دوره کاربردی معافیتهای مالیاتی قانون رفع موانع تولید
در بهترین حالت کمتر از ۵۰ درصد فعالان اقتصادی در کشور مالیات میدهند و از آنجا که دولت و سازمانهای مسوول تلاش چندانی برای شناسایی مودیان جدید و اخذ مالیات از آنها به خرج نمیدهند، احتمالا فشار افزایش مالیات بر دوش فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان فعلی خواهد افتاد؛ اما شرکتها و تولیدکنندگان فعال میتوانند با شناخت کامل از مزیتهای ۲ قانونی که اخیرا تصویب و ابلاغ شده است،از معافیتها و مزیتهای قوانین جدید بهرهمند شوند.
در بهترین حالت کمتر از ۵۰ درصد فعالان اقتصادی در کشور مالیات میدهند و از آنجا که دولت و سازمانهای مسوول تلاش چندانی برای شناسایی مودیان جدید و اخذ مالیات از آنها به خرج نمیدهند، احتمالا فشار افزایش مالیات بر دوش فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان فعلی خواهد افتاد؛ اما شرکتها و تولیدکنندگان فعال میتوانند با شناخت کامل از مزیتهای ۲ قانونی که اخیرا تصویب و ابلاغ شده است،از معافیتها و مزیتهای قوانین جدید بهرهمند شوند. طی چند ماه گذشته دو قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم، تصویب و ابلاغ شده است. براساس این دو قانون، معافیتهای جدید مالیاتی و همچنین تکالیف جدید مالیاتی برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان دیده شده است.
هدف از این دوره، آشنایی شرکتکنندگان با معافیتهای مالیاتی جدیدبرای شرکتها و طرحهای تولیدی، تغییرات قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۳۱/ ۰۴/ ۹۴، استمهال وامها و تسهیلات بانکی ارزی با نرخ روز گشایش و نصف شدن نرخ ارز وامهای ارزی، استراتژیها و راهکارهای جدید تامین مالی، همچنین آشنایی با تغییرات قانون اصلاح مالیاتهای مستقیم در حوزههای مالیات شرکتها، حسابرسی مالیاتی، هزینههای قابلقبول مالیاتی جدید، تغییرات مالیات تکلیفی، مالیات درآمدهای اتفاقی، مالیات و معافیتهای مالیاتی مشارکت و سرمایهگذاری خارجی، مالیات مشارکت با برندهای خارجی و سایر تغییرات مصوب است که در ۲ قانون مجزا اخیرا به تصویب مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان رسیده و از سال جاری نیز قابلیت اجرایی دارد. مباحث و سرفصلهای کلیدی موردنظر در این دوره که توسط آقای پرویز بابایی ارائه میشود شامل معافیتهای مالیاتی جدید برای شرکتها و طرحهای تولیدی، روشهای استمهال وامها و تسهیلات بانکی، استراتژیها و راهکارهای جدید تامین مالی غیربانکی و اصلاحات قانون مالیاتهای مستقیم است. علاقهمندان و متقاضیان به شرکت در این دوره آموزشی میتوانند با واحد آموزش روزنامه «دنیایاقتصاد» با شماره تلفنهای ۸۷۷۶۲۴۱۱ و ۸۷۷۶۲۴۱۶ تماس بگیرند یا برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام به سایت واحد آموزش به آدرس tc.den.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر