رکود اقتصادی بزرگ
گروه تاریخ اقتصاد- «فرانکلین دی. روزولت» که در اوج رکود اقتصادی ایالات متحده به ریاست این فدراسیون انتخاب شده بود بانکهای این کشور را از ششم فوریه سال ۱۹۳۳ به مدت ده روز تعطیل کرد؛ زیراکه پیش از این روز، مردم برای بیرون کشیدن پساندازهای خود و خرید که سطح قیمتها را شدیدا بالا میبرد به بانکها هجوم برده بودند. به علاوه، موجودی بانکها برای پرداختها کافی نبود و مقابل بانکها صفهای طولانی تشکیل شده بود و بیم آن میرفت که همین صفوف تبدیل به تظاهرات، شورش و عصیان شود. آمریکا از سال ۲۰۰۸ نیز وارد یک بحران اقتصادی شده است که علت عمده آن افزایش بدهی دولت این کشور و تداوم کسری بودجه آن در سالهای اخیر است که جمع این بدهی و اعتبارات در سال ۲۰۱۲ از سقف ۱۵ تریلیون دلار بالاتر رفته است.
گروه تاریخ اقتصاد- «فرانکلین دی. روزولت» که در اوج رکود اقتصادی ایالات متحده به ریاست این فدراسیون انتخاب شده بود بانکهای این کشور را از ششم فوریه سال 1933 به مدت ده روز تعطیل کرد؛ زیراکه پیش از این روز، مردم برای بیرون کشیدن پساندازهای خود و خرید که سطح قیمتها را شدیدا بالا میبرد به بانکها هجوم برده بودند.
به علاوه، موجودی بانکها برای پرداختها کافی نبود و مقابل بانکها صفهای طولانی تشکیل شده بود و بیم آن میرفت که همین صفوف تبدیل به تظاهرات، شورش و عصیان شود.
آمریکا از سال ۲۰۰۸ نیز وارد یک بحران اقتصادی شده است که علت عمده آن افزایش بدهی دولت این کشور و تداوم کسری بودجه آن در سالهای اخیر است که جمع این بدهی و اعتبارات در سال ۲۰۱۲ از سقف ۱۵ تریلیون دلار بالاتر رفته است.
ارسال نظر