شماره روزنامه ۶۱۹۹
|

«دنیای اقتصاد»حرکت شاخص‌ها در هفته آخر دی را بررسی کرد؛

دنیای اقتصاد: بورس تهران در هفته سوم دی‌ماه با روند مثبتی همراه بود و در نهایت شاخص هم‌وزن پس از چندین هفته، توانست در رقابت با شاخص کل به خوبی ظاهر شود.

رشد ۴۹‌درصدی شاخص‌کل بورس از کف دوم آبان؛

معاملات بورس تهران در هفته گذشته با رشد نماگرهای سهامی در مقیاس هفتگی پیگیری شد. هردو شاخص‌کل و هموزن در قله تاریخی خود قرار دارند و ارقام تجربه‌‌‌‌‌‌‌‌شده برای این شاخص‌ها در هفته گذشته، هیچ‌گاه تجربه نشده بود. در معاملات هفته قبل دو شاخص‌کل و هموزن هر پنج روز معاملاتی هفته را سبزپوش بودند و با…

    جمعه، ۲۱ دی ۱۴۰۳
  • «دنیای اقتصاد»حرکت شاخص‌ها در هفته آخر دی را بررسی کرد؛

    بورس در آستانه رکورد جدید؟

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در هفته سوم دی‌ماه با روند مثبتی همراه بود و در نهایت شاخص هم‌وزن پس از چندین هفته، توانست در رقابت با شاخص کل به خوبی ظاهر شود.
    پنجشنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۳
  • رشد ۴۹‌درصدی شاخص‌کل بورس از کف دوم آبان؛

    هفته به یاد ماندنی برای شاخص هم‌وزن

    معاملات بورس تهران در هفته گذشته با رشد نماگرهای سهامی در مقیاس هفتگی پیگیری شد. هردو شاخص‌کل و هموزن در قله تاریخی خود قرار دارند و ارقام تجربه‌‌‌‌‌‌‌‌شده برای این شاخص‌ها در هفته گذشته، هیچ‌گاه تجربه نشده بود. در معاملات هفته قبل دو شاخص‌کل و هموزن هر پنج روز معاملاتی هفته را سبزپوش بودند و با افزایش ارتفاع همراه شدند. در معاملات هفته گذشته شاخص‌کل با رشد ۵.۶۱‌درصدی همراه شد و به میانه‌های کانال ۲‌میلیون و ۹۰۰‌هزار‌واحدی رسید.
  • چراغ‌سبز بانک‌مرکزی به بازار سرمایه؛

    پازل رشد بورس کامل شد

    بازار سرمایه ایران در هفته‌های اخیر شاهد تحرکات مثبتی بوده‌است که امیدها را برای بازگشت به دوران رونق تقویت کرده‌است. شاخص‌کل بورس در آستانه سه‌میلیونی‌شدن است و به‌نظر می‌رسد که ارزش معاملات خرد بالای ۱۰‌هزار‌ میلیارد‌تومان، تثبیت‌شده باشد و بر این اساس روند صعودی در حال تقویت است، اما نقطه اوج این تحولات، اقدام بانک‌مرکزی در تزریق بی‌سابقه نقدینگی و کاهش نرخ بهره است که به‌عنوان قطعه پایانی پازل رشد بورس، شرایط را برای ادامه این مسیر هموارتر کرده‌است.
  • بازار در موقعیت نگران‌‌‌‌‌‌کننده قرار ندارد

    بازار سرمایه در آخرین روز معاملاتی هفته سوم دی‌‌‌‌‌‌ماه، بیش از ۲۲‌هزار واحد در شاخص‌کل و بیش از ۱۲‌هزار واحد در شاخ هموزن رشد به‌ثبت رساند و این دو شاخص به ترتیب ۰.۷۷‌درصد و ۱.۳۶‌درصد رشد داشته‌‌‌‌‌‌.
    چهارشنبه، ۱۹ دی ۱۴۰۳
  • وضعیت صندوق‌های بازار سرمایه بررسی شد؛

    "نه" معامله‌گران به طلا

    دنیای اقصاد آنلاین: در معاملات روز چهارشنبه ، نرخ دلار آزاد وارد کانال ۸۱ هزار تومان شد و شاخص‌­های سهامی نیز به حرکت خود در مسیر صعودی ادامه دادند.
  • «دنیای اقتصاد» در پادکست «تریبون بورس» بررسی کرد؛

    تیر نوسانگیران به سنگ خورد؟

    دنیای اقتصاد: هیجان دامن بورس‌بازان را گرفته است. مدتی است که حقیقی‌های بازار رفتاری متفاوت نسبت به ماه‌های قبل خود نشان می‌دهند. این موضوع می‌تواند سیگنالی جدید مبنی بر بازگشت اعتماد به صحنه معاملات سهامی را مخابره کند.
  • رشد ۵۰ درصدی بورس در ۵۶ روز؛

    حرکت بورس با علامت دلار

    دنیای اقتصاد: بورس تهران هر پنج روز معاملاتی هفته جاری را بر مدار صعودی حرکت کرد و با وجود برتری شاخص هم­‌وزن نسبت به شاخص کل در چهار روز اخیر، بررسی بازدهی نماگرهای سهامی از کف تجربه شده در دوم آبان نشان می‌­دهد؛ همچنان شاخص کل در ترازوی بازدهی عملکرد بهتری را به ثبت رسانده است.
  • جدال شاخص‌ها ادامه دارد؛

    رفتار زیگزاگی بورس‌بازان

    دنیای اقتصاد: داد و ستدهای بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته با فشار عرضه در نمادهای بزرگتر آغاز شد. همین موضوع شرایطی را رقم زد تا نماگر اصلی بورس اندکی از رشد روزانه خود را از دست بدهد. این در حالی این که در طرف مقابل تحرکات مثبت در نمادهای کوچک و متوسط بازار مشهود بود.
  • چرا بازگشایی دامنه‌نوسان برای بازار سهام ضرورت دارد؟

    ورود بورس به کانال ۲.۹

    شاخص‌کل بورس تهران، با رشد ۵۰هزار‌واحدی موفق شد برای اولین‌بار در کانال ۲.۹میلیون واحد حضور یابد. این درحالی است که همچنان شاخص هموزن با شتاب بیشتری در حال حرکت به سمت تارگت‌‌‌‌‌های خود است. این نماگر ثانویه با افزایش ارتفاع ۲درصدی، کانال جدید ۹۰۰هزار‌واحدی را فتح کرد. درحالی نماگر اصلی بورس فاصله ۳درصدی با محدوده ۳میلیون واحد دارد که همچنان ارزش معاملات بالای ۲۰هزار‌میلیارد‌تومان تثبیت نشده‌است.
  • عوامل موثر بر آینده روند نماگرها بررسی شد؛

    در آن سوی مرزهای شاخص

    بازار سرمایه روز سه‌شنبه در ادامه روند روزهای گذشته، شاهد اقبال بیشتر نقدینگی از نمادهای بزرگ به سمت نمادهای کوچک‌تر بود. این حرکت به دلیل جا ماندن سهام کوچک‌تر در رشدهای اخیر و جذابیت نسبی این نمادها برای سرمایه‌گذاران شکل گرفته است.
  • عملکرد شاخص ۵۰ شرکت فعال بررسی شد؛

    نمایندگان آماری بورس

    شاخص‌‌‌‌ها از ابزارهای کلیدی برای تحلیل و ارزیابی بازار سرمایه هستند و به تحلیلگران و سرمایه‌گذاران کمک می‌کنند تا روندهای گذشته و حال بازار را بهتر درک کرده و براساس آن، پیش‌‌‌‌بینی دقیق‌‌‌‌تری از آینده ارائه دهند. در این میان، شاخص ۵۰شرکت فعال‌‌‌‌تر به‌‌‌عنوان یکی از شاخص‌‌‌‌های مهم بازار سرمایه شناخته می‌شود و می‌تواند اطلاعات مهمی درباره وضعیت کلی بازار ارائه دهد.
  • حرکت مطمئن روی ریل صعود؟

    بورس تهران در معاملات دیروز هم مسیر صعودی را تجربه کرد. گرچه سهام در شرایط کنونی مسیر صعودی را تجربه می‌کند اما همچنان امید بسیاری به آینده این بازار است. بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد می‌توان کسب بازدهی دلخواه را در آینده انتظار داشت. هیجان خرید دامن حقیقی‌های بورس را گرفته؛ مدتی است که سهامداران خرد دست از «احتیاط حداکثری» در سمت تقاضای موثر برای خرید سهام برداشته‌اند. به همین دلیل شاهد ورود سرمایه‌گذاران به صفوف خرید معاملاتی هستیم که در هفته‌های اخیر به پارامتری اثر‌گذار در رفتار سرمایه‌گذاران تبدیل شده است.
  • شروع رالی نمادهای کوچک

    بازار روز سه‌شنبه قدرت خوبی از خود در ادامه روز گذشته نشان‌داد. در بورس دوشنبه در انتهای زمان بازار رنج مثبتی مشاهده شد که بازار پر رونق چهارمین روز معاملاتی هفته را مخابره می‌کرد.
  • نماگرها همچنان مشغول سقف‌زنی هستند؛

    عرض‌اندام بورس برای موج دوم صعودی

    بازار سرمایه در روزهای اخیر با رشد چشمگیری همراه بوده و سیگنال‌های مثبتی از بازگشت اعتماد و ورود نقدینگی به این بخش حیاتی اقتصاد ایران به‌چشم می‌خورد. شاخص‌کل بورس با عبور از مرز ۲.۹میلیون واحد، رکوردی تازه ثبت کرد و ارزش معاملات خرد به بیش از ۱۲‌هزار ‌میلیارد‌تومان رسید. این ارقام نشان‌دهنده تقویت جریان نقدینگی و افزایش مشارکت حقیقی‌‌‌‌‌‌‌ها در بازار است.
    سه‌شنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۳
  • «دنیای اقتصاد» در پادکست «تریبون بورس» بررسی کرد؛

