دنیای اقتصاد آنلاین بررسی کرد؛
دو سناریو برای ادامه حرکت طلای جهانی/ طلا برای ثبت سقف جدید؟
به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد آنلاین؛ پیشبینی فعالان اقتصادی مبنی بر انتشار این داده همچون ماه گذشته در عدد ۰.۳ واحد است. در انتهای روز پنجشنبه، صورتجلسه نشست پولی فدرال رزرو منتشر میشود که میتواند مسیر آینده سیاستهای این بانک را برای فعالان روشن کند.
مهمترین رویداد فاندامنتالی بازارهای جهانی طی هفته آتی، نشست پولی بانک مرکزی نیوزلند در روز چهارشنبه بوده که انتظار فعالان از این بانک نزول نرخ بهره از ۴.۷۵ به ۴.۲۵ درصد است.
با این حال باتوجه به اینکه نرخ تورم نیوزلند اکنون در محدوده هدف ۳.۱ درصد قرار دارد و نشانههایی از رکود در اقتصاد نیوزلند مشاهده میشود، برخی انتظار دارند که این بانک بازار را شوکه کند و نرخ بهره خود را با کاهش ۷۵ نقطهای به ۴ درصد برساند.
سطح ۲ هزار و ۷۰۰ دلاری طلا ماندگار است؟
پس از ریزش طلای جهانی از سقف 2 هزار و 790 دلار، جذابیت قیمت انس برای ورود سرمایهگذاران افزایش یافت. از طرفی، بالا گرفتن جنگ میان روسیه و اوکراین محرکی بود تا طلای جهانی بتواند از میانه کانال 2 هزار و 500 دلار رشد خود را آغاز کند.
در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته طلای جهانی موفق شد در بالای سطح مهم 2 هزار و 700 دلار جای گیرد. در تعطیلات پایان هفته میلادی اخبار مثبت مبنی بر توافقات هستهای و احیای مذاکرات برجام زمزمه شد و کشور ایران نیز صحبت برقراری مذاکرات را تایید کرد.
با این تفاسیر، حال باید منتظر واکنش طلای جهانی به این رویداد در روز دوشنبه بود. به لحاظ تکنیکال طلای جهانی اکنون در محدوده مقاومتی به سر میبرد؛ به نحوی که سطح 2 هزار و 750 دلار یک سد مقاومتی بسیار مهم برای طلای جهانی است.
در صورت عبور طلا از این محدوده میتوان انتظار رسیدن طلا به سطح 3هزار دلاری را داشت؛ ضمن اینکه باتوجه به زمزمه احیای برجام به نظر میرسد سناریوی محتملتر برای طلای جهانی در حال حاضر نزول از سطح مقاومت فعلی باشد. در این صورت میتوان انتظار داشت که طلا تا سطح 2هزار و 550دلار نزول یابد.