آخرین جزئیات دریافت سود سهام عدالت
روابط عمومی سازمان خصوصیسازی: سازمان خصوصیسازی با اعلام اینکه واریز سود سهام عدالت به مشمولان در نیمه نخست امسال امکانپذیر نیست، از مشمولان این طرح خواست تا هرچه سریعتر شماره شبا حساب بانکی خود را در سامانه مربوط به آن ثبت کنند. بر این اساس مشمولان سهام عدالت باید در ارائه شماره حساب شبای بانکی خود برای دریافت سود این سهام مواردی را رعایت کنند. در این راستا برای داشتن شماره حساب شبا نیاز به باز کردن حساب جدید تحت هیچ عنوانی از سوی مشمولان نیست و تمامی حسابهای بانکی شماره شبا دارند.
روابط عمومی سازمان خصوصیسازی: سازمان خصوصیسازی با اعلام اینکه واریز سود سهام عدالت به مشمولان در نیمه نخست امسال امکانپذیر نیست، از مشمولان این طرح خواست تا هرچه سریعتر شماره شبا حساب بانکی خود را در سامانه مربوط به آن ثبت کنند. بر این اساس مشمولان سهام عدالت باید در ارائه شماره حساب شبای بانکی خود برای دریافت سود این سهام مواردی را رعایت کنند. در این راستا برای داشتن شماره حساب شبا نیاز به باز کردن حساب جدید تحت هیچ عنوانی از سوی مشمولان نیست و تمامی حسابهای بانکی شماره شبا دارند. شماره حساب شبا موردنظر برای دریافت سود سهام عدالت نباید به حساب مسدود شده تعلق داشته باشد. علاوه بر این شماره حساب شبا بانکی مشمولان سهام عدالت که متعلق به حسابهای ۲ امضا و هرگونه حساب مشترک است نیز برای دریافت سود سهام عدالت پذیرفته نمیشود.
براساس اعلام سازمان خصوصیسازی، مشمولان سهام عدالت برای دریافت سود سهام خود نمیتوانند شماره حساب شبا مربوط به حسابهای حقوقی و شرکت را برای سهام عدالت استفاده کنند. همچنین سود سهام عدالت بهصورت انفرادی واریز میشود؛ مثلا اگر اعضای خانواده ۳ نفر هستند باید به ازای هر کدام از آنها یک شماره حساب شبا که به نام خودشان باشد وارد شود. برای کودکان و افراد تحت تکفل زیر سن قانونی نیز باید شماره حساب شبا بانکی به نام خود آنها وارد سامانه شود؛ همچنین سود سهام عدالت به حساب سرپرست خانوار یا قیم قانونی فرد واریز نمیشود. مدت زمان تطبیق و تایید یا رد شماره حساب شبا یا نام فرد در حدود ۱۵ روز است و سازمان خصوصیسازی از طریق بانک مرکزی و بانکهای عامل شماره حساب شبا اعلام شده را با نام فرد تطبیق میدهد. مشمولانی که از تایید نشدن شماره شبا بانکی خود مطلع خواهند شد و پیامک عدم تایید شبا بانکی از سوی سامانه سهام عدالت دریافت میکنند، باید دوباره به سامانه سهام عدالت مراجعه و شبا بانکی جدید مربوط به یک حساب بانکی معتبر به نام خود را در سامانه ثبت کنند. مسدود و راکد بودن حساب بانکی یا درج نشدن شبای بانکی به نام شخص مشمول دو علت اصلی تایید نشدن حساب است که در هر دو حالت، باید شبای معتبر بانکی جایگزین شبای بانکی ثبت شده قبل شود.
سازمان خصوصیسازی تاکید کرد که دوره مجاز ثبت نام بازه زمانی ۱۰ ساله ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۴ بوده است و پس از آن ثبتنام جدید صورت نمیگیرد و در صورت صدور مجوزهای جدید برای ثبت نام متقاضیان، سازمان خصوصیسازی اطلاعرسانی خواهد کرد. همچنین تنها کسانی که در شرکتهای تعاونی شهرستانی ثبتنام نهایی داشتهاند و نامشان از طریق آن شرکت تعاونی به سازمان خصوصیسازی ارسال و در بانک اطلاعاتی مشمولان درج شده است، مشمول سهام عدالت هستند و تنها ثبت نام اولیه دلیل عضویت مشمولان نیست. همچنین ثبت نام شدگان قطعی فوت شده جزو مشمولان سهام عدالت هستند و اطلاعات مورد نیاز درباره نحوه تعیین تکلیف آنها در آینده از طریق سامانه سهام عدالت اطلاعرسانی میشود. براساس اعلام سازمان خصوصیسازی، هیچ لزومی به در اختیار داشتن برگه عضویت سهام عدالت نیست.
ارسال نظر