بزودی  بهره برداری از خط تولید سیستم تعلیق پژو 206 آغازمی شود

طی مراسمی با حضور دکتر محمدرضا پیشرو معاون وزیر صنایع و معادن و مدیر عامل بانک صنعت و معدن کشور،استاندار قزوین و هیأت همراه شرکت «آریا کیان» تولید کننده قطعات خودرویی «رام» مورد بازدیدقرار گرفت. در جریان این بازدید که با توضیحات مهندس شهریاری مدیرعامل شرکت نیز همراه بود، معاون وزیر صنایع و معادن ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در این شرکت که از تکنولوژی و فرآیند به روز و هایتک استفاده می‌نماید تقدیر و تشکر نمود. مهندس شهریاری، مدیرعامل شرکت در این بازدید طی سخنانی اظهار داشت: این شرکت با دارا بودن پیشرفته‌ترین خطوط تولیدی و تکنولوژی روز در زمینی به وسعت ده هکتار و با زیر بنای۲۰ هزار مترمربع شامل سالن‌های تولیدی، انبار و ساختمان‌های اداری احداث شده است. وی افزود شرکت آریا کیان برای تولیدات خود همکاری نزدیکی از سال ۱۳۸۲با کشور ایتالیا آغاز نموده است.

وی گفت: این واحد تولیدی قادر است روزانه بالغ بر یک هزار دستگاه سیستم تعلیق خودرو تولید و به صورت تولید به هنگام (GT) به شرکت ایران خودرو تحویل نماید.

مهندس شهریاری با اشاره به اینکه ساخت کارخانه از فاز مطالعات طراحی- ساخت و کلیه‌ی فعالیت‌های شرکت تا مرحله‌ی بهره‌برداری تنها در ۸ ماه انجام شده اظهار داشت: محصول این شرکت از جمله مجموعه‌های ایمنی خودرو می‌باشد که در تولید آن حساسیت‌ها بسیار بالاست،به این لحاظ این شرکت از آزمایشگاه‌های بسیار مجهز برخوردار بوده و تمام استانداردهای لازم را پاس کرده به طوری که این شرکت قطعات برگشت ا ز خط به هیچ عنوان نداشته و در واقع P.P.M این شرکت در حد صفر است؛ وی تأکید کرد: ۵۴ شرکت دیگر که قطعات جانبی سیستم تعلیق را تولید می‌نمایند با این شرکت همکاری دارند و ارتباط این شرکت‌ها از طریق اینترنت و همزمان می‌باشد.

وی ادامه داد: خط رنگ شرکت «ED» بوده و حلال آن آب می‌باشد و سازگار با محیط زیست است،‌ این خط تمام اتوماتیک و از تکنولوژی بالایی برخوردار است.

وی خاطر نشان کرد: تولیدات این شرکت متعلق به خودروهای ۴۰۵، سمند و پژو پارس می‌باشد که در ۹ مدل تولید و ارسال می‌گردد. همچنین خط سیستم تعلیق خودرو پژو ۲۰۶ نیز در حال نصب و راه‌اندازی و در طرح توسعه‌ی شرکت در آینده نزدیک شروع به تولید خواهد نمود.

مدیرعامل شرکت آریا کیان یادآور شد: برای اجرای کامل طرح توسعه‌ی شرکت که بخشی از آن نیز به اتمام رسیده است ۳ میلیارد تومان هزینه مورد نیاز است و این در حالی است که این طرح بدون استفاده از تسهیلات بانکی در حال انجام است و در این زمینه جناب آقای مهندس پیشرو معاون محترم وزیر صنایع و معادن و مدیرعامل بانک صنعت و معدن کشور قول مساعد داده تا تسهیلاتی از طریق آن بانک در اختیار شرکت قرار بگیرد.

مهندس شهریاری با تأکید بر ضرورت استفاده از نیروهای متخصص و آموزش دیده افزود: ما در این شرکت به این موضوع خیلی اهمیت می‌دهیم و به همین خاطر ضمن استفاده از بهترین نوع تکنولوژی، در زمینه‌ی به کار گیری نیروهای متخصص و مجرب در طرح توسعه‌ی شرکت نیز اقدام نموده‌ایم و در این راستا گروهی از نیروهای ما با گذراندن دوره‌های آموزشی در خارج از کشور، نقش به سزایی در تعمیرات، نگهداری و طراحی خطوط جدید با کیفیت و در سطح عالی ایفا می‌نمایند.

