قائم مقام وزیر کار:
vتراز صندوق بیمه بیکاری مثبت شد
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر که با اقداماتی که در دولت تدبیر و امید انجام شد تراز صندوق بیمه بیکاری مثبت شد، گفت:این در حالی است که تاکنون این تراز منفی بود. به گزارش «ایرنا» ابوالحسن فیروز آبادی روز گذشته در دومین نشست آموزشی اجرایی کنوانسیون مبارزه با فساد که با حضور نمایندگانی از همه وزارتخانهها و سازمانهای دولتی کشور در محل سالن تلاش برگزار شد، گفت: بنمایه فساد قدرت است. فسادی که در حوزه اقتصادی میبینیم ریشه در قدرت دارد. وی با بیان اینکه فساد بهعنوان عاملی چندوجهی از ماهیت ذاتی مخفی بودن برخوردار است، اظهار کرد: با توجه به ماهیت فساد و ویژگیهای آن میطلبد نمایندگانی از سازمانهای دولتی بهطور متوالی دور هم جمع شوند و درباره مصادیق فساد با یکدیگر گفتوگو کنند.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام این خبر که با اقداماتی که در دولت تدبیر و امید انجام شد تراز صندوق بیمه بیکاری مثبت شد، گفت:این در حالی است که تاکنون این تراز منفی بود. به گزارش «ایرنا» ابوالحسن فیروز آبادی روز گذشته در دومین نشست آموزشی اجرایی کنوانسیون مبارزه با فساد که با حضور نمایندگانی از همه وزارتخانهها و سازمانهای دولتی کشور در محل سالن تلاش برگزار شد، گفت: بنمایه فساد قدرت است. فسادی که در حوزه اقتصادی میبینیم ریشه در قدرت دارد. وی با بیان اینکه فساد بهعنوان عاملی چندوجهی از ماهیت ذاتی مخفی بودن برخوردار است، اظهار کرد: با توجه به ماهیت فساد و ویژگیهای آن میطلبد نمایندگانی از سازمانهای دولتی بهطور متوالی دور هم جمع شوند و درباره مصادیق فساد با یکدیگر گفتوگو کنند.فیروزآبادی بیان داشت: فساد وجوه متعددی دارد که شامل سیاسی، اقتصادی، اداری و قضایی است و ریشه مشترک آن مبتنی بر فریبکاری، حقه بازی، تظاهر و ریاکاری است.
وی با بیان آنکه از زمانی که جامعه بشری ایجاد شده، جامعه برای ثبات خود نیاز به تشکیل حکومت دارد و آن زمان است که با فساد مواجه میشویم، گفت: فساد ریشه در سیستمها دارد و سیستمی بدون فساد نداریم. برای اداره قدرت نیاز به تدبیر است. وی با اشاره به آمار سازمان شفافیت جهانی گفت: براساس آمارهای سال ۲۰۰۶ میلادی ۱۰درصد مردم جهان رشوه میگیرند. فیروزآبادی آمارهای ارائه شده از سوی سازمانهای جهانی درخصوص فساد را در ایران نامطلوب عنوان کرد و گفت: در سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ میلادی رتبه ایران به لحاظ فساد از ۷۸ به ۱۴۴ رسیده که خیلی نگران کننده است.وی تاکید کرد: برای مبارزه با فساد نیاز به اقدام ملی داریم و باید حرکتی جدی در کشور شروع شود.فیروزآبادی معتقد است: به موضوع فساد نباید فقط بهعنوان مبارزه نگاه کنیم بلکه باید به سلامت بیندیشیم، برای مبارزه با فساد نیاز به اندیشه سلامت داریم.وی با اشاره به حکمرانی خوب گفت: در حکمرانی خوب باید به بحث پیشگیری، پاسخگویی به مردم، شفافیت، مشارکت مردمی، آموزش مردم و سیاستگذاری مناسب بیندیشیم.وی با اشاره به اهمیت فناوری در کاهش فساد گفت: در معماری سازمانی، فناوری مداخله مستقیم دارد زیرا میتواند در اصلاح فرآیندها نقش مهمی داشته باشد. معماری سازمانها تحت تاثیر فناوری قرار میگیرد.به گفته فیروزآبادی، در بازسازی سازمانها فناوری نقش مهمی دارد زیرا ساختار سازمان را بازسازی میکند.وی درباره فرآیند اداری در کشور توضیح داد: متاسفانه فرآیند اداری در کشور بیش از یک تا دو دهه است که مورد استفاده قرار میگیرد. وزارت کار دولت یازدهم استفاده از فناوری را در فرآیندهای اداری شروع کرده است.وی تاکید کرد: بدون استفاده از آی سی تی(فناوری اطلاعات و ارتباطات) نمیتوانیم از شفافیت اداری برخوردار شویم.
ارسال نظر