با موافقت سهامداران رخ داد
۱۰۰۰ میلیارد تومانی شدن «ونیرو»
گروه بنگاهها: با تصویب مجمع سهامداران «ونیرو» برای خرید هلدینگ برق و انرژی «ایرسا» میتوان گفت، سرمایهگذاری نیرو پس از سالها دوری از فعالیت اصلی یعنی سرمایهگذاری در بخش انرژی دوباره در موضوع اصلی فعالیت خود متمرکز شد. مجمع سهامداران شرکت سرمایهگذاری نیرو (که با دارا بودن حدود ۶۷ هزار سهامدار جزو پرجمعیتترین شرکتهای بورسی است)، هفته گذشته با اکثریت آرا به ۱۰۰۰ میلیارد تومانی شدن این شرکت بورسی و خرید غول صنعت برق ایران رای مثبت داد. بر اساس این گزارش «مجمع عمومیعادی بهطور فوقالعاده» شرکت سرمایهگذاری نیرو با ریاست مجتبی صمیمی، رئیس هیات مدیره شرکت و نظارت نمایندگانی از مهاب قدس و سرمایهگذاری ایران با هدف تعیین تکلیف خرید شرکت توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا تشکیل جلسه داد.
گروه بنگاهها: با تصویب مجمع سهامداران «ونیرو» برای خرید هلدینگ برق و انرژی «ایرسا» میتوان گفت، سرمایهگذاری نیرو پس از سالها دوری از فعالیت اصلی یعنی سرمایهگذاری در بخش انرژی دوباره در موضوع اصلی فعالیت خود متمرکز شد.مجمع سهامداران شرکت سرمایهگذاری نیرو (که با دارا بودن حدود ۶۷ هزار سهامدار جزو پرجمعیتترین شرکتهای بورسی است)، هفته گذشته با اکثریت آرا به ۱۰۰۰ میلیارد تومانی شدن این شرکت بورسی و خرید غول صنعت برق ایران رای مثبت داد. بر اساس این گزارش «مجمع عمومیعادی بهطور فوقالعاده» شرکت سرمایهگذاری نیرو با ریاست مجتبی صمیمی، رئیس هیات مدیره شرکت و نظارت نمایندگانی از مهاب قدس و سرمایهگذاری ایران با هدف تعیین تکلیف خرید شرکت توسعه مدیریت نیروگاهی ایرسا تشکیل جلسه داد. شرکت سرمایهگذاری ایران که به تازگی مالکیت سهام سرمایهگذاری نیرو را به دست آورده سهامدار عمده شرکت مدیریت نیروگاهی ایرسا نیز محسوب میَشود. به این ترتیب با خرید ۴۵ درصد از سهام شرکت سرمایهگذاری نیرو توسط هلدینگ سرمایهگذاری ایران این شرکت در آستانه تحول جدیدی قرار گرفته است.
در سالهای گذشته «ونیرو» از ریل اصلی فعالیتهای خود فاصله گرفت و هر از چند گاهی با فروش داراییهای ملکی یا شایعات ناشی از آن رشد میکرد. از آنجا که خرید سهام شرکت مدیریت نیروگاهی ایرسا مشمول ماده ١٢٩ قانون تجارت مبنی بر معاملات با اشخاص وابسته بود، سهامداران باید درمورد این معامله تصمیمگیری میکردند که برای نخستین بار با هدف دریافت نظر همه سهامداران برای تایید معاملات مشمول ماده ۱۲۹ قانون تجارت مجمع جداگانهای برگزار شد. نکته مهم اینکه شرکت سرمایهگذاری نیرو با تحصیل این دارایی، یک درصد از کل ظرفیت نیروگاهی کشور را در اختیار خواهد داشت. همچنین پس از بهرهبرداری پروژهها سهم ٣ درصدی کل نیروگاههای کشور را خواهد داشت. در این جلسه هیات رئیسه مجمع ضمن پرسش و پاسخ با سهامداران سرمایهگذاری نیرو، از تشکیل هلدینگ انرژی در آیندهای نزدیک خبر داد و عنوان شد: شرکت مدیریت نیروگاهی ایرسا دارای ٤ زیر مجموعه شرکتهای انرژی گستر جم، توسعه انرژی شمال و جنوب، توسعه انرژی غرب و توربین بادی آبان است و در فاز ۵ ساله معادل ۵ هزار مگاوات تولید برق از طریق زیرمجموعههای خود خواهد داشت.
ارسال نظر