(مهر 85 تا مهر 90)
تاریخچه ایرانسل
وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در راستای اجرای برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و در جهت تحقق ماده 124 برنامه مذکور و با هدف توسعه ارتباطات و مخابرات از طریق خصوصی‌سازی و در جهت ترویج رقابت، تضمین رقابت سالم، افزایش کیفیت خدمات و حمایت از مصرف‌کنندگان، اقدام به برگزاری مزایده اپراتوری دوم تلفن همراه کشور نمود که شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل پس از برنده شدن در مزایده و پرداخت 300 میلیون یورو بعنوان حق لیسانس در ششم آذرماه 1384 موفق به دریافت پروانه شبکه خدمات ارتباطات سیار (جی اس ام) گردید. این مجوز در سطح ملی و برای پوشش جغرافیایی کل کشور اعطا شده است.

شرکت ایرانسل توانست در مدت زمان کوتاهی پس از دریافت مجوز، مراحل راه اندازی و توسعه شبکه را به انجام رسانده و در ششم شهریور ماه 1385 (نه ماه پس از دریافت پروانه) بهره‌برداری آزمایشی از شبکه را آغاز نماید. شبکه ایرانسل در 29 مهرماه 1385 به صورت رسمی در شهرهای تهران، تبریز و مشهد با ارائه سیم‌کارتهای دائمی افتتاح شد. هچنین ایرانسل در 12 بهمن 1385 توزیع و فروش سیم‌کارتهای اعتباری خود را شروع کرد و در همان مقطع زمانی برای اولین بار در کشور سرویس اینترنت همراه (GPRS) را ارائه نمود.

ایرانسل - رویدادهای مهم توسعه شبکه

توسعه شبکه
ایرانسل توانست در طی 5 سال با توسعه پرشتاب شبکه خود در سراسر کشور، پوشش سراسری تلفن همراه را برای هموطنان کشور در 1874 شهر و دهستان کشور، 22 هزار روستا و بیش از 20 هزار کیلومتر از جاده‌های اصلی و فرعی کشور فراهم آورد که نشان از رشد سالانه ترکیبی 68 درصدی در بخش پوشش شهری و رشد سالانه ترکیبی 77 درصدی در پوشش جاده‌ها است. همچنین ایرانسل80 درصد جمعیت کشو را با رشد سالانه ترکیبی 16 درصد تحت پوشش قرار داده و با راه‌اندازی بیش از 15 هزار سایت BTS در کشور، این شرکت موفق شد بیش از 90 هزار TRX را در شبکه خود فعال کند.



رشد سالانه ترکیبی (CAGR)، نشان‌دهنده نرخ رشد سال به سال در یک دوره زمانی مشخص می‌باشد.


عملکرد در مقایسه با پروانه
درحالی که مطابق موافقتنامه پروانه شرکت ایرانسل، تا پایان سال ششم قراردادی ایرانسل یعنی 19 تیر ماه سال 1391 باید 9 هزار و 89 کیلومتر از جاده‌های کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار می‌گرفت که در حال حاضر این عدد به 20 هزار و 100 کیلومتر رسیده است و بسیار فراتر از تعهدات پروانه می‌باشد. همچنین تعهد پوشش جمعیتی ایرانسل در پایان سال ششم 72.56 درصد بوده که اکنون به 80 درصد رسیده است و حاکی از تحقق 110 درصدی تعهدات مندرج در پروانه ایرانسل است.



مراکز سوئیچ اصلی و استانی
ایرانسل علاوه بر 10 مرکز سوئیچ اصلی خود که در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، بابل، کرج، همدان و اهواز استقرار یافته‌اند، برای انطباق شبکه تلفن همراه خود با سایر شبکه‌های تلفن ثابت و همراه و تسهیل در تبادل ترافیک اقدام به راه‌اندازی 49 مرکز سوئیچ استانی نموده است که این امر انطباق بین شبکه‌ها را با سرمایه‌گذاری ایرانسل فراهم کرده است.


