سال ۱۲۸۷- حاجب‌الدوله حاکم تهران معزول شد و چراکه بی‌گناهی حیدرخان و اسماعیل‌خان و ضیاءالسلطان در سوءقصد به جان محمدعلی‌شاه ثابت شد. سال ۱۲۹۰- سپهدار از مسافرت گیلان به تهران بازگشت و استعفا داد، اما پذیرفته نشد.

سال ۱۳۰۹- سیدحسن تقی‌زاده، وزیر مختار ایران در لندن به تهران احضار و به سمت وزیر طرق و شوارع منصوب شد.

سال ۱۳۲۴- در جلسه امروز مجلس مرتض قلی بیات، نخست‌وزیر درباره ۴ ماه صدارت خود سخنرانی و سپس از مجلس تقاضا رای اعتماد کرد. از ۹۲ نماینده حاضر ۴۳ نفر رای موافق، سه نفر ممتنع و ۴۵ نفر رای مخالف دادند که در نتیجه آن، دولت بیات سقوط کرد.

سال ۱۳۳۱- عهدنامه مودت بین دولتین ایران و پاکستان که از چندی پیش تهیه و تنظیم شده بود، در تهران امضا و مبادله شد. وزیر امور خارجه ایران و سفیر کبیر پاکستان امضاکنندگان این قرارداد بودند.

۱۳۳۱- دولت دکتر مصدق نسبت به دیدار مشاور امور خارجی دولت انگلستان از بحرین شدیدا اعتراض کرد و این عمل را مداخله در امور ایران اعلام داشت. دولت انگلستان در پاسخ اعتراض دکتر مصدق گفت که بحرین یک منطقه تحت‌الحمایه آن دولت است و از آن پس اختلاف دو دولت در این زمینه هم گسترش یافت. مطبوعات راستگرای تهران (غیرچپ و غیرمصدقی) در مقاله‌هایی نوشته بودند که ادامه تحریک انگلستان از این دست، سبب شد که اگر روزگاری هم بخواهد از خلیج‌فارس خارج شود به شیوخ منطقه تعهد دفاع نظامی خواهد سپرد و ترتیباتی خواهد داد که قدرت‌های دیگر جای فیزیکی انگلستان را در خلیج‌فارس بگیرند. بحرین، طبق قانون مصوب مجلسین، تا اواخر دهه ۱۳۴۰(دهه ۱۹۶۰) استان ۱۴ ایران به شمار می‌آمد و در مجلس نماینده داشت.

سال ۱۳۳۳- دومین جلسه کنفرانس نفت با حضور دکتر امین، بیات، نوری اسفندیاری، مهندس و فواد روحانی نمایندگان ایران و آقایان هارون، لودون، اسنو، لوبیچ و بیکی نمایندگان کنسرسیوم نفت در تهران تشکیل شد.

سال ۱۳۳۳- هفت نفر از دانشمندان و خاورشناسان شوروی برای شرکت در جشن هزاره ابوعلی‌سینا وارد ایران شدند. قبلا نیز عده‌ای از دانشمندان و ایرانشناسان کشورهای اروپا و آسیا و آمریکا برای شرکت در این مراسم وارد تهران شده بودند.

سال ۱۳۳۴- انتظام، وزیر امورخارجه ایران، ادعای دولت شوروی را قویا تکذیب کرد. دولت شوروی مدعی شده بود که ایران از طرف دولت آمریکا برای الحاق به بلوک دفاعی خاورمیانه تحت فشار شدید قرار گرفته است.

سال ۱۳۳۴- مجلس شورای ملی به کابینه و برنامه علاء رای اعتماد داد. در مجلس سنا نیز پنجاه نفر از سناتورها به علاء رای مثبت دادند.

سال ۱۳۴۰- کار ساخت ساختمان بنای رآکتور اتمی دانشگاه تهران آغاز شد.

سال ۱۳۴۰- کنفرانس کشاورزی خاور نزدیک و جنوب شرقی آسیا در تهران گشایش یافت.

۱۳۴۳- در تهران اعلام شد که افراد مسلح ایل قشقایی در فیروزآباد فارس، همزمان به چند پاسگاه ژاندارمری حمله برده و در جریان این تعرض، عده‌ای کشته و زخمی شده‌اند. اعلامیه دولت وقت حکایت داشت که برای تنبیه این افراد، از تهران نیروی کمکی و از جمله هنگ چهارم ژاندارم با ۱۲ زره‌پوش به محل اعزام شده است. طولی نکشید که مسببان این یاغیگری دستگیر و به دادگاه نظامی تحویل و محاکمه آنان از تیر ماه همان سال آغاز شد.

سال ۱۳۴۵- به دنبال مرگ رییس‌جمهور عراق، در جلسه شورای وزیران عبدالرحمان عارف برادر وی به اتفاق آرا به ریاست جمهوری عراق انتخاب شد.

سال ۱۳۵۱- ایران از رژیم صهیونیستی ۲۴ هزار راس گوسفند خرید.

سال ۱۳۵۲- شرکت سهامی فروشگاه فردوسی منحل شد و به جای آن سازمان تعاون مصرف شهر و روستا تشکیل شد.

سال ۱۳۵۳- ایران به نطق تهدیدآمیز کیسینجر وزیر خارجه آمریکا نسبت به افزایش بهای نفت پاسخ داد و اظهارات او را سفسطه خواند.

سال ۱۳۵۳- دکتر محمد مشکوه به سمت ریاست دانشکده اقتصاد تعیین شد.

سال ۱۳۵۶- حسنی مبارک که حامل پیامی از جانب انورسادات، رییس‌جمهوری مصر برای شاه بود، وارد تهران شد.

سال ۱۳۵۷- بین ایران و شوروی موافقتنامه امضا شد که به موجب آن ظرفیت تولید ذوب‌آهن از ۶۰۰ هزار تن به یک میلیون و نهصد هزار تن خواهد رسید.

سال ۱۳۵۷- دبیرکل سازمان ملل از ایران درخواست کرد که یک گردان دیگر از نیروی نظامی ایران به لبنان اعزام شود.

سال ۱۳۵۷- مذاکرات بازرگانی ایران و اسپانیا در تهران آغاز شد.