شماره روزنامه ۶۰۳۴
|

  • شارژ سه‌طرفه بورس

    دنیای اقتصاد: بنابر گفته رئیس سازمان بورس، دامنه نوسان بعد از انتخابات به مثبت و منفی ۶درصد تغییر می‏یابد. ۶۰ میلیون دلار نیز به صندوق تثبیت برای حمایت از بازار تزریق خواهد شد و همچنین با درخواست شرکت بورس برای مهلت یک‌ساله به خودرو و خساپا نیز موافقت به عمل آمده است.
  • آغاز عملیات احیا در بورس؟

    دنیای اقتصاد-امیرمحمد بختیاری: دومین روز منفی متوالی بازار در هفته جاری معاملاتی در حالی روز یکشنبه به ثبت رسید که سه شاخص اصلی بازار کاهش ارتفاع محدود و کم‌توانی را به ثبت رساندند. در این بین دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با کاهش ارتفاع ۰.۷۹درصدی همراه شد و در پایان ساعت معاملاتی روز یکشنبه در سطح ۲میلیون و ۴۵هزار واحدی قرار گرفت. افت ۱۶هزار و ۳۵۳واحدی نماگر اصلی در حالی محقق شد که نماگر هموزن که شاخصی برای ارزیابی همه‌جانبه حال و روز نمادهای مختلف بازار سهام است، با افت ۰.۵۳درصدی روبه‌رو شد و در پایان روز معاملاتی در سطح ۶۶۶هزار و ۱۴۳واحدی قرار گرفت. در این بین شاخص کل فرابورس نیز که معیار مناسبی برای بررسی وضعیت سهام مختلف فرابورسی است، حدود ۰.۷۸درصد سرخ‌پوش شد و در سطح ۲۱هزار و ۸۶۰واحدی کار خود را به اتمام رساند.
  • شروط نجات بورس

    محمد غفوری/کارشناس بازار سرمایه
    ادامه‌دار شدن روند نزولی بورس ۱۴۰۳ که حالا به ۵۳ روز رسیده یادآور روزهای تلخ بعد از مرداد ۹۹ است. این موضوع باعث شده اهالی بازار سهام به مقایسه سال‌های بعد از آن و شرایط کنونی بورس بپردازند. بعد از سقوط بورس در مرداد ۹۹ بورس‌بازان هرگز رنگ آرامش را ندیدند و با وجود گذشت حدود ۴سال شاخص کل زیر قله ۹۹ قرار دارد. البته دلایل گوناگونی را می‌توان به عنوان اصلی‌ترین متهمان فرسایشی شدن دوره رکودی در این بازار مطرح کرد که به فرار سرمایه‌ها منجر شده است.
  • تغییر شکل نامطلوب بورس چین

    محدثه علیزاده: نشریه اکونومیست در آخرین شماره خود به وضعیت فعلی بورس چین پرداخته و از تغییرات نامطلوب فضای سرمایه‌گذاری در آن پرده برداشته‌است. به گزارش این نشریه، رشد ۱۳‌درصدی این بازار در ماه‌های اخیر به دلیل ورود بالای سرمایه توسط صندوق‌های تثبیت بوده و سیاست‌های محدودکننده سازمان بورس و اوراق‌بهادار این کشور در رابطه با عرضه‌های اولیه، به‌جای کمک به بهبود قیمت سهام این کشور به کاهش جریان سرمایه در بازار ختم شده‌است.
  • نسیم ملایم برای بورس

    عاطفه چوپان: جلسه هیات‌مدیره سازمان بورس و اوراق‌بهادار ۲خروجی مثبت برای بورس در روزهای انتهایی بهار داشت. اول اینکه با پیشنهاد بورس تهران مبنی‌بر تمدید مهلت یکساله شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا جهت خروج از ماده‌۱۴۱ قانون تجارت موافقت شد. دوم اینکه مقرر شد دامنه‌نوسان معاملات در کلیه بازارها به استثنای بازار پایه از تاریخ ۱۴۰۳.۴.۹ به مثبت و منفی ۶ تغییر کند. بازار سرمایه هفته‌هاست منتظر چند خبر مثبت است که وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس اوایل خردادماه از آن خبر داده بودند.
  • بورس در انتظار مناظره‌های انتخاباتی