کیفیت شبکه
یکی از مهم‌ترین پارامترهای کیفیت شبکه‌های تلفن همراه، نرخ متوسط قطعی مکالمات در شبکه است که طبق پروانه شرکت ایرانسل، در پایان سال ششم قراردادی این عدد تا ۱.۵ درصد مجاز است و این در حالیست که متوسط نرخ قطعی مکالمات در شبکه ایرانسل هشتاد و پنج صدم درصد است که به میزان ۵۰ درصد کمتر از حد مجاز تعیین شده می‌باشد. در زیر به متوسط نرخ قطعی مکالمات در برخی شهرها اشاره شده است.



رومینگ بین‌الملل ایرانسل
ایرانسل با برقراری رومینگ سیم‌کارت‌های دائمی خود با ۲۸۷ اپراتور دنیا (رشد ۳۲ درصدی نسبت به سال گذشته)، رومینگ سیم‌کارت‌های اعتباری با ۸۶ اپراتور دنیا (۱۰۰ درصد رشد نسبت به سال گذشته) و رومینگ دیتا با ۱۳۹ اپراتور دنیا (۲۰۸ درصد رشد نسبت به سال گذشته) در حال حاضر گسترده ترین شبکه رومینگ بین الملل کشور را در اختیار دارد.

شبکه توزیع، فروش و خدمات پس از فروش ایرانسل
ایرانسل با افزایش روز افزون نقاط توزیع و فروش خود، امکان دسترسی مشترکان به امکانات و خدمات ایرانسل و خرید شارژ را از طریق یک میلیون و 400 هزار نقطه دسترسی فراهم نموده است که از رشد سالانه ترکیبی 180 درصدی در سه سال اخیر برخوردار بوده است و در این میان فروش الکترونیکی معادل 64 درصد از کل فروش پین‌های ایرانسل را به خود اختصاص داده که یکی از رکوردهای بین‌المللی مختص به ایرانسل می‌باشد. از جمله موفقیت‌های ایرانسل، راه‌اندازی پروژه دسترسی و استفاده از خدمات بانکی کشور می‌باشد که درحال حاضر 20 بانک با ارایه مجموعه خدمات خودپرداز، اینترنت، پایانه فروشگاهی، وب کیوسک، تلفن همراه، بانکداری همراه و شارژ مستقیم در زمینه ارایه خدمات بانکداری همراه با ایرانسل همکاری می‌کنند. همچنین در حال حاضر 18 توزیع کننده اصلی، 9060 عاملیت فروش و خدمات بعد از فروش رسمی و کددار، یک میلیون و 180 هزار پایانه فروشگاهی، 18هزار و پانصد خودپرداز و بیش از 200 هزار فروشنده سیمکارت و کارت شارژ با ایرانسل همکاری دارند.




دسترسی به خدمات ایرانسل از طریق شبکه بانکی کشور (۲۰ بانک) با استفاده از خودپرداز، اینترنت، پایانه فروشگاهی، وب کیوسک، تلفن‌همراه، بانکداری همراه و شارژ مستقیم (بدون PIN)

۰



ردیف نام بانک پایانه فروشگاهی خودپرداز وب‌ کیوسک اینترنت نرم‌افزاهای بانکی بانکداری همراه شارژ مستقیم
1 ملی * * *
۲ صادرات * * * *
3 کشاورزی * * *
۴ پست بانک * * *
5 ملت * * * * *
۶ سامان * * * *
7 اقتصاد نوین * * * * *
۸ تجارت * * * *
9 پاسارگاد * * * * *
۱۰ پارسیان * * * *
11 سرمایه * * *
۱۲ مسکن * * * *
13 سپه * *
۱۴ اعتباری توسعه *
15 سینا *
۱۶ تات * * * *
17 توسعه تعاون * *
۱۸ دی *
19 انصار *
۲۰ رفاه *

سهم بازار ایرانسل
ایرانسل توانسته است پس از گذشت 5 سال، حدود 45 درصد از سهم بازار تلفن همراه کشور را از آن خود نماید که این مهم میسر نگردیده است مگر اینکه ایرانسل توانسته است در طی این چند سال خدمات تلفن همراه خود را بصورت گسترده و با کیفیت مورد نظر مشتری ارائه نماید.

