خودرو، واسطهگریهای مالی و دباغی در صدر جدول بالاترین بازدهی در بورس
بررسی وضعیت صنایع بورسی از آغاز امسال نشان میدهد که در این مدت به دلیل روند ریزشی بورس و افت قیمتها، ۲۷ صنعت بورسی با بازدهی منفی مواجه شده و تنها ۱۰ صنعت بازدهی مثبت کسب کردهاند. به گزارش «ایسنا»، در کنار رشد نسبی بازارهای موازی، بازار سرمایه از ابتدای سال تاکنون نتوانسته بازدهی مثبتی را به نمایش بگذارد و به دلیل ابهامات گسترده سیاسی و اقتصادی بازدهی منفی ۵ درصدی را بهطور متوسط نصیب سهامداران خود کرده است. در وضعیت کنونی که از دیماه سال گذشته آغاز شده و تاکنون نیز ادامه داشته است، تمایل به فروش نسبت به خرید افزایش یافته و سهام اکثر شرکتهای بورسی درگیر هجوم فروشندگان سهام شده است.
بررسی وضعیت صنایع بورسی از آغاز امسال نشان میدهد که در این مدت به دلیل روند ریزشی بورس و افت قیمتها، ۲۷ صنعت بورسی با بازدهی منفی مواجه شده و تنها ۱۰ صنعت بازدهی مثبت کسب کردهاند. به گزارش «ایسنا»، در کنار رشد نسبی بازارهای موازی، بازار سرمایه از ابتدای سال تاکنون نتوانسته بازدهی مثبتی را به نمایش بگذارد و به دلیل ابهامات گسترده سیاسی و اقتصادی بازدهی منفی ۵ درصدی را بهطور متوسط نصیب سهامداران خود کرده است. در وضعیت کنونی که از دیماه سال گذشته آغاز شده و تاکنون نیز ادامه داشته است، تمایل به فروش نسبت به خرید افزایش یافته و سهام اکثر شرکتهای بورسی درگیر هجوم فروشندگان سهام شده است. بر این اساس بررسی عملکرد شرکتهای بورسی نشان میدهد که در سه ماه گذشته صنایعی چون دباغی، سایر واسطهگریهای مالی و خودرو بیشترین بازدهی را کسب کرده و در صدرجدول قرار گرفته است به طوریکه صنعت دباغی با بازدهی ۵۶ درصدی، سایر واسطهگریهای مالی با بازدهی ۳۵ درصدی و خودرو با بازدهی ۱۶ درصدی بیشترین بازدهی را در میان صنایع حاضر در بورس کسب کردهاند. این در حالی است که استخراج سایر معادن با بازدهی هشت درصدی، ارتباطات رادیویی و رایانه هر کدام با بازدهی هفت درصدی، سیمان و اهک با بازدهی پنج درصدی، سایر ماشینآلات و دستگاههای برقی با بازدهی سهدرصدی، لاستیک و پلاستیک با بازدهی ۲ درصدی و شرکتهای چندرشتهای صنعتی با بازدهی یک درصدی از صنایعی هستند که بازدهی مثبتی کسب کرده و در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند. در همین حال، بررسی وضعیت صنایع زیانده بورس از ابتدای سال تاکنون نشان میدهد که صنعت حملونقل با بازدهی منفی ۷۴ درصدی در صدر جدول قرار گرفته است؛ دستگاهها و وسایل ارتباطی با ۳۷ درصد زیان و خدمات فنی و مهندسی با زیان ۲۵ درصدی در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
در این میان صنایع املاک و مستغلات، چاپ، محصولات چوبی و ساخت محصولات فلزی زیان بیش از ۱۰ درصدی را عاید سهامداران کرده و در رتبههای بعدی جای گرفتند.
ارسال نظر