امـروز در ایـران
۱۳۵۷- امام خمینی در سخنان خود گفتند: کار عاقلانه و مفید به حال کشور این است که بختیار و ارتش در مقابل انقلاب اسلامی، عکسالعملی مثبت داشته باشند. ۱۳۵۷- در پاسخ به پیامهای تشکر از سوی مردم یا شخصیتها و گروههای مختلف به مناسبت ورود حضرت امام به کشور، از سوی ایشان پیام تشکری خطاب به عموم انتشار یافت.
۱۳۵۷- با فراخوانی مردم به راهپیمایی عمومی در تایید دولت بازرگان از سوی جامعه روحانیت تهران، مردم ایران حکومت مهندس بازرگان را تایید کردند و موج راهپیمایی، شهرها را فرا گرفت.
۱۳۵۷- خبرگزاری فرانسه: جبهه ملی از مقامات و سازمانهای حاکمه و تمام مردم خواست تا از دولت بازرگان حمایت کنند.
۱۳۵۷- بازرگان در اولین مصاحبه خود به عنوان نخستوزیر دولت موقت، برنامه و وظایف دولت خود را تشریح کرد.
۱۳۵۷- بازرگان موقتا از رهبری نهضت آزادی کنارهگیری نمود و به مدرسه علوی نقل مکان کرد، چرا که در حکم نخست وزیری حضرت امام از وی خواسته شده بود تا بدون وابستگی حزبی و گروهی به پست نخست وزیری اشتغال یابد.
۱۳۵۷- صبح امروز در پی تشکیل جلسه مجلس و حضور بختیار، فانتومها و هلیکوپترهای نیروی هوایی بر فراز تهران مانور دادند.
۱۳۵۷- بختیار به هنگام سخنرانی در مجلس شورا گفت: دولت موقت تا شوخی و حرف است، تحمل میکنم ... من در مقام نخستوزیری قانونی مملکت میمانم تا انتخابات آزاد آینده را انجام دهم.
۱۳۵۷- بختیار در گفتوگو با یکی از فرماندهان ارشد ارتش، اظهار کرد: این محلهای خالی را که در هیات دولت میبینید، من مخصوصا خالی نگاه داشتهام تا با تعدادی از افراد که آقای مهندس بازرگان معرفی میکند، پر نمایم و من با آقایان مشغول مذاکره هستم.
۱۳۵۷- دکتر سعید، رییس مجلس شورا، در مجلس اظهار کرد: بازگشت حضرت آیتالله العظمی خمینی، مرجع عالیقدر تشیع را به خاک وطن از طرف خود و عموم نمایندگان خوشآمد میگویم.
۱۳۵۷- لوایح محاکمه وزرای سابق و انحلال ساواک، در جلسه مجلس شورا به تصویب رسید.
۱۳۵۷- حجتالاسلام والمسلمین صادق خلخالی از سوی امام اعلام کرد که اجازه نمیدهیم حتی یک نفر از همافران آسیب ببینند. این در حالی است که عدهای از همافران پادگان شاهرخی در همدان، در بازداشت به سر میبرند.
۱۳۵۷- مردم زاهدان، اعم از شیعه و سنی که به پشتیبانی دولت مهندس بازرگان دست به راهپیمایی زده بودند، از سوی چماق به دستان مورد هجوم قرار گرفتند. در این حادثه، شصت و دو نفر کشته یا زخمی شدند.
۱۳۵۷- در مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان دانشکده افسری، افسران جوان از سوگند وفاداری به شاه معاف شدند.
۱۳۵۷- میرفندرسکی، وزیر امور خارجه، گفت: حضور ایران در پیمان سنتو در چارچوب سیاست خارجی ایران قابل توجیه نیست.
۱۳۵۷- حجتالاسلام فلسفی پس از هشت سال ممنوعیت از سخنرانی، در حضور امام و مردم دیدار کننده از ایشان، سخنرانی کرد.
ارسال نظر