وی گفت: در این راستا با شرکت خارجی طراح خطوط اتوماسیون که بیش از ۶۰ سال سابقه‌ی کار دارند مذاکراتی به عمل آورده که در آینده‌ی نزدیک دفتر مشترک ایرانی- ایتالیایی (JV) در ایران افتتاح خواهد شد تا بتوانیم طراحی و ساخت این خط تولید را در داخل کشورمان انجام دهیم تا از این طریق سطح کمی و کیفی خطوط تولیدی را بالا ببریم. مهندس شهریاری سپس به امنیت اجتماعی به عنوان دغدغه‌ی اصلی تولید‌کنندگان اشاره کرد و با تأکید بر ایجاد امنیت اجتماعی مبتنی بر اشتغال پایدار و افزایش تولید ملی افزود: به اعتقاد من کارفرمایان و کارآفرینان نقش به سزایی در تأمین امنیت اجتماعی دارند و نیروی انتظامی و نظامی نیز حافظان این امنیت می‌باشند.

وی با یادآوری این نکته که اگر امنیت اجتماعی نباشد توسعه‌ی پایدار، اشتغال و تولید نخواهد بود تصریح کرد: به طور مثال اگر یک واحد تولیدی با یک هزار نفر پرسنل که با اعضای خانواده‌هایشان به رقم تقریبی ۵ هزار نفر می‌رسند، خدای نکرده‌ به علل مختلف به تعطیلی کشیده شود امنیت اجتماعی به خطر افتاده و ضرر و زیان‌های جبران‌ناپذیری به جامعه وارد خواهد شد.

مهندس شهریاری آثار سوء تحریم را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود:‌ به هر حال ما با کشورهای خارجی ارتباط اقتصادی داریم و تحریم‌ها نیز می‌تواند تأثیرات سویی از جمله هزینه‌های اضافه و سختی‌های مرتبط در تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی ماشین آلات داشته باشد، اما می‌توان به تحریم‌ها از منظر دیگری توجه کرد و تهدیدها را به فرصت تبدیل نمود.

وی گفت: امروز بهترین فرصت برای توسعه‌ی پایدار اقتصادی، داشتن برنامه‌های استراتژیک و توسعه‌ی پایدار است و می‌تواند به ایجاد این نوع فرصت‌ها کمک شایان نماید، در غیر این صورت این فرصت نیز از دست خواهد رفت، در حال حاضر ما فاقد برنامه‌ی مدون توسعه‌ی پایدار می‌باشیم و صرفاً به رشد اقتصادی توجه داریم که این دو مقوله از هم جداست و از همین‌رو اقتصاد و تولیدگاهی دست‌خوش مسایل سیاسی یا موج‌های روانی می‌شود، مثلاً در یک زمان تولید موتورسیکلت مد می‌شود یا ماکارونی، فرش ماشینی و ... که هیچ کدام از آن‌ها با برنامه‌ی بلند مدت هماهنگ نمی‌باشد.

به اعتقاد من به عنوان نایب رئیس هیأت مدیره‌ی کانون عالی انجمن‌های کارفرمایی ایران و عضو هیأت مدیره‌ی انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو این است که دولت در تعامل با شرکای اجتماعی خود (NGO ها) می‌توانند به امر توسعه‌ی پایدار توجه کنند و به آن روح تازه‌ای بدمند.

وی افزود: این معضل از عدم هماهنگ بودن دست اندرکاران دولتی بخش صنعت با صنعت‌گران ناشی می‌شود که آنان به رشد و ما به توسعه‌ی صنعت فکر می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آریا کیان گفت: همان طوری که عرض کردم خط تولید ما با استانداردهای جهانی و تکنولوژی روز دنیا کاملاً مطابقت دارد و به همین لحاظ هم این شرکت یک قدم هم از شرایط دنیا عقب نیست، که این برای ما یک افتخار محسوب می‌شود.

شهریاری همچنین اعتقاد دارد بین سرمایه‌دار و سرمایه‌گذار باید تفاوت قایل شد، سرمایه‌دار هر آینه احساس خطر کند سرمایه‌ی خود را از جایی به جای دیگر انتقال داده و خود را در حاشیه‌ی امر قرار می‌دهد. اما سرمایه‌گذار، سرمایه‌ی خود را به زمین دوخته و دغدغه‌ی اصلی‌اش افزایش تولید ناخالص ملی، رشد درآمد سرانه، اشتغال و در نهایت توسعه‌ی پایدار کشور است.

مدیرعامل شرکت آریا کیان همچنین با تأکید بر گذر از مرز فعلی و کاهش وابستگی کشور به درآمدهای نفتی نیز تصریح کرد: معضل بزرگ تکیه بر درآمدهای نفتی است که ما را از اجرای طرح‌های مطالعاتی و پژوهشی باز داشته است و شرایط رهایی از این معضل تولیدات غیرنفتی و اخذ درآمد دولت از محل مالیات‌های آن می‌باشد. مهندس شهریاری گفت: همچنان که قبلاً نیز ذکر کردم جهت تأمین منافع آحاد مردم دولت مردان و مسئولین کشور به جای تصمیم‌گیری در پشت درهای بسته بهتر آن است که با نمایندگان بخش خصوصی (NGOها) در تعامل باشند و تصمیمات اتخاذ شده در راستای اهداف توسعه‌ی کشور قرار گیرد.