ایسنا-رییس سابق سازمان خصوصی‌سازی که طرح سهام عدالت در زمان تصدی وی اجرایی شد و وی آن را یکی از موفق‌ترین اقدامات دولت در زمان فعالیتش می‌دانست، بعد از یک سال کناره‌گیری از سازمان خصوصی‌سازی به مشکلات سهام عدالت اشاره و نسبت به روند آن انتقاد کرد. غلامرضا حیدری کرد زنگنه، رییس سابق سازمان خصوصی‌سازی، به سه مشکل سهام عدالت اشاره کرد و گفت: سهام عدالت سه مشکل دارد و اولین مشکل آن این است که دولت باید مدیریت این سهم را به شرکت‌های سرمایه‌گذاری واگذار کند.

وی دومین مشکل سهام عدالت را آزادسازی دانست و ادامه داد: این سهام باید به اندازه دو دهکی که مشمول تخفیف شدند (کمیته امداد و بهزیستی ) و اقساط خود را پرداخت کردند، آزاد شود، زیرا در قانون به صراحت ذکر شده است که در ازای تخفیفات و اقساط دولت باید این سهم را آزاد کند.

کرد زنگنه با بیان اینکه مجلس باید به اجرا نشدن قانون نظارت کند، اعلام کرد: در حال حاضر حدود هزار میلیارد تومان قسط پرداخت شده و حدود ۷ هزار میلیارد تومان تخفیف ۵۰ درصدی دو دهک کمیته امداد و بهزیستی است؛ یعنی طبق قانون باید هزار میلیارد تومان سهم آزاد شود.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید قانون را اجرا کند، عنوان کرد: مشکلی که در این میان وجود دارد، این است که سهامی که آزاد شد باید در بورس یا فرابورس عرضه شود تا امکان خرید و فروش آن فراهم شود.

رییس سابق سازمان خصوصی‌سازی به سومین مشکل سهام عدالت اشاره کرد و توضیح داد: سومین مشکل سهام عدالت این است که نه بخش تعاون آن را قبول دارد و نه بخش خصوصی؛ به طوری که بخش تعاون می‌گوید مربوط به ما نیست و بخش خصوصی هم می‌گوید تعاونی است.

وی به طولانی شدن روند سهام عدالت اشاره کرد و گفت: طبق قانون، وزارت دارایی و وزارت تعاون طی یکسال باید فرآیند شناسایی را تمام می‌کردند؛ یعنی بعد از اجرایی شدن سهام عدالت در سال ۱۳۸۷باید تا سال ۱۳۸۸ این فرآیند به پایان می‌رسید ولی متاسفانه در حال حاضر به همه سهم می‌دهیم؛ به طوری که مسوولان ارشد نیز این سهم را دریافت کرده‌اند.