آمار اشتغال محرک رشد شاخص دلار؛
چرا طلا و نفت ریخت؟
به گزارش خبرنگار آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ در روز جمعه داده اشتغال غیرکشاورزی با ۹هزار نفر افزایش نسبت به پیشبینی اقتصاددانان با رقم ۲۲۷هزار نفر منتشر شد.
این در حالی است که طی ماه گذشته آمار داده اشتغال تحت تاثیر از بین رفتن برخی مشاغل فصلی به عدد ۳۶هزار رسیده بود.
میانگین دستمزد ساعتی با ۰.۱افزایش نسبت به پیشبینیها در عدد ۰.۴درصد اعلام شده و تنها ضعف دادههای روز جمعه ایالات متحده، داده بیکاری بود.
در حالی که پیشبینی میشد نرخ بیکاری آمریکا همچون ماه گذشته ۴.۱درصد منتشر شود، آمار بیکاری با ۰.۱افزایش ۴.۲درصد انتشار یافت. همچنین در پی انتشار مثبت داده اشتغال آمریکا، شاخص دلار با افزایش همراه شد و کامودیتیها نیز افت نسبی تجربه کردند.
هفته نوسانی بازارها
طی هفته گذشته بیت کوین موفق شد با رشد 3.17درصد به سطح 99هزار دلاری برسد. با این اوصاف بین کوین یک بار دیگر برای چندمین مرتبه توانست رتبه اول بیشترین میزان بازدهی هفتگی را از آن خود کند.
شاخص دلار در این هفته با ثبت بازدهی 0.12درصد توانست همراه با جبران کاهش قیمت ابتدای هفته مثبت متعادلی را نیز تجربه کند. کامودیتیها در این هفته عمدتا با افزایش همراه بودند. نرخ شکر جهانی با رشد 3.46درصد بیشترین میزان افزایش را به ثبت رساند.
پس از آن متانول و اوره با رشد 3.2 و 1.62درصد در جایگاه دوم و سوم بیشترین رشد هفتگی ایستادند.
طلای جهانی هفته گذشته را با بازدهی منفی به پایان رساند. بهای هر اونس طلا در هفته آغازین دسامبر با کاهش 0.78درصد به سطح 2هزار و 632دلار نزول یافت. بهای هر بشکه نفت نیز طی هفته گذشته با نزول همراه شد. هر بشکه نفت wti و برنت به ترتیب با افت 1.18 و 2.5درصد به سطح 67 و 71دلار نزول یافت.