به همت متخصصان و مدیریت هوشمندانه شرکت مهندسی تکنوتار ایجاد شد
بومی سازی ۷۵ درصد جایگاههای سوخت در کشور
بزرگترین تولیدکننده پمپهای توزیع سوخت جایگاهی و دیسپنسرهای گاز CNG و جایگاههای سیار سوخت در کشور با تلاش در جهت ارتقای کیفیت محصولات خود مترصد خارج کردن رقبای خارجی از بازار کشور است مرتضی زاغی، مدیرعامل شرکت مهندسی تکنوتار که سابقهای ۳۸ ساله در بخش صنعت کشور دارد و از حدود یک سال پیش عهده دار این مسئولیت در شرکت تکنوتار شده است در دیدار مهندس محمدرضا مسفروش، رئیس سازمان صنایع و معادن استان تهران از تاسیسات تولیدی این شرکت در جاده مخصوص کرج به تشریح عملکرد و چشم انداز توسعه شرکتش پرداخت.
شرکت مهندسی تکنوتار اولین شرکت تولیدکننده پمپهای توزیع سوخت جایگاهی در کشور است که فعالیت خود را از حدود یک دهه قبل آغاز کرد و طی این مدت به همت کارکنان و مدیرانش موفق به کسب بخش اعظم سهم بازار در این بخش شده است.
تکنوتار در شرایطی فعالیت خود را شروع کرد که بازار تولید پمپهای توزیع سوخت جایگاهی در انحصار تولیدکنندگان جنوب شرق آسیا بود اما طی این مدت ۷۵ درصد سهم بازار را به خود اختصاص داد.
به گفته زاغی این شرکت در حال حاضر به یمن داشتن ۱۱۰ نیروی متخصص و نیمه متخصص ماهانه در هر شیفت ۲۰۰ دستگاه پمپ سوخت تولید کرده و تحویل مشتریان خود میدهد.
در حال حاضر تکنوتار در زمینه تولید پمپ توزیع سوخت (گازوئیل و بنزین) در کشور بیرقیب است و طی ماههای اخیر برای حضور در زمینه تولید دیسپنسرهای گاز وارد بازار این بخش شده است. در این راستا طرحی برای تولید انبوه دیسپنسرهای گاز و پمپهای گاز خانگی در دست اجرا دارد که با جدیت تمام دنبال میشود.
با توجه به کمبود جای شرکت در محل کنونی که در زمینی به مساحت ۴۲۰۰ مترمربع دایر شده است زمین ۲/۱۴ هکتاری در شهرک صنعتی شمسآباد تامین شده و روند انتقال شرکت به این مکان با آغاز عملیات ساخت تاسیسات طی یک دوره یکساله با سرمایه گذاری بالغ بر ۵ میلیارد تومان آغاز شده است.
حرکت در مسیر بومیسازی ۱۰۰ درصدی پمپهای توزیع سوخت و دیسپنسرهای گاز در زمره افتخارات تکنوتار است که با کسب خودکفایی ۹۲ درصد در تولید پمپهای توزیع سوخت این هدف تا حدود زیادی محقق شده است.
از دیگر ابتکارات شرکت، تولید پمپ های توزیع سوخت سیار است که به خصوص در مناطق حادثه خیز کاربرد دارد. این شرکت همچنین طرحهایی برای نصب و راه اندازی جایگاههای سیار توزیع سوخت در کارخانجات بزرگ و شهرکهای صنعتی در جهت صرفه جوئی در انرژی و قانون هدفمندسازی یارانه ها تهیه کرده که در صورت اجرا تا حدود زیادی از بار ترافیکی جایگاههای سوخت نزدیک به این شهرکها میکاهد.
اجرای طرح های جدید از جمله طرح جدید آسا که مجهز به سیستم پین پد و کارت خوان ( Hypercom ) می باشد که علاوه بر قابلیت های کارت خوان و پین پد موجود دارای قابلیت پرداخت الکترونیکی مبلغ سوخت است و ایجاد نوآوری در سایر محصولات و تولید انبوه دیسپنسرهای CN۸ با نام تجاری Itech مبتنی بر آخرین تکنولوژی روز دنیا و عرضه محصول جدید Y.TYPE با ویژگیهای منحصر به فرد به بازار که در شانزدهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در معرض دید عموم و مورد استقبال گسترده قرار گرفت از جمله توفیقات دیگر شرکت مهندسی تکنوتار است که اعتبار و توان فنی این شرکت را برای ورود به بازارهای جهانی روز به روز تقویت می کند.
مهندس علی دادمان، قائممقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره تکنوتار نیز در این دیدار با یادآوری این که این شرکت با ارتقای مداوم کیفیت محصولات، هدف توقف کامل واردات محصولات مشابه را در دستور کار دارد ضرورت اختصاصی سهمیه ارزی به این شرکت برای تامین ماشینآلات جدید، اصلاح تعرفه واردات محصولات مشابه از خارج با هدف صیانت از صنایع داخلی و اعطای تسهیلات ریالی را مورد تاکید قرار داد.
مهندس مسفروش و هیات همراه در این دیدار در جریان موفقیت شرکت تکنوتار قرار گرفتند. مسفروش در پایان دیدار برای بررسی درخواستهای شرکت تکنوتار با نظر مثبت قول مساعد داد و آمادگی سازمان متبوعش برای اختصاص تسهیلات ۲ میلیارد تومانی سرمایه در گردش به این شرکت را اعلام کرد.
ارسال نظر