    دنیای اقتصاد-علی عبدالمحمدی: در جریان معاملات روز گذشته بورس تهران، شاخص کل افت ۰.۶۸ درصدی را تجربه کرد و نماگر هم‌وزن نیز با افت ۰.۴۹ درصدی همراه شد. ارزش معاملات خرد بازار سهام که شامل سهام و حق‌تقدم می‌شود، در روز گذشته رقم ۳‌هزار و ۲۱۹ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین روز گذشته، ۴۸۷ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد. معاملات صندوق‌های اهرمی نیزدیروزبا تداوم صف فروش این صندوق‌ها همراه شد.
  • ریسک بزرگ بورس

    دنیای اقتصاد: در نخستین روز کاری هفته، بورس چهره یک روز منفی را نمایان کرد. بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته شاهد عقب‌نشینی شاخص کل بود. در بازار دیروز معامله‌گران در حالی فعالیت خود را شروع کردند که محدودیت دامنه نوسان به روز پانزدهم رسید. این در حالی است که تداوم محدودیت مذکور در کنار سایر مشکلات نگرانی جدی را در میان فعالان بازار سرمایه ایجاد کرده است. در این شرایط دیروز شاخص کل بار دیگر با محوریت نمادهای شاخص‌ساز شاهد عقب‌نشینی۰.۶۹درصدی بود.
  • دوئل بورس با ابهامات

    امیرحسین جنانی/کارشناس بازار سرمایه
    در واپسین روزهای خردادماه بازار فاصله بسیاری تا بازگشت اعتماد دارد. شاید بتوان منشا این موضوع را در شعارها و وعده‌های محقق‌نشده پیدا کرد که نمی‌گذارد اعتماد به بازار برگردد. علاوه بر این مسائل، بازار همچنان با مشکلات دیگری نیز دست‌به‌گریبان است. این وضعیت سبب شده شرایط بورس برای بازگشت به تعادل پیچیده شود. به عنوان مثال اکنون یکی از مشکلات مهم که صنایع در تابستان با آن درگیر هستند، مشکل برق است. به نظر می‌رسد با رسیدن روزهای گرم تابستان این مشکل مجددا تشدید شود و اثرات منفی بر سود شرکت‌ها بگذارد. وضعیت بازار سهام نشانگر این است که بازار در‌حال‌حاضر به جایی رسیده که توان پایین رفتن نداشته ولی خریدار قوی هم وجود ندارد و تلاش بازار‌ساز برای حفظ تعادل و بازگشت اعتماد به تابلوهای معاملاتی تاکنون به جایی نرسیده است.
  • سقوط ادامه‌دار

    پیمان شوریابی/کارشناس بازار سرمایه
    روز گذشته نخسیتن روز منفی بورس در هفته جاری معاملاتی در حالی به ثبت رسید که سه شاخص اصلی بازار سقوط ناامیدکننده‌ای را تجربه کردند. در این بین شاخص اصلی بورس با افت ۰.۶۹درصدی در سطح ۲میلیون و ۶۱هزار واحدی قرار گرفت. افت ۱۴هزار و ۲۲۶واحدی شاخص کل در حالی به وقوع پیوست که نماگر هموزن با سقوط ۰.۴۹درصدی روبه‌رو شد و در سطح ۶۶۹هزار و ۶۷۳واحدی قرار گرفت. در این بین شاخص کل فرابورس نیز که معیار مناسبی برای بررسی وضعیت سهام مختلف فرابورسی است، حدود ۰.۷۹درصد سرخ‌‌پوش شد و در سطح ۲هزار و ۳۱واحدی کار خود را به اتمام رساند.
  • مذاکرات سازمان بورس با وزارت نیرو

    سنا: مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، به مذاکرات سازمان بورس با وزارت نیرو برای کاهش ریسک قطعی برق صنایع در تابستان اشاره کرد و گفت: شفاف‌سازی و توضیح دقیق نحوه مدیریت مصرف برق از جمله موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. مجید عشقی به لزوم اتخاذ تدابیر لازم از سوی وزارت نیرو برای کاهش ریسک احتمالی قطعی برق واحدهای تولیدی و آثار آن بر بازار سرمایه اشاره کرد.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر