«بهپاک» در انتظار پذیرش در بازار فرابورس
گروه بنگاهها: گزارش مالی اخیر شرکت صنعتی بهپاک نشان میدهد که بهرغم رکود حاکم بر صنعت روغنکشی، این شرکت توانسته است بخش عمده بودجه سال مالی ۹۴ را پوشش دهد و برای چندمین سال متوالی، سودآوری قابل توجه داشته باشد.
این شرکت اما بهرغم تلاشهای چند باره مدیران آن برای ورود به بازار فرابورس، هنوز موفق به درج نماد خود در تابلوی فرابورس نشده است. علیرضا شریفی مدیرعامل شرکت بهپاک در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» در این باره گفت: متاسفانه تلاشهای ما برای ورود به تابلوی فرابورس بیفایده مانده است و انگیزه تلاش بیشتر از بین رفته است.
گروه بنگاهها: گزارش مالی اخیر شرکت صنعتی بهپاک نشان میدهد که بهرغم رکود حاکم بر صنعت روغنکشی، این شرکت توانسته است بخش عمده بودجه سال مالی ۹۴ را پوشش دهد و برای چندمین سال متوالی، سودآوری قابل توجه داشته باشد.
این شرکت اما بهرغم تلاشهای چند باره مدیران آن برای ورود به بازار فرابورس، هنوز موفق به درج نماد خود در تابلوی فرابورس نشده است. علیرضا شریفی مدیرعامل شرکت بهپاک در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» در این باره گفت: متاسفانه تلاشهای ما برای ورود به تابلوی فرابورس بیفایده مانده است و انگیزه تلاش بیشتر از بین رفته است.وی افزود: بهرغم عملکرد مطلوب شرکت، هیات پذیرش فرابورس، اصرار بر ممانعت از ارتقای بهپاک از بازار توافقی پایه به تابلوی فرابورس دارد. شریفی دلایل هیات پذیرش مبنی بر عدم پذیرش بهپاک در بازار فرابورس را غیرمنطقی عنوان کرد و افزود: پس از گذشت ۳ ماه از پاسخ این شرکت به دلایل هیات پذیرش، این استدلال همچنان از سوی اداره نظارت بر ناشران سازمان بورس، بدون پاسخ باقی مانده است و هیچ کس پاسخگو نیست. وی ادامه داد: سهامداران بهپاک نیز همواره اصرار به معامله سهام خود در بازار فرابورس دارند و این موضوع موجب بروز نارضایتی در میان سهامداران شده است. مدیرعامل بهپاک، فروش سال مالی منتهی به آذرماه ۹۴ را بیش از ۴ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: فروش شرکت در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۲ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: سود عملیاتی بهپاک نیز با ۲۴ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است.شریفی همچنین با اعلام اینکه سود خالص بهپاک در سال مالی منتهی به پایان آذرماه ۹۴ با ۷۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته به حدود ۲۴۰ میلیارد ریال رسیده است، اظهارکرد: این سود بهرغم تحمل ۲۹۰ میلیارد ریال هزینه مالی محقق شده و این هشتمین سال متوالی است که شرکت از سودآوری قابل توجه برخوردار است.به گفته مدیرعامل شرکت بهپاک، شرکتهای فرعی گروه صنعتی بهپاک از ابتدای سال مالی جاری متوقف شدهاند و تمامی فعالیتهای شرکت در قالب شرکت اصلی انجام خواهد شد.
ارسال نظر