شماره روزنامه ۶۱۸۷
|

گفت وگوی ویدئویی با خبرنگار گروه بورس روزنامه دنیای‌اقتصاد؛

دنیای اقتصاد: شاخص بورس تهران پس از ورود قوی به کانال ۲.۸میلیونی، انگیزه‌هایی برای ادامه روند پررونق بازار به وجود آورده و البته نشانه‌هایی نیز از این موضوع به چشم می خورد.

ارزش معاملات صندوق‌های اهرمی رکورد زد؛

دنیای اقتصاد: در آخرین روز معاملاتی هفته جاری، صندوق‌­های طلا با ورود پول روبه رو شدند و رکورد ارزش معاملات صندوق­‌های اهرمی نیز شکسته شد. همچنین برای دومین روز متوالی ارزش معاملات صندوق­‌های بخشی در ارقام بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ثبت رسید.

    چهارشنبه، ۰۵ دی ۱۴۰۳
  • گفت وگوی ویدئویی با خبرنگار گروه بورس روزنامه دنیای‌اقتصاد؛

    نشانه هایی از رونق پایدار بورس

    دنیای اقتصاد: شاخص بورس تهران پس از ورود قوی به کانال ۲.۸میلیونی، انگیزه‌هایی برای ادامه روند پررونق بازار به وجود آورده و البته نشانه‌هایی نیز از این موضوع به چشم می خورد.
  • گزارش دنیای اقتصاد از کدال؛

    برآورد سود ۷هزار میلیاردی یک عرضه ­اولیه

    دنیای اقتصاد: در روز جاری افشاهای متعددی از شرکت­‌های بورسی در سامانه کدال قرار گرفت. شرکت داده پردازی ایران از شرکت خود در مناقصه بانک ملی خبر داد. در این بین شرکت «زدشت» از توزیع ۲۵تن شیرخام و ۳تن شیر پاستوریزه به پرسنل فروش خود خبر داد.
  • ارزش معاملات صندوق‌های اهرمی رکورد زد؛

    اشتیاق خرید در صندوق‌های طلا

    دنیای اقتصاد: در آخرین روز معاملاتی هفته جاری، صندوق‌­های طلا با ورود پول روبه رو شدند و رکورد ارزش معاملات صندوق­‌های اهرمی نیز شکسته شد. همچنین برای دومین روز متوالی ارزش معاملات صندوق­‌های بخشی در ارقام بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ثبت رسید.
  • میانگین هفتگی ارزش معاملات کاهش یافت؛

    آلارم احتیاط در بورس؟

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در روز چهارشنبه ۵ دی‌ماه، با ثبت رشدی اندک به میانه کانال ۲.۸ میلیون واحد نزدیک شد. همچنین در این روز، ارزش معاملات خرد(سهام و حق تقدم) به بیش از ۱۲ همت رسید؛ اما با این حال، میانگین هفتگی این پارامتر از کاهش اعداد و ارقام حکایت می‌کند.
  • «دنیای اقتصاد» در پادکست «تریبون بورس» بررسی کرد؛

    بورس روی موج صعود

    دنیای اقتصاد: امروز ۵ دی ۱۴۰۳ بورس تهران روز آرامی را پشت سر گذاشت و پرونده شاخص کل در نخستین هفته دی ماه با سبز پوشی بسته شد.
  • روند هفتگی معاملات بازار مشتقه بررسی شد؛

    افت ده درصدی میانگین ارزش معاملات؛ آیا بورس منتظر اصلاح است؟

    دنیای اقتصاد: در آخرین روز معاملاتی هفته، ارزش کل معاملات بازار آپشن از ۶۹۷ میلیارد تومان روز گذشته به ۶۶۳ میلیارد تومان رسید و افت ۴.۸۸ درصدی داشت و در عین حال، میانگین ارزش معاملات در هفته گذشته حدود ۶۵۷ میلیارد تومان بود و در هفته جاری نیز این رقم به ۵۹۳ میلیارد تومان رسید. به تعبیر دیگر، میانگین ارزش معاملات در هفته جاری نسبت به هفته گذشته، افت ۹.۶۷ درصدی را به ثبت رساند.
  • پرونده بازار سهام با سبزپوشی بسته شد؛

