خبرگزاری‌ها- مدیر‌عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه واگذاری سهام شرکت مخابرات ایران به صورت یک شرکت واحد باعث ایجاد انحصار در بازار نمی‌شود، بعد از یک روز از انتشار نامه رییس اتاق تهران به رییس‌جمهور کارشناسان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران را به مناظره دعوت کرد.

صابر فیضی در‌خصوص نامه انتقادی رییس اتاق بازرگانی و صنایع ومعادن استان تهران به رییس‌جمهوری که در آن از شیوه واگذاری این شرکت ابراز نگرانی شده بود، گفت: تمامی موارد انتقادی مطرح شده در این نامه دارای پاسخ علمی است؛ اما متاسفانه در ارسال این نامه به رییس‌جمهوری و وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، هیچ‌گونه نظر‌خواهی از شرکت مخابرات ایران انجام نشده است. مدیر‌عامل شرکت مخابرات ایران افزود: حتی نسخه‌ای از این نامه برای شرکت مخابرات ایران ارسال نشده است که پاسخ کارشناسی این شرکت برای آنان ارسال شود. وی ادامه داد: شرکت مخابرات ایران، کارشناسان اقتصادی اتاق بازرگانی تهران را دعوت به مذاکره علمی در مواردی که از سوی آنها به عنوان ایجاد انحصار در واگذاری سهام این شرکت مطرح شده است، می‌کند. فیضی ابراز داشت: به دلیل کلان بودن رقم فروش سهام شرکت مخابرات ایران، سهام این شرکت در دست سهامداران خرد قرار خواهد گرفت و این روند نمی‌تواند به ایجاد انحصار منجر شود.
مدیر‌عامل شرکت مخابرات ایران خاطر‌نشان کرد: انجام طرح‌های توسعه‌ای روستایی قبل از واگذاری سهام این شرکت نیز از محل کمک‌های دولتی انجام می‌شد، بعد از واگذاری سهام نیز این روند تداوم می‌یابد و در انجام طرح‌های توسعه شبکه روستایی مشکلی به وجود نخواهد آمد.
وی درخصوص توسعه و به روزرسانی شبکه پس از واگذاری نیز گفت: با توجه به رقابتی شدن بازار مخابرات کشور و ورود اپراتورهای جدید در بخش تلفن‌همراه و ثابت، نمی‌توان بدون ارائه خدمات ارزش افزوده در این بازار پایدار ماند و خریدار ملزم به انجام به روزرسانی شبکه است.

ایجاد کمیته مدیریتی
در همین رابطه، رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران هم گفت: پس از خصوصی‌سازی و به منظور هماهنگی میان مخابرات و شرکت‌های زیرساخت و فناوری اطلاعات، کمیته‌های مدیریتی ایجاد خواهد شد. وفا غفاریان اظهار داشت: چگونگی ایجاد این کمیته‌ها در دست بررسی است و پس از نهایی‌شدن، در هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران تصویب خواهد شد.
وی افزود: همکاری و هماهنگی در روند فعالیت‌های شرکت مخابرات و شرکت‌های زیرساخت و فناوری اطلاعات یکی از اولویت‌های مسوولان پس از خصوصی‌سازی است.
غفاریان خاطر‌نشان کرد: کمیته‌های مدیریتی موجب ایجاد همکاری بهتر میان سازمان‌های ذی‌ربط‌ شده و به واسطه آن خدمات مناسب‌تری به مردم ارائه خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: در کنار کمیته‌های مدیریتی، کمیسیون‌های کارشناسی مشترک نیز به منظور بررسی‌های کارشناسی همکاری‌های مدنظر مسوولان، تشکیل می‌شود.
وی تاکید کرد: از ابتدای فعالیت‌های خصوصی‌سازی در مخابرات، موضوع یکپارچه‌سازی و هماهنگی فعالیت‌ها بعد از این واگذاری، در دستور کار قرار داشت و ایجاد این کمیته‌های کارشناسی در این راستا است.
رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: بعد از خصوصی‌سازی، بهره‌وری در فعالیت‌های اجرایی افزایش و توسعه مخابرات کشور، سرعت بیشتری می‌یابد و در همین راستا نیز کیفیت و تنوع خدمات ارائه شده به مردم مناسب‌تر خواهد شد.
غفاریان با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه گفت: سهام مخابرات در یک اقدام هماهنگ میان وزارت ارتباطات، وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی‌سازی، سازمان بورس و شرکت مخابرات ایران و با انجام کار کارشناسی برای ورود به بورس آماده می‌شود.
وی خاطر‌نشان کرد: شرکت مخابرات یک شرکت سودآور است و بر همین اساس معتقدیم که سهام مخابرات مورد استقبال قرار خواهد گرفت و افزایش قیمت آن، شاخص‌های بورس را تغییر خواهد داد.
استقبال از سهام مخابرات
رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات شرکتی سودآور است و سهام آن با استقبال سرمایه‌گذاران مواجه می‌شود و افزایش قیمت آن نیز شاخص‌های بورس را تغییر خواهد داد.
وفا غفاریان افزود: سهام مخابرات با اقدام هماهنگ وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و اقتصاد، سازمان خصوصی‌سازی، سازمان بورس و شرکت مخابرات ایران برای ورود به بورس آماده شده است.
وی گفت: بعد از خصوصی‌سازی و به منظور هماهنگی میان مخابرات و شرکت‌‌های زیرساخت و فناوری اطلاعات، کمیته‌‌های مدیریتی ایجاد خواهد شد.
غفاریان با بیان اینکه کمیته‌های مدیریتی موجب ایجاد همکاری بهتر میان سازمان‌‌های مربوط می‌شود و به این وسیله خدمات مناسب‌‌تری به مردم ارائه خواهد شد، خاطرنشان کرد: چگونگی ایجاد این کمیته‌ها در دست بررسی است و پس از نهایی‌شدن، در هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران تصویب خواهد شد.
وی افزود: همکاری و هماهنگی در روند فعالیت‌های شرکت مخابرات و شرکت‌‌های زیرساخت و فناوری اطلاعات یکی از اولویت‌‌های مسوولان پس از خصوصی‌سازی است. معاون وزیر ارتباطات گفت: از ابتدای فعالیت‌های خصوصی‌سازی در مخابرات، موضوع یکپارچه‌سازی و هماهنگی فعالیت‌ها بعد از این واگذاری، در دستور کار قرار داشت و ایجاد کمیته‌های کارشناسی به این منظور است.
رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: بعد از خصوصی‌سازی، بهره‌‌وری در فعالیت‌های اجرایی افزایش و توسعه مخابرات کشور، سرعت بیشتری می‌یابد و کیفیت و تنوع خدمات ارائه‌‌شده به مردم بیشتر خواهد شد.