۱


منابع انسانی و اشتغال‌زایی
در بخش اشتغالزایی که یکی از شاخص‌های اصلی و دستاوردهای ملی ایرانسل محسوب می‌شود، این شرکت توانسته است ظرف این مدت ۳۵ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد نماید که از این میان ۱۷۶۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است. همچنین ۷۲۳۴۰ نفر ساعت انواع آموزشهای عمومی و تخصصی ارائه گردیده است.

2




شبکه وایمکس ایرانسل
ایرانسل علاوه بر شبکه تلفن همراه، شبکه وایمکس خود را در بهمن ماه 1388 به بهره‌برداری رساند و هم‌اکنون در شهرهای تهران، کرج، مشهد، تبریز، شیراز، اصفهان، اهواز، ری، پاکدشت، قرچک، اندیشه، اسلامشهر، قدس، شهریار، دزفول، ورامین، فردیس، شهرک صنعتی طوس، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی اطلس، محمودآباد اصفهان، گلستان، خمینی‌شهر، خوراسگان و شاهین شهر، خدمات وایمکس ایرانسل عرضه می‌گردد. ایرانسل با راه‌اندازی حدود 640 دستگاه BTS وایمکس و برخورداری از 700 نمایندگی فروش وایمکس توانسته است رشد مشترکین وایمکس خود را به 124 درصد در 6 ماهه اخیر برساند و تعداد کل مشترکین وایمکس ایرانسل از 175 هزار مشترک فراتر رفته است.

۳




مرکز تماس و خدمات مشترکین ایرانسل
شرکت ایرانسل با ایجاد واحد خدمات مشترکین از همان ابتدای عرضه سیم‌کارت و خدمات خود و با افزایش ظرفیت آن طی چند دوره و ایجاد مراکز تماس منطقه ای با زبان‌های مختلف و گویش‌های محلی با بیش از ۸۳۰ نفر (بزرگترین مرکز تماس در خاورمیانه) جهت ارائه خدمات سریع و مناسب تر برای افزایش رضایت مشترکین اقدام نمود. مشترکین ایرانسل می توانند از طریق سیم‌کارت خود با شماره ۷۰۰ و از سایر خطوط با شماره ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ بصورت شبانه‌روزی و هفت روز هفته برای کسب اطلاع از محصولات و رفع مشکلات خود تماس حاصل نمایند.

۴



درآمد دولت از ایرانسل
درآمد مستقیم و غیرمستقیم دولت از محل پروژه ایرانسل در طی این چند سال (حدود شش سال از زمان اعطای پروانه) مبلغی بالغ بر 66 هزار میلیارد ریال بوده است که با رشد سالانه ترکیبی 72 درصد، از معدود پروژه‌هایی است که این میزان درآمد را برای دولت ایجاد کرده است. از این مبلغ، 35 هزار میلیارد ریال مستقیما توسط ایرانسل به خزانه واریز شده و ظرف شش ماه اول سال جاری مجموع واریزی به خزانه دولت به 13000 میلیارد ریال افزایش پیدا کرده و در این میان ایرانسل موفق شده است 1.2 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جذب کند. ایرانسل حدود 35 درصد درآمد خود را که شامل 28.1 درصد تسهیم درآمد، 3 درصد خدمات عمومی، 0.25 درصد حق سازمان تنظیم مقررات، حق فرکانس، GSM و مایکرو و غیره است مستقیما به دولت پرداخت می‌نماید. بنایراین تاکنون بطور سالانه مبلغی بالغ بر 10000 میلیارد ریال از محل پروژه ایرانسل عاید دولت گردیده است.

۵



استفاده از توانمندی‌های داخلی
استفاده از توان داخلی کشور یکی از اهداف اصلی شرکت ایرانسل و اجرای قانون حداکثر استفاده از توان داخلی کشور در اجرای پروژه ها توسط شرکت‌های پیمانکار اصلی و فرعی مورد توجه خاص این شرکت بوده و همواره مورد تاکید و نظارت و پیگیری قرار گرفته و درحال افزایش می‌باشد. لذا ایرانسل توانسته است با استفاده از توانمندی‌های 350 شرکت داخلی و در راستای اجرای بند 6 قانون اجازه اجرای موافقتنامه پروانه شبکه و خدمات ارتباطات سیار (ماده‌واحده) میزان قابل توجهی از تجهیزات مورد نیاز شبکه خود را از داخل کشور تامین نماید و به اهداف به مراتب بالاتر از میزان تعیین شده در ماده واحده دست یابد. از جمله مزایای استفاده از توان داخلی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:
کاهش هزینه های پروژه و خدمات اپراتوری
سرعت اجرای عملیات پیاده سازی و بهره بردای
استفاده بیشتر از منابع داخی و افزایش ارزش افزوده صنعتی
انتقال دانش فنآوری های نوین ارتباطی و افزایش توان فنی مهندسی
مراقبت و امنیت و حفاظت بیشتر شبکه ارتباطی

تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری تامین شده از داخل کشور:
دستگاههای فرستنده و گیرنده و تجهیزات اصلی و جانبی مراکز سوئیچ (NSS) و تعمیر و نگهداری شبکه (OMC or OSS)
انواع سیم کارتهای دائمی، اعتباری، کارتهای شارژ و متعلقات بسته بندی مربوطه
نرم افزارها و سخت افزارهای مربوط به صدور صورتحساب مشتریان (Billing System) و مرکز دیتا
انواع منابع تغذیه، UPS، باتری، شارژر باتری، ژنراتور اضطراری، تابلوهای برق و کنترل AC/DC و روشنایی
کانتینرهای خاص مجهز به تجهیزات جانبی و متعلقات مورد نیاز مراکز سوئیچ (NSS)
انواع دکل و کانکس ها، رک های و قابهای (فریم) تجهیزات مخابراتی و متعلقات جانبی نصب ایستگاه‌های BTS
انواع کابلهای مسی، نوری، کواکسیال و کانکتورها، فیدر و جامپر و متعلقات مربوطه
کیتهای ارتینگ، گراندینگ و تجهیزات برقگیر سایت‌های BTS و BSS
تاسیسات انرژی گرمایشی و سرمایشی مراکز و سایت‌ها، تجهیزات تهویه مطبوع و کولر گازی
سیستم‌های حفاظتی، اعلام و اطفاء حریق و ایمنی و مراقبتی
خدمات فنی و مهندسی، مدیریتی، بازرگانی، تدارکاتی، مالی، حقوقی و پشتیبانی:
سایت یابی
بازبینی سایت‌ها
امور ساختمانی و سازه سایت‌ها
امور تاسیسات گرمایشی و سرمایشی و تهویه مطبوع سایت‌ها
نصب و راه اندازی تاسیسات الکتریکی و مخابراتی
پشتیبانی فنی و مهندسی و تدارکاتی و حفاظتی سایت‌ها
عملیات نصب، راه اندازی، تست، تضمین کیفیت و بهره‌برداری در مراکز و تجهیزات ذیل:
BSS، BSC و BTS
SGSN، NSS و MSC
IS، GMSC، OSS و OMC
Data Center و Call Center
همکاری در نگهداری، تعمیرات، پشتیبانی و لجستیکی شبکه NSS، BTS/BSC و GSM
کنترل کیفیت PAT، FAT سایت‌های نصب و راه اندازی شده
امور بانکی، مالی، حقوقی، گمرکی و بازرگانی و بازاریابی و فروش و خدمات پس از فروش مشتریان