    هفته ۷ درصدی بورس

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در جریان داد و ستدهای آخرین روز معاملاتی هفته جاری با ورود پول قوی و دست‌به‌دست شدن قابل‌توجه سهام، کار خود را پایان داد.شاخص سهام در روز چهارشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و با رشد ۰.۰۶ درصدی در محدوده دو میلیون و ۸۴۸ هزار واحد آرتم گرفت.
  • گزارش دنیای اقتصاد از میانه معاملات؛

    امداد خودروسازان به بورس تهران؛ موج تقاضا در نمادهای شاخص ساز

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در آخرین روز هفته اول زمستان روند معاملاتی متفاوتی را تجربه کرد. در ۱۵دقیقه ابتدایی تمامی نماگرهای بازار سهام همچون روزهای گذشته بر مدار مثبت قرار گرفتند و با افزایش همراه شدند.
  • از صعود بی‌وقفه تا سناریوی «اصلاح»؛

    نبض تند بورس

    دنیای اقتصاد: عبور شاخص سهام از کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد، یک سیگنال نگران کننده را مخابره می‌کند. آیا زمان استراحت بورس تهران فرا رسیده است؟
  • نمادهای کوچک و متوسط، به‌خوبی در بازار سهام ظاهر شدند؛

    هجوم برای عبور از کانال ۲.۸میلیونی

    شاخص‌کل بورس تهران موفق شد در دقایق ابتدایی، پرقدرت از مرز۲.۸میلیون واحد عبور کند، به‌طوری‌که در پایان نماگر اصلی بازار سهام، در نیمه کانال مذکور متوقف شد. ارزش معاملات خرد با احتساب صندوق‌های سهامی نیز همچنان بالای ۱۰همت است. ارزش دادوستدهای بازار در روز معاملاتی سه‌شنبه از ۱۴هزار ‌میلیارد‌تومان عبور کرده‌است. همچنین بیش از ۵۰۰میلیارد‌تومان پول حقیقی نیز وارد گردونه معاملات بازار سهام شده‌است.
  • کارشناسان چالش‌ها و فرصت‌های بازار را بررسی کردند؛

    بندبازی بورس در مرز ۳ میلیونی

    بازار سرمایه در روزهای اخیر با چالش‌های گوناگونی مواجه بوده است که هرکدام به‌نوعی مسیر پیش‌روی شاخص را تحت‌تاثیر قرار دادند. رشد تدریجی شاخص کل و نزدیک شدن به مرز ۳میلیون‌واحدی از یک سو، امیدها به ادامه روند صعودی را زنده نگه داشته و از سوی دیگر، ابهامات موجود در خصوص متغیرهای کلان اقتصادی و سیاست‌های دولت، فضای بازار را با نوعی تردید روبه‌رو کرده است. در این میان نرخ ارز همچنان یکی از اصلی‌ترین متغیرهایی است که بازار به آن واکنش نشان می‌دهد.
  • کارنامه رئیس هفتم بورس بررسی شد

    بازدهی ۱۰۰روزه بورس

    در ۱۰۰ روز اول سکانداری حجت‌الله صیدی بر سازمان بورس، شاخص کل رشد ۳۶درصدی را تجربه کرده است. محدود کردن به موقع دامنه نوسان در زمان اوج ریسک‌های منطقه‌ای، تغییر نرخ دلار موثر بر صنایع و بازگشت اعتماد به بازار، سه اقدام مهمی است که در دوران ریاست صیدی به وقوع پیوسته است.
  • نبرد سنگین در بورس؛

    شاخص‏‏‏‏‏‏‌سازان در ‌برابر بازیگران کوچک

    بازار سرمایه، به‌ویژه در اقتصادهایی با نوسانات شدید، به عرصه‌‌‌‌‌‌‌ای برای رقابت میان سهام شاخص‌‌‌‌‌‌‌ساز و شرکت‌های کوچک‌‌‌‌‌‌‌تر تبدیل شده‌است. در این میان، جایگاه سهام شاخص‌‌‌‌‌‌‌ساز که عمدتا متعلق به شرکت‌های بزرگ و صنایع مادر مانند پتروشیمی، فلزات اساسی، بانک‌ها و خودرو است، در تعیین مسیر کلی بازار غیرقابل‌انکار است، اما این تسلط، به‌معنای نبود فرصت برای سهام کوچک و متوسط نیست؛ بلکه رقابت میان این دو گروه، سرنوشت بازار و سرمایه‌گذاران را رقم می‌زند.
  • بورس گرام

