یک تحلیلگر بازار سهام:
رشد بازار ادامه مییابد
یک تحلیلگر بازار سهام مکانیزم اخیر سازمان بورس برای اعتبار دهی به کارگزاران را بهترین اقدام برای مهار روند منفی شاخص ارزیابی و پیشبینی کرد: بازار سهام در روزهای آینده روند مثبت خود را از سر بگیرد. به گزارش خبرگزاری فارس، حسین خزلی خرازی درخصوص نوسانات اخیر بازار سهام، گفت: سازمان بورس و شورای بورس بهعنوان دو رکن مهم میتوانند سیاستهای تنظیم بازار را تدوین و اجرا کنند. وی با اشاره به تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر اینکه کارگزاران میتوانند ۱۰برابر حقوق صاحبان سهام به مشتریان خود اعتبار دهند، تصریح کرد: این یکی از بهترین مکانیزمهایی بود که منجر به تغییر رویه منفی بازار در روزهای اخیر شد و پیشبینی میشود با عملیاتی شدن آن طی روزهای آینده روند مثبت بازار ادامه پیدا کند.
یک تحلیلگر بازار سهام مکانیزم اخیر سازمان بورس برای اعتبار دهی به کارگزاران را بهترین اقدام برای مهار روند منفی شاخص ارزیابی و پیشبینی کرد: بازار سهام در روزهای آینده روند مثبت خود را از سر بگیرد. به گزارش خبرگزاری فارس، حسین خزلی خرازی درخصوص نوسانات اخیر بازار سهام، گفت: سازمان بورس و شورای بورس بهعنوان دو رکن مهم میتوانند سیاستهای تنظیم بازار را تدوین و اجرا کنند. وی با اشاره به تصمیم اخیر سازمان بورس مبنی بر اینکه کارگزاران میتوانند ۱۰برابر حقوق صاحبان سهام به مشتریان خود اعتبار دهند، تصریح کرد: این یکی از بهترین مکانیزمهایی بود که منجر به تغییر رویه منفی بازار در روزهای اخیر شد و پیشبینی میشود با عملیاتی شدن آن طی روزهای آینده روند مثبت بازار ادامه پیدا کند. این کارگزار بازار سرمایه توضیح داد: وقتی طرف عرضه سهام در بازار تقویت میشود، نگرانی در بازار برای سقوط وجود دارد و مسوولان با اعتبار دادن و تامین خطوط اعتباری بانکها به سهامداران کمک کرده و طرف تقاضا را تشدید میکنند. این بهترین مکانیزمی بود که برای تنظیم بازار پیگیری شد. خزلی ادامه داد: این وضعیت باعث شد بازار ما دیروز مثبت شود و طی روزهای آینده نیز به این روند ادامه دهد. وی خاطرنشان کرد: وقتی شاخص بازار سهام به سرعت بالا میرود، همه فعالان بازار اعم از مسوولان، کارگزاران، سهامداران و خبرنگاران خوشحال هستند، اما وقتی ظرف دو ماه شاخص ۱۲ هزار واحد افت میکند، همه توقع دارند مکانیزمهایی وضع شود که جلوی حرکت منفی بازار را بگیرد.
خزلی گفت: این در حالی است که ما در زمان رشد باید طرف عرضه سهام را تقویت میکردیم؛ یعنی سازمان خصوصیسازی، سهم عرضه میکرد یا با افزایش سرمایه و پذیرهنویسی سهم جدید وارد بازار میشد، حال آنکه پولهای وارد شده به بازار صرف خرید سهام موجود بازار شد. وی ادامه داد: حال که بازار به دلیل نگرانی برخی از سهامداران یا هر عامل دیگری در حال ریزش است باید طرف تقاضا را تشدید کرد. خزلی در پاسخ به این پرسش که دلیل ریزش بازار در روزهای اخیر چه بود گفت: بازاری که ظرف ۹ماه ۱۳۰ درصد رشد میکند انتظار ریزش آن وجود دارد و برای این ریزش نیز بهانه پیدا میشود.
ارسال نظر