ایرانسل و جهاد اقتصادی
توسعه سرمایه‌گذاری: ایرانسل با توسعه سرمایه‌گذاری‌های خود در داخل کشور این رقم را به بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان در سال جاری رساند.
سرمایه‌گذاری خارجی: ایرانسل موفق به جذب 1/2 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی گردیده است.
کارآفرینی: ایرانسل با معرفی حوزه‌های جدید، بستری را فراهم نموده است که می‌توان بر روی آنها کارآفرینی کرد. بانکداری همراه، نقشه مجازی، وایمکس، روزنامه همراه، ویترین و غیره از این دسته‌اند.
اشتغال‌زایی: ایرانسل با توسعه فعالیت‌های خود در زمینه تلفن همراه و وایمکس، موفق به اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم حداقل 35 هزار نفری در سال جاری شده است.
نوآوری و خلاقیت: ایرانسل با راه‌اندازی سرویس‌های جدید خود نظیر بانکداری همراه، شبکه خصوصی مجازی، نقشه مجازی، روزنامه همراه و غیره سعی در شکوفایی فضای نوآوری و خلاقیت در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بهره‌مندی اقشار مختلف جامعه و سازمان‌ها و شرکت‌ها از سرویس‌های روز دنیا و کمک به شکوفایی اقتصادی کشور داشته است.
هدفمندسازی: ایرانسل با هدف استفاده نسبتا برابر همه اقشار کشور از امکانات کشور سعی نموده است با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در مناطق محروم و پوشش 22000 روستا، یکسان‌سازی نرخ مکالمه در کل کشور، تعرفه‌های تخفیفی متناسب با نحوه استفاده کاربر، برقراری رومینگ برای همه و غیره، امکان استفاده از تلفن همراه را برای همه اقشار میسر سازد.
بهره‌وری: ایرانسل با فراهم‌آوری زیرساخت‌های ارتباطی و امکانات و بسترهای لازم برای کسب و کار و دولت الکترونیک حرکت در جهت افزایش بهره‌وری، ارتقاء سیستم‌های اداری، تحول در خدمت رسانی به مردم و صرفه‌جویی در انرژی را توسعه داده است و موفق به دریافت جایزه بهره‌وری ۱۴۰۴ شده است.
پیشرفت و عدالت: ایرانسل با ارائه انواع تعرفه متناسب با اقشار مختلف جامعه و به صفر رساندن قیمت سیم‌کارت، گسترش شبکه در گستره جغرافیایی کشور و یکسان‌سازی نرخ مکالمه در سطح کل کشور (حذف هزینه جابجایی) تلاش نموده است تا امکان استفاده از تلفن‌همراه و خدمات ارتباطی را برای همه اقشار میسر سازد.
مصرف بهینه: ایرانسل با ارائه طرحهای مختلف تعرفه، شارژ شگفت انگیز و غیره این امکان را برای مشترکین خود فراهم نموده است تا تعرفه مقرون به‌صرفه و بهینه را برای خود انتخاب نموده و هزینه‌های خود را مدیریت و کاهش دهند.
الگوسازی: ایرانسل با بکارگیری بهترین فن‌آوری‌ها، سیستم‌ها، روش‌ها، منابع انسانی و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در کشور و ایجاد تحول در مدیریت کشور توانسته است، الگوی مناسبی برای استفاده در سایر صنایع و عرصه‌ها باشد.
درآمدهای دولت: در یک اقتصاد سالم و شکوفا دولت توانسته است سهم درآمد خود را از فعالیت‌های اقتصادی بخش خصوصی کسب کند که با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های کشور فضای کسب و کار مناسب‌تری ایجاد نماید. لذا ایرانسل با ایجاد درآمد ۶۶۰۰۰ میلیارد ریالی به وظیفه خود عمل نموده است.

جایگاه ایرانسل در رتبه‌بندی ۱۰۰ شرکت برتر ایران در سال ۱۳۸۹
ایرانسل توانست در سال 1389 در جایگاه رتبه‌بندی 100 شرکت برتر ایران به عناوین زیر دست پیدا کند:
رتبه ۲۵ از نظر میزان فروش/درآمد
رتبه 13 از نظر میزان فروش/درآمد در بین شرکت‌های غیر هولدینگی
رتبه ۱۲ از نظر رشد فروش و فروش سرانه
رتبه 12 از نظر سودآوری
رتبه ۱۰ از نظر رشد سودآوری
رتبه 3 از نظر بازده ارزش ویژه (این شاخص بیانگر سودآوری بنگاه اقتصادی از محل هر ریال سرمایه‌گذاری سهامداران است)

مسؤولیتهای اجتماعی ایرانسل - محیط زیست و زیبایی شهرها
ایرانسل در راستای حفظ محیط زیست و در راستای مسؤولیتهای اجتماعی خود در این حوزه اقدامات زیر را به انجام رسانده است:
استفاده مشترک از سایت‌های BTS موجود و استفاده از ایستگاه‌های آتش نشانی، پل‌های عابر پیاده و دکل‌های موجود در سطح شهر برای حفظ زیبایی شهر و بر هم نزدن مبلمان شهری
شروع استفاده از انرژی‌های ترکیبی خورشیدی، بادی، سوخت و برق برای جلوگیری از اتلاف انرژی و ایجاد اولین سایت سبز BTS با انرژی ترکیبی در کشور

