عضو هیاتمدیره شرکت بورس اوراق بهادار
شرکتهای سودده وارد بورس میشوند
نمایندگان سازمان خصوصی سازی، بورس اوراق بهادار تهران و شرکتهای مادر تخصصی وزارت نفت، درباره نحوه واگذاری شرکتهای نفتی (مشمول واگذاری موضوع مصوبه هیاتوزیران در ۲۷ تیر۸۶) برنامهریزی و تصمیمگیری کردند.
بر اساس صورتجلسه پایانی این نشست، از ۲۱ شرکت مشمول واگذاری، شرکتهای حفاری شمال، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تبریز، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی بیستون، پتروشیمی فنآوران، پتروشیمی تبریز و پتروشیمی خراسان به روش بورس واگذار خواهند شد.
عرضه سهام ۷ شرکت نفتی در بازار
نمایندگان سازمان خصوصی سازی، بورس اوراق بهادار تهران و شرکتهای مادر تخصصی وزارت نفت، درباره نحوه واگذاری شرکتهای نفتی (مشمول واگذاری موضوع مصوبه هیاتوزیران در ۲۷ تیر۸۶) برنامهریزی و تصمیمگیری کردند.
بر اساس صورتجلسه پایانی این نشست، از ۲۱ شرکت مشمول واگذاری، شرکتهای حفاری شمال، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تبریز، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی بیستون، پتروشیمی فنآوران، پتروشیمی تبریز و پتروشیمی خراسان به روش بورس واگذار خواهند شد. همچنین در خصوص شرکتهای گاز استانهای همدان، سمنان، چهار محال و بختیاری و زنجان، مقرر شد کمیتههای تخصصی بررسی بیشتری انجام دهند تا نحوه واگذاری آنها در ابتدای دی امسال اعلام شود.
ایسنا- شرکتهای آماده واگذاری ابتدا باید اصلاح ساختار شده و از زیان ده بودن خارج شوند تا شرایط ورود به بورس را داشته باشند.
عضو هیاتمدیره شرکت بورس اوراق بهادار، در مورد اصلاح ساختار شرکتهای آماده واگذاری گفت: شرکتهایی باید وارد بورس شوند که از سود مناسبی برخوردار بوده و از ویژگیهای لازم برای پذیرش در بورس برخوردار باشند تا سهامداران دچار زیان نشوند در غیر این صورت از ورود آنها به بورس جلوگیری میشود.
بوذرجمهری با بیان اینکه شرکتهای زیانده اجازه ورود به بورس را ندارند، خاطرنشان کرد: بسیاری از شرکتهای زیانده موجود در بورس در شرف اخراج از تابلو اصلی و ورود به تابلو فرعی هستند، بنابراین به منظور ایجاد امنیت برای سرمایهگذاران شرکتهای آماده واگذاری ابتدا باید اصلاح ساختار شده و از زیانده بودن خارج شوند تا شرایط لازم در بورس را کسب کنند.
مدیرعامل کارگزاری بانک صادرات با بیان اینکه بازار سهام از ورود شرکتهای اصل ۴۴ استقبال میکند خاطرنشان کرد: ورود شرکتهای اصل ۴۴ (مس، آلومینیوم و فولاد) در سالهای اخیر موجب رونق بازار و افزایش حجم معاملات شده است که در صورت وارد نشدن آنها به بورس، بازار با رکود شدیدی مواجه میشود، بنابراین بورس کشور آمادگی پذیرش سایر شرکتهای اصل ۴۴ را دارا بوده و از پذیرش آنها استقبال میکند. عضو هیاتمدیره شرکت بورس در مورد اینکه شرکتهای آماده واگذاری از طریق بورس واگذار میشوند یا مزایده؟ اظهار کرد: در صورتی که شرکتهای آماده واگذاری از طریق بورس واگذار شوند از شفافیت برخوردار شده و قیمت واقعی خود را خواهند داشت. از طرف دیگر طبق گفته مقام معظم رهبری این شرکتها باید از طریق بورس واگذار شوند زیرا هیچگونه فسادی در بورس وجود نداشته و نقل و انتقالی که خارج از بورس صورت میگیرد ابهامات زیادی دارد. وی گفت: واگذاری از طریق بورس به شفافیت قیمتها کمک کرد و تعیین قیمت به صورت منطقی و واقعیتر صورت میپذیرد و در این صورت خریداران سهم را به صورت شفاف خریداری میکنند. بنابراین طبق قانون، شرکتها موظفند که از طریق بورس واگذار شده و شرکتهای اصل ۴۴ نیز باید ساختار خود را اصلاح کرده تا بخشخصوصی به سرمایهگذاری در آن مایل باشد.
ارسال نظر