    ۳ درصد تا کانال ۳ میلیونی

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در معاملات روز سه‌شنبه نظاره گر ورود هر دو شاخص اصلی این بازار به سطوح تاریخی بود.
  • عملکرد صندوق‌های بازار سرمایه بررسی شد؛

    کشمکش بر سر پول

    دنیای اقتصاد: در معاملات روز سه‌شنبه، نرخ دلار آزاد به نوسان خود در کانال ۸۰ هزار تومان ادامه داد؛ بورس کانال شکنی کرد و در بازار سهام ارزش معاملات ۱۲ هزار میلیارد تومانی به ثبت رسید.
  • «دنیای اقتصاد»گام بعدی شاخص۲.۹ میلیونی را بررسی کرد؛

    فوران آدرنالین در بورس

    دنیای اقتصاد: بورس تهران در روز سه‌شنبه با رشد نماگرهای سهامی همراه شد. همانند معاملات روز قبل، شاخص هموزن توانست رشد بیشتری نسبت به شاخص کل به ثبت برساند که این موضوع حاکی از توجه اهالی بازار سهام به نمادهای کوچک است.
  • شاخص‌ها به منطقه امن وارد شدند؟

    کانال‌شکنی بورس در ۳۰ دقیقه

    دنیای اقتصاد: بورس تهران از همان دقایق ابتدایی معاملاتی روز سه‌شنبه سراسر سبزپوش شد و برخلاف روز دوشنبه از همان لحظه آغاز معاملات، تمامی شاخص‌های بازار سرمایه بر مدار مثبت قرار گرفتند و بورس‌بازان را شوکه کردند.
  • شاخص‌های بازار سرمایه رکورد زدند؛

    محرک بورس ۳ میلیونی

    شاخص‌های بورس تهران به حرکت خود در مسیر صعودی ادامه می‏دهد و پرواز نماگرهای سهامی در سطوح تاریخی نیز تداوم دارد. در معاملات دیروز، شاخص هموزن رشد بیشتری را نسبت به شاخص کل به ثبت رساند که این موضوع حاکی از توجه اهالی بازار به سهام کوچک و باارزش پایین است. از سوی دیگر فاصله نرخ دلار مبادله‌ای با نرخ دلار بازار آزاد به حدود ۲۰درصد رسیده است. با توجه به شرایط بنیادی حاکم بر بازار سهام، رسیدن شاخص به اهداف جدید دور از دسترس نیست.
  • ثبت قله جدید توسط شاخص هموزن چه معنایی دارد؟

    سهام کوچک روی بورس

    حرکت بورس تهران در مسیر صعودی ادامه‌دار است و نماگرهای سهامی در قله‌های تاریخی به حرکت خود ادامه می‌دهند. در جریان معاملات روز گذشته بورس تهران شاخص‌کل با رشد ۰.۱۴‌درصدی همراه شد و به سطح ۲‌میلیون و ۸۷۲‌هزار‌واحدی رسید. شاخص هموزن نیز ۱.۱۶‌درصد بر ارتفاع خود افزود و به سطح تاریخی ۸۸۷‌هزار‌واحدی رسید.
  • بازیگران ناشناخته؛ ستاره‌‌‌‌‌‌های امروز بورس

    بازار سرمایه روز گذشته شاهد تحولی مهم بود؛ درحالی‌که گروه‌های بزرگی مانند بانکی و پالایشی به استراحت رفتند، تمرکز معامله‌گران به سمت نمادهای کوچک و متوسط جلب شد. از سوی دیگر، ورود تقاضای تازه به گروه‌های غذایی، زراعی و دارویی به تنوع بیشتر معاملات کمک کرد. این روند همراه با ارزش معاملات بالا که حدود ۱۳‌هزار ‌میلیارد ‌تومان بود، نشان از اعتماد سرمایه‌گذاران به روند صعودی بازار دارد، اما این تغییرات چه معنایی برای آینده بازار دارد؟ و چگونه می‌توان از فرصت‌های موجود بهره‌برد؟
  • سرعت‌‌‌‌‌‌گیرهای مسیر ۴۰۰‌میلیارد دلاری

    رئیس سازمان بورس و اوراق‌بهادار درمیان صحبت‌های خود به کرات به قله ۴۰۰‌میلیارد دلاری برای ارزش بازار اشاره کرده‌است. برخی از کارشناسان رسیدن به این قله را قابل‌دسترس و برخی دیگر نیز رسیدن به آن را منوط به فراهم‌شدن یک اقتصاد بازار آزاد و حذف مداخلات قیمتی برای شرکت‌ها می‌دانند.