6


ایجاد سایت‌های استاندارد مورد تایید سازمان انرژی اتمی از لحاظ بی‌ضرر بودن تشعشعات
همچنین طبق قراردادی بین دانشگاه علم وصنعت ایران و ایرانسل، سطح تشعشع سایت‌های BTS ایرانسل به منظور احراز ایمنی تشعشعی، اندازه‌گیری و مورد بررسی قرار گرفت که ایمنی تشعشعی تمام آنها تایید گردید و میزان سطح تشعشی آنها بسیار کمتر از حد مجاز استاندارد بین‌المللی و ملی (بین یک‌صدم تا یک‌پانصدم) بود.

7

مسؤولیتهای اجتماعی ایرانسل - ورزش
اولین حامی لیگ برتر خلیج فارس (سال ۸۹-۱۳۸۸)
حامی لیگ برتر خلیج فارس (سال 91-1390) "جام ایرانسل"
حامی تیم ملی والیبال کشور
حامی تیم ملی فوتبال در جام ملتهای آسیا 2011 قطر
حامی تیمهای فوتبال استقلال و پرسپولیس
حمایت ایرانسل از مسابقات پرشین کنگ فو فول کنتاکت قهرمانی کشور بانوان ایران
حمایت از سه دوره مسابقات قهرمانی رالی کشور


مسؤولیتهای اجتماعی ایرانسل - حمایت‌ها

۸


سازمان بهزیستی کل کشور
کمیته امداد امام خمینی (ره)
جمعیت هلال احمر کشور - سیل‌زدگان پاکستان
جمعیت هلال احمر کشور - مردم نیازمند سومالی
دومین مراسم جایزه پروژه برتر کشور
اولین و دومین کنگره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس (سال ۸۹ و ۹۰)
حمایت از سندیکای تولیدکنندگان محتوای همراه
جشنواره ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات یادواره شهید قندی
نمایشگاه ویژه هفته دفاع مقدس در دهکده مقاومت
نمایشگاه رسانه های دیجیتال
همکاری با شهرداری در برگزاری مراسمهای 12 فروردین
حضور فعال در نمایشگاه قرآن در رمضان ۸۸
نمایشگاه‌های کتاب، ناجا، بهزیستی، تله‌کام، الکامپ، همایش ورزشکاران بسیج و غیره را نام برد.

۹




سرویس‌ها و محصولات ایرانسل
ایرانسل در طی این ۵ سال همواره کوشیده است سرویس‌ها و محصولاتی را به مشترکی خود ارائه نماید که از حیث به‌روز بودن در زمره سرویس‌ها و محصولات روز دنیا در این حوزه و از لحاظ کارایی متناسب با برآورده ساختن نیازهای مشترکین باشد. لذا ایرانسل ظرف این مدت سرویس‌ها و محصولات بسیاری را برای اولین بار در بازار تلفن همراه کشور به مشترکین خود ارائه نموده است که از آن جمله می‌توان سرویس اینترنت همراه، سرویس پیام چند رسانه‌ای، آهنگ پیشواز، روزنامه همراه، شماره‌های طلایی، شارژ الکترونیکی، سرویس ویترین، رومینگ سیم‌کارت اعتباری، رومینگ دیتا، سرویس پستچی، نقشه مجازی ایرانسل (نما)، سیم‌کارت پیام رسان، خدمات بانکداری همراه، خدمات منطقه طلایی، شبکه خصوصی مجازی وایمکس و غیره را نام برد.

