سال ۱۲۸۶- مشیرالسلطنه وزیران تازه را به محمدعلی شاه معرفی کرد: مشیرالسلطنه صدراعظم و وزیر داخله، میرزا جوادخان سعدالدوله وزیر خارجه، حسین پاشاخان امیر بهادر وزیر جنگ، میرزا محمدعلی قوام‌الدوله وزیر مالیه، نظام‌الملک وزیر عدلیه، مخبرالدوله وزیر پست و تلگراف، مهندس الممالک وزیر فوائد عامه، مفاخرالملک وزیر تجارت سرپرستی وزارت اوقاف و معارف به‌عهده مهندس الممالک قرار گرفت. سال ۱۲۹۱- امان‌الله میرزا ضیاءالله که در کنسولگری انگلیس در تبریز متحصن شده بود با اسلحه گرم خودکشی کرد.

سال ۱۲۹۱- به پیشنهاد هیات وزیران و فرمان ناصرالملک نایب‌السلطنه، مسیومرناد بلژیکی رییس کل گمرک ایران به جای مورگان شوستر آمریکایی موقتا به مقام خزانه‌داری کل تعیین شد.

سال ۱۲۹۰- ناصرالملک با استعفای صمصام‌السلطنه از ریاست دولت موافقت کرد.

سال ۱۲۹۴- رضا قلی‌خان نظام‌السلطنه حکمران بروجرد و لرستان و خوزستان با یک عده قوا وارد صحنه کرمانشاه شد. وی ریاست کل قوای ملی ایران را برعهده گرفت و به روس و انگلیس اعلان جنگ داد.

سال ۱۳۰۰- بین ایران و افغانستان روابط سیاسی برقرار شد و اعتلاءالملک به سمت وزیر مختار در آن کشور تعیین شد.

سال ۱۳۰۴- پرفسور ادوارد براون مستشرق ایران شناس معروف و استاد زبان فارسی و عربی دانشگاه کمبریج و صاحب تالیفات در زبان و فرهنگ و ادب فارسی در لندن درگذشت.

سال ۱۳۱۲- سیدحسن تقی‌زاده وزیر سابق مالیه، وزیر مختار ایران در فرانسه شد.

سال ۱۳۱۹- قانون اجرای لوایح پیشنهادی وزارت دادگستری به تصویب رسید.

سال ۱۳۲۰- علی منصور نخست‌وزیر سابق به استانداری خراسان منصوب شد.

سال ۱۳۲۴- میرسیدمحمد امامی امام جمعه تهران درگذشت.

سال ۱۳۲۵- عده زیادی از دانشجویان به‌عنوان اعتراض به اعضای انجمن نظارت انتخابات به قصد دربار از دانشگاه خارج شدند. در مسیر حرکت بین دانشجویان و پلیس برخوردی رخ داد و عده زیادی مجروح شدند.

سال ۱۳۲۰- دکترمحمد مصدق کاندیداهای خود را از طریق حزب وحدت معرفی نمود.

سال ۱۳۳۱- دکترمصدق پیامی از رادیو به ملت فرستاد و افزود: آیا سزاوار است در روزهایی که چرچیل رهسپار آمریکا است و دولت ایران نیز به مذاکرات مهمی مشغول است جماعتی از پشت به حکومت خود خنجر بزنند و دانسته و ندانسته مجاهدات ملی را قربانی غرض‌رانی یا کوته‌نظری یا بی‌اطلاعی خود سازند.

سال ۱۳۳۲- خطوط اتوبوسرانی تهران تغییر قیافه دادند و دارای بلیت ژتونی (پولک فلزی)، باجه بلیت فروشی و اتوبوس مرسدس بنز شدند که دولت وقت از آلمان وارد کرده بود. به علاوه، خطوط اتوبوسرانی تغییر شماره داده و برحسب شمالی- جنوبی و شرقی- غربی بودن مسیر، ردیف‌بندی شده بودند.

سال ۱۳۳۲- دستور شروع انتخابات هجدهمین دوره مجلس شورای ملی ضمن بخشنامه‌ای از طرف وزارت کشور صادر و به فرمانداری‌ها ابلاغ شد.

سال ۱۳۳۳- فرمانداری نظامی تهران کشف سازمان جوانان حزب توده را اعلام کرد.

سال ۱۳۳۷- بین مرزداران ایرانی و شرطه‌های عراقی زد و خورد شد.

سال ۱۳۳۹- مانور دریایی مشترک ایران و آمریکا انجام شد.

سال ۱۳۴۰- پاکستان یک هیات برای مذاکره در مورد مسائل مربوط به نفت و سوخت و برق به ایران فرستاد.

سال ۱۳۵۰- فرودگاه جدید یزد افتتاح شد.

سال ۱۳۵۰- بازار و اصناف تمام شهرها تعطیل کردند و در اجتماعات خود، عملیات دولت عراق نسبت به ایرانیان را مردود اعلام کردند.

سال ۱۳۵۳- دکتراحمد حجتی به جای سپهبد آزموده رییس کل گمرک و معاون وزیر دارایی شد.

سال ۱۳۵۵- اداره کل گمرک اعلام کرد: در سال گذشته جمع صادرات مواد نفتی و غیرنفتی ایران به مبلغ ۱۳۰۷.۴۸۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده است که از این مبلغ ۴۰.۷۲۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال آن یعنی ۱۱/۳ درصد کل صادرات مربوط به کالاهای صنعتی و سنتی و بقیه مربوط به نفت بوده است.

سال ۱۳۵۶- مراکز دانشگاهی در اعتراض به مسافرت کارتر سه روز تعطیل شد.

سال ۱۳۵۶- تظاهرات خیابانی به‌طور پراکنده در تهران و غالب شهرها اوج‌گیری کرد.