اخراج ۸۷ شرکت از بورس تهران
شاخص بورس نزولی شد
دنیای اقتصاد- تابستان به پایان رسید، اول مهر رسید، اما تکلیف تابلو چهارمیها مشخص نشد! اینکه فرجام و سرنوشت ۸۹ شرکت بورسی در بازار سرانجام چه شده است، سوال ما از مدیرعامل شرکت بورس است. رحمانی گفت: تنها دو شرکت تقاضا و مدارک خود را برای پذیرش مجدد در تالار فرعی ارائه کردهاند و بیشتر شرکتهای تابلو چهارمی از بورس اخراج خواهند شد.
راهکارهای تحریک تقاضا در بورس
شاخص بورس نزولی شد
دنیای اقتصاد- تابستان به پایان رسید، اول مهر رسید، اما تکلیف تابلو چهارمیها مشخص نشد! اینکه فرجام و سرنوشت ۸۹ شرکت بورسی در بازار سرانجام چه شده است، سوال ما از مدیرعامل شرکت بورس است. رحمانی گفت: تنها دو شرکت تقاضا و مدارک خود را برای پذیرش مجدد در تالار فرعی ارائه کردهاند و بیشتر شرکتهای تابلو چهارمی از بورس اخراج خواهند شد. اخراج ۸۷ شرکت از بازار
مدیرعامل شرکت بورس: فقط دو «تابلو چهارمی» درخواست بازگشت به بازار دادند
گروه بورس - مجید اسکندری: تابستان به پایان رسید، اول مهر رسید، اما تکلیف تابلو چهارمیها مشخص نشد! اینکه فرجام و سرنوشت ۸۹ شرکت بورسی در بازار سرانجام چه شده است، سوال ما از مدیرعامل شرکت بورس است.
دکتر علی رحمانی مدیرعامل شرکت بورس اوراقبهادار میگوید: ما منتظر تصویب دستورالعمل جدیدی هستیم که براساس آن شرایط جدید پذیرش شرکتهای تابلو چهارم و برخورد شرکت بورس با این شرکتها به طور دقیق مشخص خواهد شد.
وی افزود: پیشنویس این دستورالعمل توسط شرکت بورس تهیه و به سازمان بورس ارائه شده است. سازمان نیز این دستورالعمل را در کمیته قوانین و مقررات مطرح کرده و برای تصویب نهایی آن، شرکت و سازمان باید جلسهای مشترک برگزار کنند.
رحمانی ادامه داد: باتوجه به اینکه تاکنون، تنها دو شرکت تقاضا و مدارک خود را برای پذیرش مجدد در تالار فرعی ارائه کردهاند، بیشتر شرکتهای تابلو چهارمی از بورس اخراج خواهند شد.
مدیر عامل شرکت بورس سپس گفت: فرصت شرکتهای تابلو چهارم برای اصلاح ساختار به اتمام رسیده اما تابلوی چهارم باقی خواهد ماند و شرکتهایی که بخواهند به بورس بازگردند، باید تقاضای خود را ارائه کنند که این تقاضاها در هیات پذیرش مطرح خواهد شد.
پدیده «تابلوی چهارم» یکی از تجربیات ایرانی است که مدیران بازار سرمایه ایران برای اصلاح ساختار این بازار به کار بستهاند. از سال گذشته تاکنون تعداد ۸۹ شرکت که با اشکالاتی در ساختار مالی همراه بودند از تابلوهای معاملاتی به تابلوی چهارم تبعید شدند.
از آن زمان تاکنون سهام این شرکتها بهجز تعداد محدودی مورد معامله قرار نگرفته است، بنابراین سهامداران خرد بسیاری که دارایی اندک خود را در سهام شرکتهای یاد شده سرمایهگذاری کرده بودند، با رکود سرمایه و زیان مواجه شدند.
با این وجود، این شرکتها برای اصلاح ساختار خود به رغم تعیین مهلت قانونی قدمی بر نداشته و سازمان بورس نیز برخوردی با آنها نکرده است.
ارسال نظر