    شرایط فعلی برای عرضه‌های بزرگ مناسب است؟

    دنیای‌اقتصاد- محمد نعمت‌زاده: بورس سه‌شنبه با رشد بیش از ۴۷‌هزار‌واحدی شاخص‌کل و افزایش ۱.۰۱‌درصدی در شاخص هموزن به پایان رسید. بازار در این روزها لحظات داغی را سپری می‌کند و تاکنون صرفا اصلاح زمانی تجربه‌کرده اما اصلاح قیمتی نداشته‌است.
  • یادداشت

    علل رشد اخیر بورس و کارکرد اصلی بازار

    خوشبختانه در هفته‌های گذشته بازار سهام توانست قسمتی از عقب‌ماندگی خود نسبت به سایر کلاس‌های دارایی را در محیط تورمی اقتصاد کشور جبران کند. از اواسط فصل پاییز چند عامل مختلف منجر به رشد قیمت و حجم معاملات شد که در این یادداشت به آنها اشاره می‌کنم و به اهمیت توجه به یکی از کارکردهای اصلی بازار سرمایه می‌پردازم.
  • ترامپ‌هراسی بورس‌بازان

    سه محرک تعدیل سیاستگذاری‌های اقتصادی، پایان ارز نیما و ارزندگی بورس، جهش ۴۹درصدی شاخص سهام از ابتدای آبان‌ماه را به دنبال داشت. این رشد به‌طور عمده از جانب صنایع بزرگی همچون فلزات، شیمیایی و خودروسازان صورت گرفت. رشد نسبتا مناسب قیمت دلار آزاد و به موازات آن شکل‌گیری انتظارات تورمی در بازارهای طلایی، همراه با خوش‌بینی سهامداران نسبت به تعدیل فضای منفی حاکم بر بورس، شرایطی را به وجود آورده که براساس اظهارات کارشناسان می‌تواند به صعود قدرتمند در این بازار بینجامد.
    پنجشنبه، ۰۶ دی ۱۴۰۳
  • ارزش معاملات از۲۰هزار ‌میلیارد‌تومان عبور کرد

    استراتژی بزرگان بورسی

    بزرگان بورسی در صدر تقاضای معامله‌گران قرار دارند. بررسی‌های آماری نشان می‌دهد صندوق‌های اهرمی با ارزش معاملاتی بیش از ۵هزار میلیارد تومان، ۲۵درصد از ارزش بازار را تشکیل می‏دهند. این صندوق‌ها از کف قیمتی آبان‏ماه بازدهی ۲برابری نسبت به نماگر اصلی را به ثبت رساندند.
  • چه شرکت‌هایی شایسته عرضه‌شدن در بازار سرمایه هستند؟

    برخی از شرکت‌ها برای طرح‌های توسعه‌‌‌‌‌ای و طرح‌های توجیهی اقدام به تامین مالی از طریق بازار سرمایه به‌جای تامین مالی از طریق بانک می‌کنند. پیش از عرضه‌شدن شرکت‌ها در بازار سرمایه باید به میزان و اهداف تامین مالی توجه شود.
  • کارشناسان معتقدند بازار سرمایه زمستان پر باری پیش‌رو دارد

    داستان بورس به چرخش نقدینگی رسید

    بازار سرمایه پس از دو ماه رشد چشمگیر در پاییز، در آستانه تغییراتی در جریان نقدینگی قرار گرفته‌است. تحلیلگران احتمال می‌دهند در کنار افزایش ارزش معاملات، شاهد چرخش سرمایه به سمت سهام کوچک‌‌‌‌‌‌تر و اصلاح‌‌‌‌‌‌شده که قیمت‌های کم‌‌‌‌‌‌ریسک‌تری برای آغاز سهامداری دارند، خواهیم بود. در هفته‌های اخیر، روند دست‌‌‌‌‌‌به‌‌‌‌‌‌دست‌شدن سهام و جابه‌‌‌‌‌‌جایی نقدینگی میان گروه‌های مختلف بازار، به‌ویژه در نمادهای شاخص‌‌‌‌‌‌ساز و هموزن، بر جریان کلی معاملات تاثیرگذار بوده و حالا به‌نظر می‌رسد با ورود به دی‌‌‌‌‌‌ماه، بازار همچنان با روندی متعادل و با چشم‌‌‌‌‌‌انداز رشد مواجه باشد.