مقام معظم رهبری در دیدار دبیر و کارشناسان دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی:
باید در مقابل جریان مخالف تفکر انقلابی ایستاد
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه امنیت یکی از حیاتیترین نیازهای جامعه است و بر همین اساس در قرآنکریم بارها به آن اشاره شده است، افزودند: امروز مقوله امنیت از یک موضوع نظامی و امنیتی صرف خارج شده و دارای ابعاد اقتصادی، معیشتی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، روانی و اخلاقی است. حضرت آیتالله خامنهای وظیفه اصلی شورایعالی امنیت ملی را نگاه جامع به مقوله امنیت و با در نظر گرفتن همه ابعاد آن خواندند و گفتند: دبیرخانه شورا باید وظیفه مهم تصمیمسازی را به گونهای انجام دهد که تصمیمگیریهای شورایعالی امنیت ملی در چارچوب نگاه صحیح و چندبعدی به مقوله امنیت باشد. ایشان با اشاره به فعالیتهای مختلف دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی، خاطرنشان کردند: انجام صحیح نقش تصمیمسازی دبیرخانه منوط به حاکم بودن «فضای صددرصد انقلابی» در این نهاد است زیرا اگر جهتگیریهای زاویهدار با انقلاب اسلامی در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی تاثیرگذار شود، نتیجه مطلوب بهدست نخواهد آمد.
رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه «جهتگیری و گرایشهای انقلابی»، توهمات و کلیات محض نیستند، افزودند: گرایشها و جهتگیریهای انقلابی، واقعی و کاملا روشن و واضح و مبتنی بر بیانات امام (ره) است. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاش برخی برای جابهجایی خطوط اصلی و روشن انقلاب تاکید کردند: امام(ره) «مظهر انقلاب اسلامی» است و بر همین اساس، بیانات ایشان که در دهها جلد کتاب مدون شده، «مبانی انقلاب» است. ایشان موارد تکرار شونده در بیانات امام(ره) را «خطوط اساسی و اصول انقلاب اسلامی» خواندند و گفتند: براساس سخنان امام(ره)، موضوع «مردم»، «استقلال کشور»، «تدین و پایبندی به مبانی اسلامی»، «مبارزه با استکبار و زورگویی»، «مساله فلسطین»، «موضوع معیشت مردم»، «توجه به مستضعفین و رفع فقر»، خطوط اصلی انقلاب هستند که از ترکیب آنها «هندسه انقلاب» بهدست میآید.
رهبر انقلاب با تاکید بر اینکه تصمیمهای شورایعالی امنیت ملی باید در چارچوب خطوط اصلی انقلاب باشد، خاطرنشان کردند: باید در شورایعالی امنیت ملی و دبیرخانه این شورا، «تفکر انقلابی صحیح و خالص حزباللهی» حاکم باشد. حضرت آیتالله خامنهای افزودند: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، برخی تفکر انقلابی را قبول نداشتند و برخی هم با اینکه در داخل نظام بودند اما اعتقادی به مبارزه با استکبار نداشتند که باید در مقابل این جریان ایستاد.
رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه در ۳۷ سال گذشته، همواره مبارزه وجود داشته است، گفتند: البته امروز بهواسطه شیوههای جدید و پیچیده دشمن، همچون موضوع فضای سایبری و تاثیرات فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و ضدامنیتی آن، این مبارزه سختتر و حساستر شده است. حضرت آیتالله خامنهای، با اشاره به تأثیر آرام و بیسر و صدای شیوههای جدید در «امنیت زیر پوستی جامعه» خاطرنشان کردند: شورایعالی امنیت ملی باید به همه این مسائل در بخشهای مختلف رسیدگی و تصمیمگیری کند و بر همین اساس دبیرخانه شورا نیز باید با اندیشه کارآمد و تلاش خستگیناپذیر و کار کارشناسی مبتنی بر تفکر انقلابی، تصمیمسازی صحیح را برای مقابله با شیوههای پیچیده و جدید ضد امنیتی انجام دهد.
ایشان در پایان سخنان خود، امیر دریابان شمخانی را در ردیف یادگاران بسیار خوب دوران دفاع مقدس خواندند و از زحمات و تلاشهای دبیرخانه شورا در تهیه گزارشهای کاربردی و بهنگام در موضوعات مختلف قدردانی کردند. پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، با بیان گزارشی از فعالیتهای دبیرخانه، «سیاستگذاری»، «هماهنگی» و «نظارت» را سه ماموریت اصلی شورایعالی امنیت ملی دانست و گفت: دبیرخانه شورا، حمایت و پشتیبانی تخصصی از تصمیمات شورای عالی امنیت ملی را برعهده دارد و این ظرفیت همواره باید در خدمت سیاستهای کلان نظام و رهبری باشد و ارتقا یابد.
ارسال نظر