گزیده - ۲ اسفند ۹۳
گروه تاریخ و اقتصاد: رافائل دومان، نماینده سیاسیای که در دوران شاه عباس و پسرش شاه سلیمان، مدت مدیدی در اصفهان اقامت داشت، میگوید: ایران شبیه کاروانسرای بزرگی بود که دو دروازه داشت؛ یکی در طرف عثمانی بود که از طریق آن پول از غرب وارد ایران میشد. . . و دیگری در بندرعباس یا گمبرون در خلیجفارس بود که محل خروج پول به هند بود. برگرفته از کتاب «دولت ایران در سال ۱۶۶۰ میلادی» اثر رافائل دومان که آن را برای کلبر، وزیر مقتدر فرانسه که درصدد تشکیل کمپانی هند فرانسه بود، نوشته است.
.![گزیده - ۲ اسفند ۹۳](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/MTBmZWE3YzAy/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RabJPm_nBeOgB0t7TZyzEhnm/.jpg)
گروه تاریخ و اقتصاد: رافائل دومان، نماینده سیاسیای که در دوران شاه عباس و پسرش شاه سلیمان، مدت مدیدی در اصفهان اقامت داشت، میگوید: ایران شبیه کاروانسرای بزرگی بود که دو دروازه داشت؛ یکی در طرف عثمانی بود که از طریق آن پول از غرب وارد ایران میشد... و دیگری در بندرعباس یا گمبرون در خلیجفارس بود که محل خروج پول به هند بود. برگرفته از کتاب «دولت ایران در سال ۱۶۶۰ میلادی» اثر رافائل دومان که آن را برای کلبر، وزیر مقتدر فرانسه که درصدد تشکیل کمپانی هند فرانسه بود، نوشته است.
ارسال نظر