گستردهترین شبکه یکپارچه مالی کشور در موسسه مالی و اعتباری انصار
مشتریان موسسه مالی و اعتباری انصار با ورود به شبکه یکپارچه مالی انصار، برای دریافت خدمات، محدود به زمان و مکان خاصی نبوده و در هر زمان از شبانهروز حداقل میتوانند بخشی از خدمات مورد انتظار خود را از موسسه دریافت نمایند.
مشتریان موسسه مالی و اعتباری انصار با ورود به شبکه یکپارچه مالی انصار، برای دریافت خدمات، محدود به زمان و مکان خاصی نبوده و در هر زمان از شبانهروز حداقل میتوانند بخشی از خدمات مورد انتظار خود را از موسسه دریافت نمایند.
همواره بانکها و موسسات پولی و مالی یکی از بزرگترین بهره برداران از تکنولوژیهای پیشرفته دنیا خصوصا در زمینه IT بودهاند و با توسعه تکنولوژی یکپارچهسازی سیستمهای نرمفزاری، بانکها و موسسات پولی و مالی به دنبال بهرهگیری از آن در ارائه خدمات بهتر و سریعتر به مشتریان سالها سرمایهگذاریهای هنگفتی نمودهاند. در ایران نیز در سالهای نه چندان دور شاهد سرمایهگذاریهای خرد و کلان توسط بانکها و موسسات مالی برای دستیابی به این منظور بودهایم که در اکثر موارد حجم این سرمایهگذاریها با هدفگذاریهای اولیه فاصله بسیار زیادی داشته است. اما شاید در تجربیات اخیر بتوان موسسه مالی و اعتباری انصار را یکی از موفقترین سازمانهای پولی و مالی کشور در ایجاد و بهرهگیری از بزرگترین شبکه یکپارچه مالی کشور دانست. هم اکنون موسسه مالی و اعتباری انصار با بیش از 600 شعبه در سراسر کشور و در یک پهنه جغرافیایی وسیع، دامنه ارائه خدمات Online خود را به دورترین نقاط کشور گسترش داده است. این موسسه اولین موسسه بهرهبردار از سیستمهای یکپارچه مالی در کشور و اولین متقاضی بهرهگیری از بستر خصوصی شبکه مخابراتی کشور (VPN) بوده است که با
ارائه طرح مخابراتی منحصربهفرد در آن زمان بنای ایجاد اولین و گستردهترین شبکه تبادل الکترونیکی مالی کشور با استقرار هسته اصلی سیستمهای شعبهای (Core Banking) را فراهم نمود. این موسسه ضمن راهاندازی شعبه متمرکز ارائه خدمات مالی خود در سال 1381 به ارائه خدمات متمرکز پرداخت و در حال حاضر در 500 شعبه، خدمات پولی و مالی را در شبکه یکپارچه خود تحت عنوان مختصر سیما (سیستم یکپارچه مالی انصار) ارائه میدهد. به گفته معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه مالی و اعتباری انصار، در آینده نزدیک شاهد فراگیر شدن این خدمات در کلیه شعب موسسه بوده و نوید امکان بهرهگیری از دستاوردهای جدید این موسسه بهعنوان اولین موسسه مالی و اعتباری مجهز به شبکه یکپارچه را به مشتریان خود دادند.
ایشان همچنین در ادامه توضیحات خود گفتند: «در حال حاضر بیش از ۲۲۵ دستگاه خودپرداز موسسه در یک توزیع جغرافیایی متناسب در کشور فعال است که تا پایان سال به ۲۵۰ دستگاه و در سال آینده به ۵۰۰ دستگاه خواهد رسید. همچنین ۴۸۰ دستگاه POS ارائه خدمات به مشتریان موسسه را تسهیل نموده است. تاکنون بیش از ۳۰۰۰۰۰ قطعه کارت بانکی برای مشتریان موسسه صادر شده و مشتریان موسسه مالی و اعتباری انصار با ورود به شبکه یکپارچه مالی انصار، برای دریافت خدمات، محدود به زمان و مکان خاصی نبوده و در هر زمان از شبانهروز حداقل میتوانند بخشی از خدمات مورد انتظار خود را از موسسه دریافت نمایند. توان موسسه برای ارائه خدمات یکپارچه به مشتریان بسیار بالا بوده و هیچ محدودیتی برای پذیرش مشتریان جدید نداریم.»
موسسه مالی و اعتباری انصار فعالیت خود را با شعار ارائه خدمات به مشتری مستقل از زمان و مکان شروع کرد و در حال حاضر هیچ یک از موسسات مالی و اعتباری، بانکهای خصوصی و حتی بانکهای دولتی تاکنون به این سطح از تکنولوژی و گستردگی بهطور تواما و یکپارچه در کشور دست نیافتهاند.
آشنایی با عقود اسلامی
آشنایی با عقد مضاربه:
تعریف:
مضاربه عقدی است که براساس قرارداد بین دو طرف منعقد و به موجب آن یکی از طرفین (مالک) عهدهدار تامین سرمایه (نقدی) میگردد با قید اینکه طرف دیگر (عامل) با آن تجارت کرده و در سود حاصله هر دو طرف شریک باشند.
موضوع مضاربه:
استفاده از سرمایه موسسه توسط عامل در امر خرید و فروش میباشد که ممکن است به یکی از طرق زیر انجام شود:
الف) خرید و فروش کالا در داخل کشور (بازرگانی داخلی).
ب) خرید و صدور کالا به خارج از کشور به قصد فرو ش(صادرات).
ج) خرید و ورود کالا از خارج برای فروش در داخل کشور (واردات).
مدت مضاربه:
الف) مدت مضاربه متناسب با یک دوره خرید و فروش و حداکثر شش ماه میباشد.
ب) مدت قرارداد صادراتی با توجه به سررسید اعتبار اسنادی مربوطه و یا سررسید قرارداد صدور کالا تعیین میگردد که در هر حال نباید از شش ماه تجاوز نماید.
ج) قرارداد مضاربه قابل تمدید نمیباشد اما اگر مشتری قادر به پرداخت اصل سرمایه در سررسید قرارداد نباشد، میتوان به شرط واریز سود مضاربه قرارداد جدیدی با وی تنظیم کرد.
سرمایه مضاربه:
سرمایه مضاربه برای یک یا چند دوره معامله براساس قیمت خرید کالای موضوع مضاربه و هزینههای قابل قبول (قیمت خرید، حملونقل، انبارداری، بستهبندی، حق ثبت سفارش، حقوق گمرگی، سود بازرگانی و هزینههای بانکی) تعیین میگردد.
مراحل انجام عقد مضاربه:
1 - اخذ مدرک و بررسی اطلاعات
۲ - بررسی درخواست معامله مضاربه
3 - تنظیم و ثبت قرارداد مضاربه
۴ - بیمه کالای مورد مضاربه
5 - انجام عملیات حسابداری
۶ - انجام سایر الزامات معامله
ارسال نظر