سال ۱۳۰۵- در جلسه علنی مجلس شورای ملی هنگام بحث پیرامون برنامه دولت، دکتر محمد مصدق نماینده تهران نسبت به صلاحیت ذکاء‌الملک فروغی وزیر جنگ و وثوق‌الدوله وزیر عدلیه به شدت اعتراض کرد. دکتر مصدق ضمن نطق مشروح و مفصل خود این دو نفر را به دلیل اعمالی که پیش‌تر انجام داده بودند، قابل تعقیب دانست. سال ۱۳۰۵- وثوق‌الدوله در پاسخ دکتر مصدق به دفاع برخاست و در ادامه اوضاع ایران را هنگام عقد قرارداد ۱۹۱۹ تشریح کرد و منکر گرفتن پول برای امضای آن شد.

سال ۱۳۲۴- نیروهای شوروی تهران و اطراف آن را تخلیه کردند و نخست‌وزیر این موضوع را به اطلاع مجلس رساند.

سال ۱۳۲۹- نصر‌الله انتظام، رییس هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد با ۳۲ رای از ۵۴ رای به ریاست مجمع عمومی سازمان ملل انتخاب شد.

سال ۱۳۳۰- تمام بازار شهر میانه طعمه حریق شد.

سال ۱۳۳۱- لایحه اصلاح قانون استخدام قضات و لایحه انحلال محاکم اختصاصی طبق قانون اختیارات نخست‌وزیر به تصویب وی رسید و برای اجرا به دادگستری ابلاغ شد.

سال ۱۳۳۳- اداره کمک‌های خارجی آمریکا ۱۲۷میلیون دلار به ایران وام داد.

سال ۱۳۳۵- تهیه و تقدیم لایحه سازمان اطلاعات و امنیت کشور به مجلس سر و صدای زیادی در مطبوعات برپا کرد.

سال ۱۳۳۷- ورود مطبوعات ایران به افغانستان آزاد شد.

سال ۱۳۳۴- سرلشگر غلامعلی اویسی با ارتقای درجه به سپهبدی به جای سپهبد مالک به ریاست ژاندارمری منصوب شد.

سال ۱۳۴۸- سرلشگر پاکروان به سمت سفیر ایران در پاریس، دکتر مشایخ فریدنی به سمت سفیر ایران در پاکستان، فریدون دیبا به سمت سفیر ایران در ورشو، حسینقلی امیر اصلانی به سمت سفیر ایران در برزیل، امیراصلان افشار به سمت سفیر ایران در آمریکا، دکتر محسن صدری به سمت سفیر ایران در اطریش و منوچهر فرتاش به سمت سفیر ایران در دانمارک منصوب شدند.

سال ۱۳۵۲ - ادموند لوبورتن نخست‌وزیر بلژیک و بانو وارد تهران شدند.

سال ۱۳۵۷- به دستور شاه جشن‌های چهارم و نهم آبان متوقف شد.