در دیدار هیاتمدیره کانون سهامداران حقیقی با مدیرعامل شرکت بورس مطرح شد
۱۰خواسته «حقیقی»ها از شرکت بورس
هیاتمدیره کانون سهامداران حقیقی جهت آشنایی با مدیرعامل شرکت بورس و بیان مشکلات و مسائل سهامداران حقیقی در بازار سرمایه با علی رحمانی ملاقات کردند.
گروه بورس- مدیرعامل شرکت بورس گفت: در تعامل با «کانون» هیچ کوتاهی در آینده از سوی شرکت بورس صورت نخواهد گرفت.
هیاتمدیره کانون سهامداران حقیقی جهت آشنایی با مدیرعامل شرکت بورس و بیان مشکلات و مسائل سهامداران حقیقی در بازار سرمایه با علی رحمانی ملاقات کردند. به گزارش خبرگزاری «موج» در این ملاقات دبیر کانون سهامداران حقیقی به نمایندگی از دیگر اعضای هیاتمدیره کانون سهامداران حقیقی به بیان مشکلات سهامداران حقیقی در بازار سرمایه پرداخت.
ابوالفضل متین با اشاره به جداسازی نظارت از اجرا در قانون بازار اوراق بهادار (که منجر به قرار گرفتن کل عملیات اجرا در اختیار شرکت بورس میشود)، خواستار بازنگری ساختاری در برخی از تعاریف در بازار سرمایه از قبیل حجم مبنا، دامنه نوسان، نقدشوندگی، باز و بسته شدن نمادها، توقف طولانی نمادها، صفهای خرید و فروش، نحوه اطلاعرسانی شرکتها، تابلوی چهارم، پذیرش شرکتهای تازه نفس و جدید و «مقوله جدیدی که اخیرا در اطلاعیههای شرکتهای بورسی توسط اداره نظارت «به بازار منعکس نگشت» شد. وی همچنین ایجاد بازار شفاف، کارا و منصفانه در بازار سرمایه تاکید کرد.
دبیر کانون سهامداران حقیقی توجه به آموزش سهامداران و پرورش تحلیلگران مالی را یکی از روشهای رشد عقلگرایانه و فرار از تصمیمات احساسی از سوی سهامداران برشمرد. وی بر پرهیز از سیاست محافظهکارانه حفظ شاخص تاکید کرد.
متین در انتها با بیان نظرات کانون سهامداران حقیقی در خصوص ماده ۵۷ خواستار تعامل بیشتر شرکت بورس با سهامداران حقیقی شد.
سپس دیگر اعضای هیاتمدیره کانون سهامداران حقیقی به بیان نظرات خود پرداختند، در ادامه این نشست «علی رحمانی»، مدیرعامل شرکت بورس، اظهار داشت: شرکت بورس هفته گذشته به ثبت رسید و هم اینک در حال تدوین آییننامه و تهیه ساختمانی هستیم که محل استقرار شرکت بورس است. وی گفت: اگر منابع مالی کافی در اختیار داشتیم، ساختمانی را به عنوان مرکز شرکت بورس تهیه میکردیم تا با مطرح شدن به عنوان یک مرکز مالی در شرکت منجر به ایجاد ارزش افزوده بالایی برای سهامداران شرکت بورس شود.
رحمانی ادامه داد: در حال حاضر هیات پذیرش بورس را تحویل گرفتهایم و قرار شده که گام به گام عملیات بازار سرمایه تحویل شرکت بورس شود.
وی عنوان کرد: در مورد اطلاعرسانی به نظر میرسد باید سعی کنیم جلساتی را با مدیران مالی شرکتها داشته باشیم و با همکاری آنها روند اطلاعرسانی را تصحیح کنیم. وی تصریح کرد: حتی مدیران مالی شرکتها را به نحوی مسوول این اطلاعات تلقی کنیم.
مدیرعامل شرکت بورس با بیان اینکه «گسترش تحلیلگری مالی و آموزش به سهامداران را در شرکت بورس جدی خواهیم گرفت»، اضافه کرد: حتی باید یک پژوهشکده بورس اوراق بهادار را در برنامه کار شرکت بورس قرار دهیم، مانند بازار پول که پژوهشکده یا واحد انفورماتیک مستقل دارد.
وی تصریح کرد: ما هم باید به سمت ایجاد یک پژوهشکده مالی بورس اوراق بهادار قوی که در آن آموزش و تحلیلگری مالی و پژوهشهای مختلف در مورد بازار سرمایه را انجام میدهد، حرکت کنیم.
رحمانی با تاکید بر حل مشکل عدم نقد شوندگی، گفت: البته در بورسهای قوی و درجه یک سهامداران عمده شرکتهای بزرگ معمولا شرکتهایی که نقدشوندگی مناسب را ندارد، میبلعند و خود به خود حذف میشوند.
وی همچنین با اشاره به نرمافزار معاملاتی جدید بازار سرمایه، اظهار داشت: در مورد نرمافزار اتوس تلاش جدی خواهد شد که هرچه زودتر این سیستم در بورس اجرا شود.
مدیرعامل شرکت بورس در پایان این نشست با بیان اینکه «در تعامل با کانون سهامداران حقیقی هیچ کوتاهی در آینده از سوی شرکت بورس صورت نخواهد گرفت»، خاطر نشان کرد: تلاش خواهد شد که این تعامل با سهامداران حقیقی ایجاد شود تا همه به نحوی در روند بازار سرمایه مشارکت کنند.
ارسال نظر