اهم دستاوردهای ایرانسل - حوزه ملی
1- تسریع در امر خصوصی‌سازی
۲- کمک به تحقق اهداف برنامه چهارم در حوزه ارتباطات قبل از موعد مقرر
3- سهم قابل توجه در افزایش پر سرعت ضریب نفوذ تلفن همراه و اینترنت در کشور
۴- افزایش فوق‌العاده درآمدهای دولت بیش از ۱۰۰۰۰ میلیارد ریال در هر سال
5- به صفر رساندن قیمت سیم کارت از 10 میلیون ریال و تحویل در لحظه بجای زمان انتظار یک ساله
۶- تقدیر ریاست محترم جمهوری از ایرانسل بابت توسعه سریع و ارائه خدمات تلفن همراه
7- توسعه فن‌آوری و توانمندی‌های شرکت‌های داخلی برای تامین نیازمندیهای شرکت در قالب 350 شرکت داخلی
۸- حرکت در مسیر تحقق دولت الکترونیک
9- ایجاد اشتغال مستقیم و غیر مستقیم 35 هزار نفری در کشور
۱۰- تبدیل پروژه به یک الگوی موفق در تحقق خصوصی‌سازی
11- تجربه موفق در تحقق تعهدات نسبت به دولت در چارچوب قرارداد بلکه با پیشی گرفتن از آنها
۱۲- ایجاد رقابت سالم بین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه و اینترنت و سایر حوزه‌های پشتیبانی‌کننده
13- نوآوری، تحرک و نشاط در بازار تلفن همراه کشور
۱۴- تجربه‌ای جدید و منحصربفرد در واگذاری کارهای شرکت به بخش خصوصی (برون‌سپاری)

اهم دستاوردهای ایرانسل - حوزه بین‌المللی
1- تجربه موفق راه‌اندازی و مدیریت شرکت‌های بین‌المللی در مقیاس خیلی بزرگ
۲- تحقق سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۱/۲ میلیارد دلاری در شرایط ویژه
3- اطمینان سرمایه‌گذاران خارجی به سرمایه گذاری در کشور و اعتقاد سرمایه‌گذاران داخلی به سرمایه گذاری خارجی
۴- کسب موفقیتهای بزرگ و رکوردهای بین‌المللی در سرعت راه‌اندازی، جذب مشترکین و غیره و خودباوری و اعتماد به نفس نیروهای داخلی در مدیریت پروژه‌های بین‌المللی
5- عرض و اندام کردن توانمندی‌های داخلی اعم ازتوانمندی شرکت‌ها و نیروی انسانی در محیط بین‌المللی
۶- افزایش ضریب نفوذ تلفن همراه بعنوان یکی از شاخصهای توسعه کشور در ارزیابیهای بین‌المللی
7- رومینگ سیم‌کارتهای دائمی با 287 (32 درصد رشد نسبت به سال قبل) اپراتور دنیا
۸- رومینگ سیم‌کارتهای اعتباری با ۸۶ (۱۰۰ درصد رشد نسبت به سال قبل) اپراتور دنیا
9- رومینگ دیتا با 139 (208 درصد رشد نسبت به سال قبل) اپراتور دنیا
۱۰- امکان استفاده از کارت شارژ اپراتور مقصد در برخی کشورها

اهم دستاوردهای ایرانسل - حوزه عملیاتی
1- راه‌اندازی اولین شبکه گسترده نسل 2/75 تلفن همراه در کشور
۲- سرعت فوق‌العاده در راه‌اندازی شبکه و گسترش آن در اقصی نقاط کشور و مناطق محروم
3- ارتقا و استانداردسازی ضرایب کیفی شبکه در عین سرعت‌گیری در گسترش آن
۴- ارائه خدمات و تعرفه‌های متنوع متناسب با کاربرها و اقشار مختلف جامعه
5- شبکه توزیع و فروش گسترده و مردمی (خصوصی) جهت سهولت دسترسی مشترکین
۶- مشارکت کلیه بانک‌های کشور در تجارت تلفن همراه با ایرانسل
7- راه‌اندازی اولین شبکه پرداخت از طریق تلفن همراه با بانک‌های کشور
۸- ارائه اولین سیستم مکان‌یابی بدون استفاده از GPS در کشور و بهره‌برداریهای مرتبط
9- توسعه و آموزش نیروی انسانی بومی قابل رقابت با نیروهای بین‌المللی
۱۰- تبعیت و پشتیبانی از سیاستهای دولت در جهت هدفمندسازی یارانه‌ها و جلوگیری از هرگونه افزایش تعرفه بلکه ارائه روش‌های متنوع صرفه‌جویی در هزینه‌ها
11- ایجاد اولین شبکه وایمکس گسترده در کشور جهت تحقق دولت الکترونیک
۱۲- ایجاد بزرگترین مرکز تماس خاورمیانه و تبدیل آن به یک فنآوری ملی در حوزه خدمت‌رسانی با قابلیت ارائه به بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ ملی
13- برقراری ارتباط رومینگ سیم‌کارتهای دائمی با 287 اپراتور تلفن همراه در سطح دنیا، رومینگ مشترکین اعتباری با 86 و همچنین رومینگ دیتا با 139 اپراتور دنیا

