انصاری
گروه بورس- «آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند». درد دل دو خواننده یا سهامدار دنیای اقتصاد را بخوانید:

تبعات یک اعتماد
در سال ۸۴ وزیر امور اقتصادی و دارایی وعده ورود صنعت سیمان را به بورس فلزات مطرح کرد. تبلیغات گسترده این خبر در رسانه‌های ملی کشور انگیزه‌ای شد که اندک سرمایه خود را در این صنعت سرمایه‌گذاری کنم. ولی افسوس که بعد از گذشت سه سال، چیزی جز حسرت و پشیمانی برایم نمانده است. تولیدکنندگان سیمان باید بدانند هر گرم سیمان که با سرمایه من و دیگر سهامداران جزء تولید می‌شود و در پروژه‌های این کشور صرف می‌شود، اگر با رضایت ما نباشد، حلال نیست. سرمایه‌ای که با خون دل خوردن فراهم شده نباید از دست رفتن آن بی‌اهمیت تلقی شود. تولیدکنندگان بدانند حتی اگر این سیمان صرف ساختن اماکن عمومی و تفریحی هم شود، روا نیست. به طور قطع اگر ما هم سرمایه‌های خود را صرف دلالی و بازار سیاه می‌کردیم، زیان نمی‌کردیم.
محمد مردانی
دادخواهی یک سهامدار تابلو چهارمی
اینجانب سهامدار شرکت صنایع فلزی هستم که یک شرکت تابلو چهارمی با نماد بسته است.
نماد این شرکت در حدود پنج سال و نیم بسته بود. سال ۸۳ که نمادش باز شد، تعداد شش هزار سهم آن را خریداری کردم. ولی بخت یار نبود و شرکت از تابلوی اصلی خارج شد و به جمع برزخی‌های تابلوی چهارم اضافه شد.این سقوط سرآغاز سقوط‌های آتی را فراهم کرد. امروز که سه سال از آن ماجرا می‌گذرد نه من و نه هیچ کدام از سه هزار و ۲۰ نفر سهامدار دیگر این شرکت سودی دریافت نکرده‌ایم.
تا به حال سه بار به تهران آمده‌ام تا شاید بتوانم مدیرعامل را ببینم و از دردمندی خود بگویم، ولی تاکنون موفق نشده‌ام. نمی‌دانم چه کسی مقصر است؟ سازمان بورس می‌گوید مسوولان شرکت اطلاعات نمی‌دهند. از طرفی خود شرکت در هر بار مراجعه اعلام ورشکستگی می‌کند.
به غیر از ما سهامداران جزء کارگران این شرکت هم شاکیان بعدی این روند هستند. چرا که ماه‌ها است حقوق خود را دریافت نکرده‌اند.از مسوولان سازمان بورس تقاضا دارم هر چه زودتر تکلیف شرکت‌های تابلو چهارمی که خود را موظف به هیچ گونه پاسخگویی به سهامدار نمی‌دانند مشخص کنند.شرکتی که صد در صد زیان‌ده است و هر سال بر میزان زیانش افزوده می‌شود مطابق قوانین نباید مورد بازخواست از سوی سازمان بورس قرار گیرد؟من و تمامی سهامداران دیگر این شرکت از سازمان بورس تقاضا داریم به دادخواهی ما سهامداران جزء‌جواب دهند.