هشدار
عوارض کاشت ناخن
استفاده از روشهای زیبایی ناخن روز به روز رایجتر میشوند، اما آیا استفادهکنندگان از خطرات این روشها هم باخبرند؟ استفاده از ناخنهای مصنوعی و کاشت ناخن، عوارضی همچون عفونتهای معمولی و قارچی، درماتیت (اگزمای تماسی) تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به دنبال خواهد داشت.
همچنین، کاشت ناخنهای مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر ( انیکولایزس) میشود.
در صورتى که عمل کاشت ناخن به طور بهداشتى و مناسب انجام نشود عفونتهاى قارچى را در افراد افزایش مىدهد و همچنین به دلیل این که پوست کناره ناخن در بعضى از مواقع دچار خونریزى مىشود و ابزار کار را آلوده مىکند، در صورت عدم رعایت بهداشت، احتمال انتقال بیماریهاى ویروسى همچون ایدز و هپاتیت را افزایش مىدهد.
از سوی دیگر استفاده طولانی مدت از ناخنهای مصنوعی باعث تغییر فرم و تغییر حالت ناخن میشود که در مواردی منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن میشود.
همچنین خانمهایی که از ناخنهای مصنوعی یا کاشته شده برای مدت طولانی استفاده میکنند ممکن است متوجه شده باشند که ناخنهای واقعی آنها نازک و کدر شده. متخصصین پوست به این افراد که بطور مرتب از ناخن مصنوعی استفاده میکنند توصیه میکنند که هر سه ماه، آنها را کنده و اجازه بدهند ناخنهایشان استراحت کنند.
ناخنهاى مصنوعى به خودى خود باعث عوارض نمىشود بلکه چسب آن باعث نرسیدن هوا به ناخنها میشود و به مرور زمان ناخنها از حالت طبیعى خود خارج و خشک مىشوند و حتى رنگ آنها به صورت نارنجى کمرنگ در مىآید. چسبهایى که براى استحکام ناخنهاى مصنوعى به کار مىروند بعد از مدتها باعث عوارضى براى مصرف کنندگان مىشود که از این عوارض مىتوان به خالى شدن ناخنهاى طبیعى، سوراخ شدن، چروکیده و شکننده و بد رنگ شدن آنها اشاره کرد که امکان باقى ماندن آن تا آخر عمر روى ناخن فرد وجود دارد. البته باید گفت این عوارض در افراد به صورت متفاوت بروز مىکند. بهترین روش براى جدا کردن ناخنهاى مصنوعى، استفاده از آب ولرم است که در این حالت ناخنها خود به خود جدا مىشوند؛ زنان مىتوانند براى بهبودى عوارض ِ چسب ناخن، از کرمهاى مرطوب کننده مانند «اوسرین» استفاده کنند.
ارسال نظر