اهم دستاوردهای ایرانسل - حوزه بسترهای ارتباطی و توسعه خدمات همراه
۱- ایجاد زیرساخت‌های پایدار و پیشرفته مبتنی بر فناوری‌های نسل ۲/۷۵ شبکه تلفن همراه
2- ایجاد بستر ارتباطی پر سرعت بیسیم مبتنی بر فناوری نوین WiMAX در سطح 7 استان کشور
۳- ایجاد نخستین پورتال عرضه محصولات الکترونیکی ویژه تلفن همراه به عنوان اولین تجربه تجارت همراه در کشور
4- عرضه محصول منحصربه فرد سیم کارت پیام رسان ویژه کاربران حرفه ای دیتا و تله متری
۵- ایجاد بستر ارتباطی ویژه سازمان‌ها، شرکت‌ها و کاربران از طریق حذف موانع زمانی، مکانی و تجهیزات
6- ایجاد بزرگترین مرکز تماس شبانه روزی خاورمیانه و مراکز تماس منطقه ای با گویش‌های محلی
۷ - توسعه همکاری با بانک‌ها در راستای توسعه خدمات بانکداری همراه
8 - ارائه سرویس‌های پیام چند رسانه ای و GPRS بعنوان خدمات مبتنی بر دیتا
۹ - ایجاد سیستم بیلینگ پیشرفته، چابک و منعطف برای ارائه سرویس‌های صوت و دیتا با تعرفه‌های متنوع
10- ارائه سرویس تلفن اینترنتی (VOIP) و شبکه خصوصی مجازی وایمکس (VPN)
۱۱ - مانیتورینگ شبکه و ارزیابی و تحلیل رفتار مشتریان به همراه رصد لحظه‌ای کیفیت شبکه و با رعایت اصول پدافند غیرعامل برای حفظ شبکه در زمان بحران

اهم دستاوردهای ایرانسل - حوزه فرهنگی
- ایجاد اولین پورتال برمبنای فن‌آوری GPRS جهت ارائه سرویس‌های متنوع فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، خانواده، نشاط و سلامت
۲- برگزاری مسابقات پیامکی فرهنگی و مذهبی متنوع و ارائه برنامه هایی از قبیل ختم قرآن، دستیابی به احادیث و متون مذهبی، برنامه‌های ویژه برای مناسبت‌های مذهبی،معماهای قرآنی و محصولات فرهنگی حج از طریق تلفن همراه
3- ارائه سرویس‌های متنوع فرهنگی و مذهبی در پورتال ایرانسل از قبیل ادعیه روزهای خاص، برنامه های خاص ماه مبارک رمضان، ماه محرم، برنامه‌های آموزشی، تصاویر ملی و مذهبی، کلام بزرگان، نهج‌البلاغه، آثار شهید مطهری، آثار آیت اله حسن‌زاده آملی، آیت اله بهجت، آیت اله حق‌شناس و غیره
۴- توجه به فرهنگ بومی و منطقه‌ای شامل نوحه‌ها و مداحی‌های منطقه‌ای
5- توسعه فرهنگ عاشورایی در بستر تلفن همراه شامل محصولات متنی و چند‌رسانه‌ای مربوط به تاریخچه عاشورا، زندگینامه شهدای عاشورا، مجموعه کاملی از نواها و نوحه‌ها
۶- توجه به ادبیات فارسی با تمرکز بر اشعار شعرای بنام ایران مانند سعدی، بابا طاهر، حافظ، مولوی، عطار، نظامی و غیره .

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل

نگاهی به عملکرد 5 ساله شرکت ایرانسل