بیمه برای هماهنگ شدن فعالان این بازار شرایط سختی را فراهم کرد اما اقدامات اخیر بیمه مرکزی در راستای شفافسازی بوده است. یک منبع آگاه نیز به «دنیای اقتصاد» گفت: انجمن حرفهای صنعت بیمه نیز بیانیهای با همین موضوع تهیه کرده و بهزودی منتشرخواهد کرد.
ارسال نظر