در تعقیب قرارداد منعقده میان دولت ایران و بانک شاهنشاهی در ۱۳ مه ۱۹۳۰ (۲۳ اردیبهشت ۱۳۰۹) که به تصویب مجلس شورای ملی رسیده بود، بانک شاهنشاهی باید جمع‌آوری اسکناس‌های خود را از ۲۱ ژوئن ۱۹۳۱ (آخر خرداد ۱۳۱۰) شروع می‌کرد. ولی به موجب قرارداد مرضی الطرفین جمع‌آوری اسکناس‌ها به آخر خرداد ماه سال ۱۳۱۱ موکول شد. به این وسیله «ئی ویلکینس»، رییس کل بانک شاهنشاهی در اعلامیه‌ای که برای روزنامه اطلاعات ۲۵ خرداد ماه ارسال کرده است، به اطلاع عامه رسانده که از ۳۰ خرداد ماه این سال دیگر اسکناس‌های بانک صادر نخواهد شد و آنها برای تهیه وجه آنچه از اسکناس‌های صادره باقی مانده دارند، باید به شعبه صادرکننده مراجعه نمایند.

طلب کاران تاجر اتریشی به پول خود می‌رسند

در روزنامه اطلاعات یک آگهی از طرف وکیلی با عنوان مظفر فیروز در صفحه اول جلب توجه می‌کند که در آن آمده است: «نظر به اینکه اینجانب وکالت دارم قسمتی از مطالباتی را که از مرحوم مسیو منل، مدیر تجارتخانه «فریتزمنل»، تبعه اتریش می‌شود، وصول نمایم، لذا به سایر طلبکاران آن مرحوم به این وسیله اخطار می‌شود چناچه مایل به وصول طلب خود هستند، می‌توانند همه روزه بین ساعت پنج تا شش به دارالوکاله اینجانب در خیابان پهلوی، بالای چهارراه امیراکرم مراجعه کنند.»

گفت‌وگوی وزیر مالیه با وزیر داخله درباره کیفیت نان

مردمی که به خبازهای پایتخت ۸۰ سال پیش مراجعه می‌کردند، چند هفته‌ای از کیفیت نان گله داشتند، از این رو در ۲۴ خرداد ماه مذاکراتی در مجلس به عمل آمد و وزیر مالیه قول داد که در این زمینه با وزیر داخله مذاکره کند تا بلدیه تهران نسبت به اصلاح نان شهر اقدام و خبازها را ملزم کند تا نان خوب تهیه کنند.

کدخداهایی که واسطه معافیت از سربازی می‌شدند

از دیوان حرب ۸۰ سال پیش خبر می‌رسد که به موجب رای صادره از تیپ مستقل این دیوان، سه نفر از کدخداهایی که با تقلب و دسیسه موجب معافیت ۹ نفر از مشمولین قریه طبخور شده بودند، هر کدام مطابق ماده پنج قانون مجازات به ۱۸ ماه حبس محکوم شده‌اند. در ادامه این خبر،اسامی کدخداها ذکر شده است.

در ذکر محاسن ایرانیان و معایب اعراب افراط نکنیم

در روزنامه اطلاعات ۲۵ خرداد ۱۳۱۱ مقاله‌ای به قلم ح.شحره آمده که در آن نگارنده با انتقاد از رویکرد تهاجمی ایرانیان نسبت به اعراب، از آنها می‌خواهد که واقع بینانه به قضایا نگاه کرده و مشکلات خود را بر دوش دیگران نیندازند.

بخشی از بودجه کمک خرج به بیکاران داده می‌شود

رییس مملکت آلمان در ۸۰ سال پیش فرمانی صادر کرده که بر اساس آن مبلغ سه میلیارد و پنج میلیون مارک که برای بیکاران اختصاص یافته از تقلیل سه میلیارد مارک کمک خرج تامین می‌شود. علاوه بر این برای رفع کسری بودجه، مالیات‌ها به ۵/۱۲ درصد می‌رسد و مالیات نمک هم که قبل از جنگ برقرار بود، دوباره وضع می‌شود.

کارگران ۴۰ ساعت در هفته کار کنند

کنگره بین المللی کار با اکثریت، لزوم مطالعه در پیشنهادی را که مسیو جوهو و بعضی از نمایندگان کارگران داده بودند، تصویب کرد. بر اساس این پیشنهاد ساعت کار کارگران چهل ساعت در هفته تعیین شد و قرار بر این گرفت که دولت‌های عضو رسما با آن موافقت کنند.

زنان ترک پلیس مخفی می‌شوند

کمیسیون داخلی مجلس ملی ترکیه لایحه قانونی راجع به نظامات جدید پلیس ترکیه را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه وظایف زنان در این بخش منحصر به فعالیت در امور پلیس‌های مخفی، مراقبت اخلاق، تجارت، برده‌فروشی ومواد مخدر خواهد بود.