روز سه‌شنبه، 25 اسفند ماه متن گفت‌وگویی با آقای سید محمد صدر هاشمی، نایب رییس هیات مدیره شرکت ساختمان و نوسازی ایران (نوسا) در صفحه 9 روزنامه دنیای اقتصاد درج شد.

سید محمد صدر هاشمی در بخشی از این گفت‌وگو، نکاتی را درباره فرآیند طرحی که قرار بود با مشارکت «سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهر تهران» در اراضی عباس‌آباد اجرا شود را بیان کرده بود در تماس دنیای اقتصاد با سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران «درباره اظهارات آقای صدر هاشمی اطلاعاتی به دست آمد که در ادامه می‌خوانید:
در سال 1386 یک فراخوان عمومی برای سرمایه‌گذاری در مجتمع چند منظوره حقانی منتشر شد.
پس از انتشار فراخوان، ۲۰ شرکت، متقاضی سرمایه‌‌گذاری و مشارکت شدند. از میان شرکت‌های یاد شده «نوسا» با توجه به پشتیبانی مالی شرکت تامین سرمایه اقتصاد نوین شرایط مناسب‌تری را عرضه کرده بود که مورد قبول واقع و این شرکت برنده فراخوان شد. قرارداد مشارکت با نوسا در آذر ماه ۱۳۸۷ امضا و به دلیل تاخیر ارایه ضمانتنامه از سوی نوسا در اسفند ماه ابلاغ شد. بر اساس مفاد قرارداد، نوسا باید تامین مالی برای اجرا پروژه را متعهد می‌شد و سازمان سرمایه‌‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهر تهران نیز ۷۵ هکتار اراضی و معادل ریالی عوارض بابت ساخت را به عنوان آورده سازمان می‌آورد.
در قراردادهای مشارکت از این نوع، قدر سهم طرفین تعیین می‌شود که این در قرارداد منعقده وجود دارد. از طرف دیگر مطابق قرارداد، نوسا متعهد شده بود در مدت 5 ماه پس از امضای قرارداد، طراحی پروژه‌ و نقشه‌های مربوطه را ارائه کند تا مراحل اخذ پروانه ساختمانی پروژه انجام شود. اما پیگیری‌های متعدد برای دریافت نقشه در مدت مقرر در قرارداد، به نتیجه نرسید.
از طرف دیگر، شرکت تامین سرمایه اقتصاد نوین که پشتیبانی مالی قرار داد را به عهده گرفته و اعلام انحلال کرد. سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با توجه به تاخیرها و تخلف‌های انجام شده می‌توانست در همین مرحله و مطابق مفاد قرارداد، اجرای کار را فسخ کند. اما این سازمان قصد داشته و دارد که از سرمایه‌گذاری‌های داخلی که منجر به رغبت بیشتر سرمایه‌گذاران می‌شود حمایت کند و در این مرحله کاری انجام نداد. پس از اینکه شرکت تامین سرمایه اقتصاد نوین اعلام انحلال کرد، شرکت تامین سرمایه نوین به عنوان تضمین‌کننده تامین منابع مالی معرفی شد.
از طرف سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهر تهران با دکتر عبده مدیرعامل شرکت تامین سرمایه اقتصاد نوین مکاتبه‌ انجام و از ایشان به عنوان مدیرعامل خواسته شد به صورت کتبی تضمین منابع مالی برای نوسا را ارائه کند که این شرکت از تضمین تامین سرمایه خودداری کرد.
با توجه به مجموعه شرایطی که توضیح داده شد، سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهر تهران که باید درباره این قرارداد به نهادهای نظارتی پاسخ می‌داد که چرا با وجود این همه عدول از قرارداد، کاری برای فسخ انجام نمی‌دهد و به‌رغم اینکه هنوز تمایل دارد از کارآفرینان داخلی حمایت کند، ناگزیر به فسخ قرارداد شده است. البته مطابق قانون و مقررات موجود برای اجرای این نوع قراردادها که به قراردادهای مشارکتی مشهور است و مساله پیمان دادن در کار نیست، دریافت خسارت در دستور کار قرار گرفته است.
بخشی از خسارت‌ها دریافت و برای دریافت بقیه خسارت‌های وارد آمده به سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهر تهران در مرجع قضایی در حال پیگیری است.
‌در صورتی که نوسا ادعا می‌کند در این قرارداد مظلوم واقع شده است قاعدتا باید به مراجع قضایی رجوع می‌کرد و طرح یک طرفه موضوع در مطبوعات شایسته نیست.
روزنامه دنیای اقتصاد در طول انتشار خود حمایت از نهادهای قانونی و شرکت‌های داخلی و کارآفرینان و مدیران برای توسعه کشور را به عنوان اصول خود پذیرفته و در این مسیر حرکت کرده است. در مصاحبه انجام شده برخی نسبت‌ها به مدیران جدید سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران نسبت داده شده است که هرگز مورد قبول روزنامه نیست. آقای مسعود کرباسیان، مدیر جدید سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران از مدیران باسابقه و فن‌سالاران دلسوز کشور است که سابقه فعالیت در دولت‌های مختلف دارد و همین نشان می‌دهد که وی بیش از هر چیز به دانش و تخصص خود تکیه دارد.