در این میان سه نماد «فارس»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تاثیر را بر شاخص کل بورس تهران و نمادهای «آریان»، «فصبا» و «شگویا» بیشترین تاثیر را بر شاخص کل فرابورس داشتند. همچنین «وبملت»، «ذوب» و «شستا» سه نماد پرتراکنش روز دوشنبه بازار بودند. افزایش ناآرامی‌ها و تنش‌های منطقه‌ای که از روزهای گذشته قوت گرفته، بیش از گذشته نرخ ارز و بازارهای مالی را تحت‌تاثیر قرار داده است.  به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران در بازار سهام در هاله‌ای از شک و تردید درباره واکنش ایران به حمله هفته گذشته و تنش‌های بعد از آن بودند و ترجیح دادند در مقابل این تنش‌های احتمالی سرمایه خود را کمتر در معرض ریسک‌های احتمالی قرار دهند. از طرفی قیمت  جهانی طلا و سایر کامودیتی‌ها نیز همگام با اتفاقات اخیر رشد مطلوبی را تجربه کرد.

افزایش قیمت کامودیتی‌ها برای بازار سرمایه می‌تواند اتفاق مثبتی باشد، به شرط اینکه افزایش نرخ نیما نیز رخ دهد، چرا که به نظر می‌رسد این اقدام می‌تواند مانع مناسبی در برابر رشد شتابزده نرخ ارز باشد. در روزهای اخیر بازار سهام روند متعادل، رو به مثبت و سردرگمی داشته است. از طرفی انتشار خبر ابقا یا خداحافظی آقای عشقی از ریاست سازمان بورس نیز به این سردرگمی بازار بیش از گذشته افزوده است. در روزهای اخیر انتشار خبر تسعیر ارز بانک حال‌و‌هوای ویژه‌ای در این گروه ایجاد کرده است. نرخ تسعیر ارز بانکی‌ها در  افزایش سود انباشته و حقوق صاحبان سهام کمک خواهد کرد و کفایت سرمایه سیستم بانکی را ارتقا خواهد بخشید. با سخنان رئیس کل بانک مرکزی، روز دوشنبه شاهد افت قیمت طلا و دلار بودیم.

 قیمت سکه در بورس پایین‌تر از قیمت سکه در بازار فیزیکی است. از طرفی شاهد واگرایی منفی در روند جهانی طلا بودیم و احتمال کاهش قیمت‌ها قوت خواهد گرفت. با این وجود امید می‌رود هرچه زودتر افزایش نرخ نیما و کاهش شکاف آن با قیمت دلار بازار رخ دهد که می‌تواند اتمسفر خوبی در بازار سهام ایجاد کند.